Hayırlı olsun cnm.. İlaç ne için verildi sana? Ben doktora sordum, ilaç vermedi.Kızlar aşıla yapıldı eve geldim uzanıyorum ama gelene kadar birazı çıktı sanırım içimden 2 Mart’ta kan testi yap gel dedi bide Protestan fitil verdi sabah akşam kullanıcam hayırlısı olsun inşallah
Sağol canım progestan diye bı fitil verdi canım Sabah-akşam kullanicam bebek tutulursa düşmesin diye sanırımHayırlı olsun cnm.. İlaç ne için verildi sana? Ben doktora sordum, ilaç vermedi.
Normal tabiki canım benimde çıktı azİnşallah canım spermlerın geri gelmesi normal demi
Normal canım benim hemen o esnada aktı doktora sordum içimize Demir bir şey koyuyorlar ya onun çekilmesiyle kadının da akıntısı çıkıyor doktor size ait merak etmeyin dediİç çamaşırım ıslandı ama
inşallah pozitif çıkar mutluluğunuz kat kat artarCa
Canım sağlık imkanları olarak çok sıkıntılı bi yerdeyiz aslen antalyaliyiz ama tedavi olmak için gitmeyi istiyoruz iznimiz sıkıntılı. Eşim eylül den beri 3 üroloğa göründü 3üde oyaladılar resmen yeni bi doktor bulduk ona muane oldu bugün eşim. Ilgili biri de hemen hormonlarına ultrasona idrara sperm testi için gönderdi. Diğerleri sadece sperm testine bakıp göndermişlerdi. Yanı dr değişikliğinden olsu tekrar test canım. Doktor da ilgili olunca eşimin morali tavan yapmış gülücük dağıtıp duruyo eve girdiğinden beri. O mutlu olunca bende daha mutlu oluyorum testi unuttum üzüntüm gitti resmen yarın kanda da negatif çıkarsa da üzülmem nasip der geçerim
Aayy hayırlı olsun en güzel döneme geldin yatıp bekleme :)Kızlar aşıla yapıldı eve geldim uzanıyorum ama gelene kadar birazı çıktı sanırım içimden 2 Mart’ta kan testi yap gel dedi bide Protestan fitil verdi sabah akşam kullanıcam hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı olsun canım rabbim bizlerede nasip etsin inşallahKızlar erken gebelik testi yaptım çift çizgi
Aşılama nın 12 günü ???
Gözün aydın canım darısı başımıza inşallah :)Kızlar erken gebelik testi yaptım çift çizgi
Aşılama nın 12 günü ???
Hayırlı olsun cnm:)Kızlar erken gebelik testi yaptım çift çizgi
Aşılama nın 12 günü ???
Anladım canım,inşallah olumlu sonuçlanırBiliyorum canım ilk rahim filmi olmadan aşılama olmuyo ama durumumuz farklıydı eşim afrine gidicek 5aydan önce de dönmez büyük ihtimal doktor durumumuzu görünce aşılama yapalım ilk ay sonrası rahim filmi dedi. Hayırlısı InşAllah canım elimizden geleni yaptık gerisi Rabbimin taktiri
Evet sağol canım hayırlısı olsun inşallahAayy hayırlı olsun en güzel döneme geldin yatıp bekleme :)
Progesteron bakılmış mıydı veya diğer hormonlara?Sağol canım progestan diye bı fitil verdi canım Sabah-akşam kullanicam bebek tutulursa düşmesin diye sanırım
Oleyyyyyy süperrrr ayyyyy ne güzel canım çok sevindim allahım inşallah bize de nasip olur ayyy çok güzel :) heyecanlandımKızlar erken gebelik testi yaptım çift çizgi
Aşılama nın 12 günü ???
Adetin 3. Günü hormonlara bakıldı sorun yok progesteron için 2 Mart'takan testine yaptırmaya gittiğimde bakilcak canimProgesteron bakılmış mıydı veya diğer hormonlara?
Benimde vermedi canımTeşekkür ederim cevapların için.. Benim doktorum neden ısrarla ilaç vermedi onu bulmaya çalışıyorum da :)
Bana adetin 11. Günü kan testi yap dedi canım bence bebes var sende :)Kızlar vardır di mi ya aayyybsu kan sonucu da çıksa
İğne etkisi kalmaz artık değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?