Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
2 şubat -> Baybknya ' nın aşılama günü (POZİTİF)
3 şubat-> M mltm12 ' nin 1.aşılama günü (??)
7 şubat -> @hanmeli 'nin 1. aşılama günü
8 şubat -> @Erolummm 'un 1.aşılama günü

11 şubat-> @Nur34nur 'un 1. aşılama günü
12 şubat -> @Shencys ' nin aşılama günü
14 şubat-> @yosuntek 'in 2. Aşılama günü
16 şubat-> @betulmavi 'nin 2. Aşılama günü
19 şubat -> @Suskun Ceylan ' ın 1.aşılama günü
21 şubat -> @Gunessk 'nin aşılama günü

23 şubat-> @siera61 'in 2.aşılama günü
Şubatın sonu -> @Nehira-27 'nin 2. aşılaması
Şubat sonu -> O okaliptus_ ' un 1.aşılama günü

Kızlar şu liste POZİTİF diye devam etsin allahım bu ay herkese hayırlı gelsin allahım duy sesimizi :)

Yok canım yüklenmiyor ya ama bildiğiniz köyü iki tane hayalet falan değil anında iki çizgi cikti
Ohh maşallah canım benim nasıl sevindim bilemezsin Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin. Tabi kalmaz canım bu vakte iğne etkisi geçmiştir. Bide kan sonucun gelsin netlesir o zaman. Çok şükür Rabbime bebeğin seninleymiş ne mutlu seninde ayağına cennet serilicek

hanmeli Canım test fotosunu kırp küçültte öyle at buraya yoksa kabul etmiyo. Inan ki senin adına sevincime gözlerim dolu dolu oldu

Pozitif çıkan arkadaşlar ne güzel umut oluyorsunuz yaaa akşama acaba bi test yapsam mı diye düşünüyorum aşılamanın 8. Günü ama iğneyi olalı 9 gün oldu geçmiş midir iğne etkisi acaba

Pozitif çıkan arkadaşlar ne güzel umut oluyorsunuz yaaa akşama acaba bi test yapsam mı diye düşünüyorum aşılamanın 8. Günü ama iğneyi olalı 9 gün oldu geçmiş midir iğne etkisi acaba
Az daha bekle canım 9 gün kısa süre bi iki gün sonra yap bence

Kızlar kusura bakmayın biraz özel bir konu olacak ama.. Aşılamadan sonra doktor birliktelik filan önerdi mi? Benim doktorum bunu da söylemedi :)

Herşeyi farkeder canım 3 aşağı 5 yukarı oynar a+b mi %18

Kızlar kusura bakmayın biraz özel bir konu olacak ama.. Aşılamadan sonra doktor birliktelik filan önerdi mi? Benim doktorum bunu da söylemedi :)
Canım ben öğlen 11 de aşılama oldum eve dediki akşam 11 de de ilişki olsun ve ardından gün aşırı devam edin dedi. Bazılarına da aşılamanın ertesi günü falan denilmiş burda okuduklarıma göre

Aşılaman yapıldığı gün birliktelik yok...sonraki gün kesin olsun dedi doktorumuz bize... hatta doktorumuz her ihtimale karşı ondan sonraki 2 günde bir 2 defa birliktelik önerdi...

Herşeyi farkeder canım 3 aşağı 5 yukarı oynar a+b mi %18
A+b diye yazmıyo canım kâğıtta şimdi baktım da ileri hızlılık yüzde 18 . Tabi ya fark etmez mi hiç hadi aşılamanın tutup tutmamasından da vazgeçtim de eşimin morali alt üst oldu ona çok üzüldüm

Aşılaman yapıldığı gün birliktelik yok...sonraki gün kesin olsun dedi doktorumuz bize... hatta doktorumuz her ihtimale karşı ondan sonraki 2 günde bir 2 defa birliktelik önerdi...
Benimki bu yüzden mi tutmuyor acaba :) İlk aşılamam çok sancılı geçti, hiç birliktelik yaşayamadık, 2. aşılamamda biraz kanamam oldu o yüzden ertesi gün birliktelik olamadı, 2 gün sonra birliktelik oldu.

Ebe bana dedi ki belki aşılama tutmaz ama ilişki de gebelik oluşabilir o yüzden muhakkak ilişki dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…