- 26 Temmuz 2016
- 1.313
- 526
- 123
varmı cnmben de hastalanacam canımsenin çocuğun var mı?
Yok canım ben de bir ay sonra 3 yıllık evli olacağım. Benim kanamam da başladı bu ay büyük ihtimal iğneli aşılama yapar doktorum. Bu sefer anneme dahi söylemeyecem kafamdan atacamSenın cocugun
varmı cnm
Ignelı asıla nedırYok canım ben de bir ay sonra 3 yıllık evli olacağım. Benim kanamam da başladı bu ay büyük ihtimal iğneli aşılama yapar doktorum. Bu sefer anneme dahi söylemeyecem kafamdan atacam
benim bu ay ilaçlı oldu femera ile öbür ay gonal-f ile olur herhaldeIgnelı asıla nedır
ben sadece ıgnelı sanıyodum ilacliya ayrımı rapor cıkıyo bızde bu ay o asılama yapılırken kı ucdan temın ettık onla krndımız yapcazbenim bu ay ilaçlı oldu femera ile öbür ay gonal-f ile olur herhalde
Merhaba kizlar. 2 temmuzda ilk asilamami oldum. Asilamanin 6. gunu doktorumun onerisiyle progestan a basladim. Kutuyu bitirince test yaptir dedi. Bugün asilamanin 14. günü. Progestan in bitmesine bir hafta var ama dayanamadim evdeki idrar testini yaptim az once. Ikinci cizgi yok gibi, belli belirsiz. Catlatma ignesinin etkisi de olabilir. Gebelik varsa 14. gün idrarda belli olur mu yoksa erken mi davrandim?
Merhaba benimde bu cuma 14. Gunum olacak asilamadan sonra yani son 3 gunum kaldi. Cuma direk kanda baktirmak istiyorum Ama sabahinda idrar yapsam cikar mi kiMerhaba ben 13. Gün yaptım silik çizgi çıkmıştı kanda baktırdığımda hemen çıkmıştı gebelik mutlaka kan testi yaptır hamilesindir inşallah 14. Güne çatlatma iğnesinin etkisi kalmıyor
Merhaba benimde bu cuma 14. Gunum olacak asilamadan sonra yani son 3 gunum kaldi. Cuma direk kanda baktirmak istiyorum Ama sabahinda idrar yapsam cikar mi ki
Insallah canim beklerim bu kadar bekledim net olsun istiyorum once yapip yukselirmi oldu mu olmadi mi demek istemiyorum. Sende saglikli kucagina alirsin insallah darisi basimiza isteyen herkese nasip olur bu duygular insallahÇıkar canım benim çok silik çizgi çıkmıştı olmadı sandım hatta kanda hemen çıkmıştı sonrada katlanarak yükseldi çok şükür cumaya kadar sabret çıkar inşallah
Bu arada aşılamanın 12. Günü ufak bir kan bile gelmişti bende adet oluorum sanmıştım ama meğer yerleşme kanamasıymış
İnşallah güzel haberler alırsın
Rapor çıkartmadım ilacım vardı önceki aydanAnladım cnm
ben sadece ıgnelı sanıyodum ilacliya ayrımı rapor cıkıyo bızde bu ay o asılama yapılırken kı ucdan temın ettık onla krndımız yapcaz
femera ile 2.aşılama serüvenine başlamış bulunmaktayım
amin canım saolasınAllah gönlüne göre versin cnm benin
İnşallah bu ay bebısın olur cnmamin canım saolasın
Allah bütün istiyenlerin gönlüne göre versin inşallah hepinize dua ediyirum14. gün yaptigim belli belirsiz ikinci cizgiden sonra, 17. gün bir idrar testi daha yaptim ikinci cizgiden eser yoktu. O günün aksami birkac damla kahverengi akintidan sonra, bugün yani aşilamanin 18. günü kanda baktirdim sonuç sıfır. Ama moralimi bozmayacagim zaten ilaclarim artmisti hemen ikinci asilamaya baslayacagim. Simdi adetimi bekliyorum.
Benden bir gün sonra aşılama yaptırmıştınız çok sevindim cidden ben 2.aşılama için femeraya başladım peki nelere dikkat ettiniz bir de sperm yıkamadan sonra oranlar nasıldı?Iyi aksamlar kizlar 6 temmuzda ilk asilamami olmustum cok sukur tuttu hamileyim. Dun kan verdim 73 ciktibugunde netlestirip oyle yazmak istedim bugun 132 cikti cok mutluyum insallah hersey yolunda gider. Pco vardi bende de 1 senedir istiyorduk tam 1 senenin sonunda rabbim nasip etti. Ama 4-5 ay tam anlamiyla tedavi surecimiz oldu. Cunku oncesin de gittigim doktor duphaston verdi o sadece adeti duzenlemis oldu hamile kalmam icin bi etkisi yoktu bos yere kac ay onla umit ettim.yumurta lar hic buyumuyomus. Neyseki baska doktora gityik. 2 defa cat ignesi ile dogal yoldan denedik ve ilk defa asilama oldu. Cok sukur Rabbime isteyen herkese verir insallah hic bi zaman umudunuzu kesmeyin guzel gunler bir gun gelecek insallah
Yilmak yok tebrik ederim insallah olur azim ve sabirla14. gün yaptigim belli belirsiz ikinci cizgiden sonra, 17. gün bir idrar testi daha yaptim ikinci cizgiden eser yoktu. O günün aksami birkac damla kahverengi akintidan sonra, bugün yani aşilamanin 18. günü kanda baktirdim sonuç sıfır. Ama moralimi bozmayacagim zaten ilaclarim artmisti hemen ikinci asilamaya baslayacagim. Simdi adetimi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?