• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Kızlar aşıla yapıldı eve geldim uzanıyorum ama gelene kadar birazı çıktı sanırım içimden 2 Mart’ta kan testi yap gel dedi bide Protestan fitil verdi sabah akşam kullanıcam hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı olsun cnm.. İlaç ne için verildi sana? Ben doktora sordum, ilaç vermedi.

Ca

Canım sağlık imkanları olarak çok sıkıntılı bi yerdeyiz aslen antalyaliyiz ama tedavi olmak için gitmeyi istiyoruz iznimiz sıkıntılı. Eşim eylül den beri 3 üroloğa göründü 3üde oyaladılar resmen yeni bi doktor bulduk ona muane oldu bugün eşim. Ilgili biri de hemen hormonlarına ultrasona idrara sperm testi için gönderdi. Diğerleri sadece sperm testine bakıp göndermişlerdi. Yanı dr değişikliğinden olsu tekrar test canım. Doktor da ilgili olunca eşimin morali tavan yapmış gülücük dağıtıp duruyo eve girdiğinden beri. O mutlu olunca bende daha mutlu oluyorum testi unuttum üzüntüm gitti resmen yarın kanda da negatif çıkarsa da üzülmem nasip der geçerim :KK54:
inşallah pozitif çıkar mutluluğunuz kat kat artar :KK200:

Biliyorum canım ilk rahim filmi olmadan aşılama olmuyo ama durumumuz farklıydı eşim afrine gidicek 5aydan önce de dönmez büyük ihtimal doktor durumumuzu görünce aşılama yapalım ilk ay sonrası rahim filmi dedi. Hayırlısı InşAllah canım elimizden geleni yaptık gerisi Rabbimin taktiri
Anladım canım,inşallah olumlu sonuçlanır

Back