- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
Bebeğim atamıyorum ya bu deneyim yinehanmeli , fotosunu atsana kız , hiç çift çizgi görmedim nasıl bişey bakayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğim atamıyorum ya bu deneyim yinehanmeli , fotosunu atsana kız , hiç çift çizgi görmedim nasıl bişey bakayım
Ay hadi inşallahBana adetin 11. Günü kan testi yap dedi canım bence bebes var sende :)
Kan testi de yaptır :) Bekliyoruz meraklaYok canım yüklenmiyor ya ama bildiğiniz köyü iki tane hayalet falan değil anında iki çizgi cikti
Ne güzel ya maşallahne güzKızlar erken gebelik testi yaptım çift çizgi
Aşılama nın 12 günü ???
ne güzel cnm ya bize de umut oluyor bu haberler:)sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhYok canım yüklenmiyor ya ama bildiğiniz köyü iki tane hayalet falan değil anında iki çizgi cikti
Ohh maşallah canım benim nasıl sevindim bilemezsin Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin. Tabi kalmaz canım bu vakte iğne etkisi geçmiştir. Bide kan sonucun gelsin netlesir o zaman. Çok şükür Rabbime bebeğin seninleymiş ne mutlu seninde ayağına cennet serilicekYok canım yüklenmiyor ya ama bildiğiniz köyü iki tane hayalet falan değil anında iki çizgi cikti
Az daha bekle canım 9 gün kısa süre bi iki gün sonra yap bencePozitif çıkan arkadaşlar ne güzel umut oluyorsunuz yaaa akşama acaba bi test yapsam mı diye düşünüyorum aşılamanın 8. Günü ama iğneyi olalı 9 gün oldu geçmiş midir iğne etkisi acaba
Herşeyi farkeder canım 3 aşağı 5 yukarı oynar a+b mi %18Kızlar bişey diycem şimdi sizlere eşimde sperm hareketi sıkıntısı var neyse aşılama yaptırdık işte sperm yıkandıktan sonra herkes dedi ki ileri hareketsizlik yüzde 1 boşa yapıyoruz aşılamayı diye moral alt üst ettiler. Neyse. aşılama olalı 8 şubatta aşılama oldum çok da geçmedi üzerinden özelde yapıldı. eşiminde bugün sperm testi vardı devlet hastanesin de yaptırdı ileri hareketliliği yüzde 18 . Şimdi size soruyorum makinadan. Makinaya fark eder mi. Arada bariz fark var yani bilemedim valla aklım durdu benim size danışıyorum
Evet canım bugün oldu ya benim aşılama yarın mutlaka ilişki olcak dediKızlar kusura bakmayın biraz özel bir konu olacak ama.. Aşılamadan sonra doktor birliktelik filan önerdi mi? Benim doktorum bunu da söylemedi :)
Evet canım ayaklarım havada yattım çatalda :)İşlemde yıkama gibi bişey yapıyorlar ondan dolayı olabilir ıslaklık. Yatırdılar mi 30 dk
Canım ben öğlen 11 de aşılama oldum eve dediki akşam 11 de de ilişki olsun ve ardından gün aşırı devam edin dedi. Bazılarına da aşılamanın ertesi günü falan denilmiş burda okuduklarıma göreKızlar kusura bakmayın biraz özel bir konu olacak ama.. Aşılamadan sonra doktor birliktelik filan önerdi mi? Benim doktorum bunu da söylemedi :)
Çatalda yatmaktan nefret ettim canım acıttı her yanımı. Doğum da çatalda oluyo ya gözüm korktu yeminleEvet canım ayaklarım havada yattım çatalda :)
Aşılaman yapıldığı gün birliktelik yok...sonraki gün kesin olsun dedi doktorumuz bize... hatta doktorumuz her ihtimale karşı ondan sonraki 2 günde bir 2 defa birliktelik önerdi...Kızlar kusura bakmayın biraz özel bir konu olacak ama.. Aşılamadan sonra doktor birliktelik filan önerdi mi? Benim doktorum bunu da söylemedi :)
A+b diye yazmıyo canım kâğıtta şimdi baktım da ileri hızlılık yüzde 18 . Tabi ya fark etmez mi hiç hadi aşılamanın tutup tutmamasından da vazgeçtim de eşimin morali alt üst oldu ona çok üzüldümHerşeyi farkeder canım 3 aşağı 5 yukarı oynar a+b mi %18
Benimki bu yüzden mi tutmuyor acaba :) İlk aşılamam çok sancılı geçti, hiç birliktelik yaşayamadık, 2. aşılamamda biraz kanamam oldu o yüzden ertesi gün birliktelik olamadı, 2 gün sonra birliktelik oldu.Aşılaman yapıldığı gün birliktelik yok...sonraki gün kesin olsun dedi doktorumuz bize... hatta doktorumuz her ihtimale karşı ondan sonraki 2 günde bir 2 defa birliktelik önerdi...
Benimki bu yüzden mi tutmuyor acaba :) İlk aşılamam çok sancılı geçti, hiç birliktelik yaşayamadık, 2. aşılamamda biraz kanamam oldu o yüzden ertesi gün birliktelik olamadı, 2 gün sonra birliktelik oldu.