Ne özeli kız :) özel mi kaldıKızlar kusura bakmayın biraz özel bir konu olacak ama.. Aşılamadan sonra doktor birliktelik filan önerdi mi? Benim doktorum bunu da söylemedi :)
Bize de aşılamanın ertesi gününden itibaren 1gün arayla 1hafta ilişki dediKızlar kusura bakmayın biraz özel bir konu olacak ama.. Aşılamadan sonra doktor birliktelik filan önerdi mi? Benim doktorum bunu da söylemedi :)
Ayyyy şuan içim nasıl oldu biliyon mu evde olsam ağlardım şuan , işteyim malesef
Ahh bu doktorlarAkşam 18:30 da doktordayım allahım şu kadının ağzından bir kere de olumlu bişeyler duyayım ya çok negatif enerji veriyor banakistime bakıp küçülmüş dese de ağzından olumlu bişey duymuş olsam , hep gerçekleri şak şak yüzüme söylüyor ya insan biraz hassas olur ama nerdeeee :) iğnelere başlamak istiyorum allahım herşey yolunda gitsin nolur
Ne güzel bir çizgi
Evet bi an heycan yaptım doğru diyorsun az daha beklim sonra hep iğne etkisi mi diye kafamı kurcalarAz daha bekle canım 9 gün kısa süre bi iki gün sonra yap bence
Tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.sizdeki aşılama sebebi neydi acaba
Hadi gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına al InşAllahKızlar değerlerim 276
Hamileyim :):)
Hiç biriniz umutsuzluğa kapılmayın
Neler yaptım ettim hepsini yazacağım ilerleyen günlerde bir topik açarım :):)
Rabbşm hepinizin yüzünü güldürsün :)
Diyor ne kadar umutsuz baktı bana tüp lazım dedi ilk aşılamada tuttu
Elinizi göbeğinize koyup ya halik ya musavviru ya bari ya vehhap okuyun bol bol
Gözün aydın canım evet bütün soracaklarımızı tahmın ediyorsundur ona göre başından geçenlerı yaz canım :)Kızlar değerlerim 276
Çok sağol İnşallah canımSuskun Ceylan hayırlı olsun aşılama gönlünü ferah tut güzel düşün hayırlısıyla gelecek inşallah minigin
Merakla bekliyoruz en ksıa zamanda anlat :)) nasıl bi duygu nasıl bişey, aşılama sebeplerin neydi belirti yaaşdın mı nasıl oldu herşeyi anlat :) tekrar hayırlı olsun darısı bizlere inşallahKızlar değerlerim 276
Canimmm bende yaşadım aynı şeyi biliyorsun hiç üzülme kaç paraymis ilaç burda vardı bende aradım keşke yardımcı olabilseydimKızlar doktora gittim, kistime baktı 3,5 cm di. 21 gün yasmin kullandım, 2,5 cm olmuş şuan ne kadar mutlu oldum. Gerçi küçülmese de iğnelere bşlayacaktık ama böyle olunca daha mutlu oldum. Gonal-f 450 verdi , eczaneden alın gelin ilkini ben yapayım nasıl yapılacağını göstereyim, diğerlerini sen yapacaksın dedi. Gittik eczaneye yok tabiyarın bi tanıdık aracıyla biyerlere soracaz , inşallah bulacaz yarın akşam başlayacam ilaçlara. İğnenin saklaması zor olduğu için ve eczaneciler elde tutmamak için, bulundurmuyorlarmış, satamazsak elimizde kalır boşa gider diye , pahalı olduğu için. Allahım inşallah yarın akşam ilk iğnemi olurum, çok canım sıkıldı
Doktor rapor çıkaracaz ama yarın çıkar dedi, işt eczanede olmayınca parasını öğrenemedik domtora da sormamıştık yarın inş iğneyi de bulacaz fiyatını da öğrenecez :) hazır kistim küçülmüşken hemen başlasaydım diye acele etmiştim ama herşey planladığın gibi gitmiyorCanimmm bende yaşadım aynı şeyi biliyorsun hiç üzülme kaç paraymis ilaç burda vardı bende aradım keşke yardımcı olabilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?