• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Kızlar bişey diycem şimdi sizlere eşimde sperm hareketi sıkıntısı var neyse aşılama yaptırdık işte sperm yıkandıktan sonra herkes dedi ki ileri hareketsizlik yüzde 1 boşa yapıyoruz aşılamayı diye moral alt üst ettiler. Neyse. aşılama olalı 8 şubatta aşılama oldum çok da geçmedi üzerinden özelde yapıldı. eşiminde bugün sperm testi vardı devlet hastanesin de yaptırdı ileri hareketliliği yüzde 18 . Şimdi size soruyorum makinadan. Makinaya fark eder mi. Arada bariz fark var yani bilemedim valla aklım durdu benim size danışıyorum

Bu testlere baka baka gözlerimiz bozulacak :))
Canım ilkle hatta uyku tutmadı 5de kalktım çişe:KK45:. Bi arkadaş idrar fazlalığından olmuş dedi testime ama 2 damla yaptım sadece.umudum kesik değil ama aşılama tutmadı sanırım canım önümüzdeki aylara devam InşAllah :KK52:

Amin Can'ım Allah razı olsun

Kan verdim sonuç saat 4.30 gibi çıkarmış

Aöa bem anki adet olucam. Ya öyle bi karın Ağrı'sı giriyor içime heyecandan mı yoksa hiç anlam veremedim
Bebeğim sen kan testi mı verdin kendi testime daldım da yazısını atlamışım geriye dönük yazıları okuyunca gördüm iyi yapmışsın en garantisi benim bugün hastaneye gitme imkanım olduğu halde gitmedim cesaret edemedim. Hadi yüzümüz gülsün InşAllah hayırlı sonuçlarını alalım :anneadayı::anneadayı:

Nehira-27 Nehira-27 canım benimde bu ay olmazsa doktor rahim filmi dedi. Anestezili yapılıyormuş bende hiç istemiyorum ya nefret eder oldum alttan muaneden spekulumdan . Bekarken böyle sıkıntımız yoktu ne güzel :işsiz::21:

Kızlar bişey diycem şimdi sizlere eşimde sperm hareketi sıkıntısı var neyse aşılama yaptırdık işte sperm yıkandıktan sonra herkes dedi ki ileri hareketsizlik yüzde 1 boşa yapıyoruz aşılamayı diye moral alt üst ettiler. Neyse. aşılama olalı 8 şubatta aşılama oldum çok da geçmedi üzerinden özelde yapıldı. eşiminde bugün sperm testi vardı devlet hastanesin de yaptırdı ileri hareketliliği yüzde 18 . Şimdi size soruyorum makinadan. Makinaya fark eder mi. Arada bariz fark var yani bilemedim valla aklım durdu benim size danışıyorum
Test merkezleri arasında fark oluyor bunu yaşadık bizde, ama benim aklıma takılan aşağıda yazmışsın eğer bu ay olmazsa Rahim filmi çekicim diye yani o çekilmeden aşılama yapılmıyor çünkü tüpler kapalıysa aşılamanın bir faydası olmuyor bana önce Rahim filmi demişt doktorum eğer tüpler açıksa yaparız demişti o yüzden belirtmek istedim, tabi şnşallah bunlara gerek kalmaz ve tutunmuştur bebeğin:KK200:

Nehira-27 Nehira-27 canım benimde bu ay olmazsa doktor rahim filmi dedi. Anestezili yapılıyormuş bende hiç istemiyorum ya nefret eder oldum alttan muaneden spekulumdan . Bekarken böyle sıkıntımız yoktu ne güzel :işsiz::21:
Cnm ben rahim filmi çektirdim, anestezili filan değil ama.. Adet sancısından belki biraz daha fazla bir ağrı yaptı o kadar. Korkulacak birşey yok ..
Benden de aynı şekilde ilk rahim filmi istendi, sorun olmayınca aşılama yapıldı

Aşılama öncesi yapılmaz mı sperm testi, aşılama olduktan sonra niye bakıyorlar ki tekrar ? Kafam karıştı

Test merkezleri arasında fark oluyor bunu yaşadık bizde, ama benim aklıma takılan aşağıda yazmışsın eğer bu ay olmazsa Rahim filmi çekicim diye yani o çekilmeden aşılama yapılmıyor çünkü tüpler kapalıysa aşılamanın bir faydası olmuyor bana önce Rahim filmi demişt doktorum eğer tüpler açıksa yaparız demişti o yüzden belirtmek istedim, tabi şnşallah bunlara gerek kalmaz ve tutunmuştur bebeğin:KK200:
Biliyorum canım ilk rahim filmi olmadan aşılama olmuyo ama durumumuz farklıydı eşim afrine gidicek 5aydan önce de dönmez büyük ihtimal doktor durumumuzu görünce aşılama yapalım ilk ay sonrası rahim filmi dedi. Hayırlısı InşAllah canım elimizden geleni yaptık gerisi Rabbimin taktiri

Mrb kızlar 8 şubatta aşılama yaptırmıştım. 23 şubatta test yapmayı düşünüyorum ama beklemek çok zor. Bugün test yapan arkadaşları görünce bende mi yapsam bi idrar testi diye düşünüyorum aklım çok karıştı ne yapsam acaba :confused:
Erolummm Erolummm bayadır girmiyordum canım sen yarın kanda baktıracaksın değil mi

Ca
Aşılama öncesi yapılmaz mı sperm testi, aşılama olduktan sonra niye bakıyorlar ki tekrar ? Kafam karıştı
Canım sağlık imkanları olarak çok sıkıntılı bi yerdeyiz aslen antalyaliyiz ama tedavi olmak için gitmeyi istiyoruz iznimiz sıkıntılı. Eşim eylül den beri 3 üroloğa göründü 3üde oyaladılar resmen yeni bi doktor bulduk ona muane oldu bugün eşim. Ilgili biri de hemen hormonlarına ultrasona idrara sperm testi için gönderdi. Diğerleri sadece sperm testine bakıp göndermişlerdi. Yanı dr değişikliğinden olsu tekrar test canım. Doktor da ilgili olunca eşimin morali tavan yapmış gülücük dağıtıp duruyo eve girdiğinden beri. O mutlu olunca bende daha mutlu oluyorum testi unuttum üzüntüm gitti resmen yarın kanda da negatif çıkarsa da üzülmem nasip der geçerim :KK54:

Icin
Mrb kızlar 8 şubatta aşılama yaptırmıştım. 23 şubatta test yapmayı düşünüyorum ama beklemek çok zor. Bugün test yapan arkadaşları görünce bende mi yapsam bi idrar testi diye düşünüyorum aklım çok karıştı ne yapsam acaba :confused:
Erolummm Erolummm bayadır girmiyordum canım sen yarın kanda baktıracaksın değil mi
içinden ne geliyosa onu yap canım benim evet yarın baktiricam ben kanda InşAllah hayırlısı olur hakkımızda

Icin
içinden ne geliyosa onu yap canım benim evet yarın baktiricam ben kanda InşAllah hayırlısı olur hakkımızda
12 gün baktırmanı doktor söyledi değil mi cnm bana hiç bişey demedi 23ü adet günüm genelde 14. Yada 15. Gün baktırmışlar diye bende öyle düşündüm ama beklemek çok sıkıcı :işsiz:

Erolummm Erolummm eşinin testleri için en garanti test sonucunu tüp bebek merkezleri verir canım onlardaki cihazlar ve teknoloji daha iyi diye biliyorum

Kızlar aşıla yapıldı eve geldim uzanıyorum ama gelene kadar birazı çıktı sanırım içimden 2 Mart’ta kan testi yap gel dedi bide Protestan fitil verdi sabah akşam kullanıcam hayırlısı olsun inşallah

Kızlar aşıla yapıldı eve geldim uzanıyorum ama gelene kadar birazı çıktı sanırım içimden 2 Mart’ta kan testi yap gel dedi bide Protestan fitil verdi sabah akşam kullanıcam hayırlısı olsun inşallah
Canım çokça dinlen artık hayırlı uğurlu olsun güzel haberler alalım InşAllah

Geçmiş olsun cnm inşallah güzel haberler alırsın. çıkmamıştır canım içini ferah tut

Back