Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Kızlar kusura bakmayın biraz özel bir konu olacak ama.. Aşılamadan sonra doktor birliktelik filan önerdi mi? Benim doktorum bunu da söylemedi :)
Ne özeli kız :) özel mi kaldı ben 6 ocakta aşılama olmuştum, 7 ocaktan itibaren 1 hafta sık ilişki öneriyorum dedi, aşılama olmasa bile ilişkiyle olabilir diye hazır yumurtalar çatlıyorken şansınız artar demişti

Akşam 18:30 da doktordayım allahım şu kadının ağzından bir kere de olumlu bişeyler duyayım ya çok negatif enerji veriyor bana kistime bakıp küçülmüş dese de ağzından olumlu bişey duymuş olsam , hep gerçekleri şak şak yüzüme söylüyor ya insan biraz hassas olur ama nerdeeee :) iğnelere başlamak istiyorum allahım herşey yolunda gitsin nolur

Ahh bu doktorlar gerçekten halden anlayan az var canım sıkma canını inşallah kist atılmıştır bu ay güzel bir başlangıç olur sizin için

allah razı olsun kızlar daha kan sonucumu alamadım inşallah birer felak nas okuyun nazar değmesin :)

Kan sonucumu bir alsam tam emin olacağım inşaşlah bugün çıkar yarına sarkmaz...

Erolum semen testi mi yaptırdınız? Sonuç Nasıl eşinin?

Aşılama olan arkadaşım bol bol dinlen pozitif ol bebeğinle konuş :) ilişki doktor bana aşılama gecesi vermedi ertesinde n verdi bir de o zaman oldu bizim bir daha da olmak hiç ben anneme geldim

Ama her ilişkimde uyudum 5-6 saat yıkanmadım..

Düşününce zaten Ada'm daha aşılama için sabah sperm veriyor bir de akşam yapsa o spermşer iyi olmaz ki... 2 gğnde bir ilişki verirler sağlıklı olan bu aşılama için de 2 gün perhiz veriyor doktor

Kızlar değerlerim 276

Hamileyim :):)

Hiç biriniz umutsuzluğa kapılmayın

Neler yaptım ettim hepsini yazacağım ilerleyen günlerde bir topik açarım :):)

Rabbşm hepinizin yüzünü güldürsün :)

Diyor ne kadar umutsuz baktı bana tüp lazım dedi ilk aşılamada tuttu

Elinizi göbeğinize koyup ya halik ya musavviru ya bari ya vehhap okuyun bol bol

Hadi gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına al InşAllah

Gözün aydın canım evet bütün soracaklarımızı tahmın ediyorsundur ona göre başından geçenlerı yaz canım :)

Merakla bekliyoruz en ksıa zamanda anlat :)) nasıl bi duygu nasıl bişey, aşılama sebeplerin neydi belirti yaaşdın mı nasıl oldu herşeyi anlat :) tekrar hayırlı olsun darısı bizlere inşallah

Kızlar doktora gittim, kistime baktı 3,5 cm di. 21 gün yasmin kullandım, 2,5 cm olmuş şuan ne kadar mutlu oldum. Gerçi küçülmese de iğnelere bşlayacaktık ama böyle olunca daha mutlu oldum. Gonal-f 450 verdi , eczaneden alın gelin ilkini ben yapayım nasıl yapılacağını göstereyim, diğerlerini sen yapacaksın dedi. Gittik eczaneye yok tabi yarın bi tanıdık aracıyla biyerlere soracaz , inşallah bulacaz yarın akşam başlayacam ilaçlara. İğnenin saklaması zor olduğu için ve eczaneciler elde tutmamak için, bulundurmuyorlarmış, satamazsak elimizde kalır boşa gider diye , pahalı olduğu için. Allahım inşallah yarın akşam ilk iğnemi olurum, çok canım sıkıldı

Canimmm bende yaşadım aynı şeyi biliyorsun hiç üzülme kaç paraymis ilaç burda vardı bende aradım keşke yardımcı olabilseydim

Canimmm bende yaşadım aynı şeyi biliyorsun hiç üzülme kaç paraymis ilaç burda vardı bende aradım keşke yardımcı olabilseydim
Doktor rapor çıkaracaz ama yarın çıkar dedi, işt eczanede olmayınca parasını öğrenemedik domtora da sormamıştık yarın inş iğneyi de bulacaz fiyatını da öğrenecez :) hazır kistim küçülmüşken hemen başlasaydım diye acele etmiştim ama herşey planladığın gibi gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…