Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .

Merhaba ben 13. Gün yaptım silik çizgi çıkmıştı kanda baktırdığımda hemen çıkmıştı gebelik mutlaka kan testi yaptır hamilesindir inşallah 14. Güne çatlatma iğnesinin etkisi kalmıyor

Merhaba ben 13. Gün yaptım silik çizgi çıkmıştı kanda baktırdığımda hemen çıkmıştı gebelik mutlaka kan testi yaptır hamilesindir inşallah 14. Güne çatlatma iğnesinin etkisi kalmıyor
Merhaba benimde bu cuma 14. Gunum olacak asilamadan sonra yani son 3 gunum kaldi. Cuma direk kanda baktirmak istiyorum Ama sabahinda idrar yapsam cikar mi ki

Merhaba benimde bu cuma 14. Gunum olacak asilamadan sonra yani son 3 gunum kaldi. Cuma direk kanda baktirmak istiyorum Ama sabahinda idrar yapsam cikar mi ki

Çıkar canım benim çok silik çizgi çıkmıştı olmadı sandım hatta kanda hemen çıkmıştı sonrada katlanarak yükseldi çok şükür cumaya kadar sabret çıkar inşallah
Bu arada aşılamanın 12. Günü ufak bir kan bile gelmişti bende adet oluorum sanmıştım ama meğer yerleşme kanamasıymış
İnşallah güzel haberler alırsın

Insallah canim beklerim bu kadar bekledim net olsun istiyorum once yapip yukselirmi oldu mu olmadi mi demek istemiyorum. Sende saglikli kucagina alirsin insallah darisi basimiza isteyen herkese nasip olur bu duygular insallah

Kızlar bende 3 gün önce aşılama yaptırdım eşimin morfolojisi %2 sperm sayısı normal bende de sadece 1 buçuk cm çikolata kisti var tüplerim açık beklemedeyim 12. Yada 11 gün falan test yapmayı düşünüyorum evde beklemek zihin yorucu insallah Rabbim hepimize evlat nasip eder

14. gün yaptigim belli belirsiz ikinci cizgiden sonra, 17. gün bir idrar testi daha yaptim ikinci cizgiden eser yoktu. O günün aksami birkac damla kahverengi akintidan sonra, bugün yani aşilamanin 18. günü kanda baktirdim sonuç sıfır. Ama moralimi bozmayacagim zaten ilaclarim artmisti hemen ikinci asilamaya baslayacagim. Simdi adetimi bekliyorum.

Allah bütün istiyenlerin gönlüne göre versin inşallah hepinize dua ediyirum

Iyi aksamlar kizlar 6 temmuzda ilk asilamami olmustum cok sukur tuttu hamileyim. Dun kan verdim 73 ciktibugunde netlestirip oyle yazmak istedim bugun 132 cikti cok mutluyum insallah hersey yolunda gider. Pco vardi bende de 1 senedir istiyorduk tam 1 senenin sonunda rabbim nasip etti. Ama 4-5 ay tam anlamiyla tedavi surecimiz oldu. Cunku oncesin de gittigim doktor duphaston verdi o sadece adeti duzenlemis oldu hamile kalmam icin bi etkisi yoktu bos yere kac ay onla umit ettim.yumurta lar hic buyumuyomus. Neyseki baska doktora gityik. 2 defa cat ignesi ile dogal yoldan denedik ve ilk defa asilama oldu. Cok sukur Rabbime isteyen herkese verir insallah hic bi zaman umudunuzu kesmeyin guzel gunler bir gun gelecek insallah

Benden bir gün sonra aşılama yaptırmıştınız çok sevindim cidden ben 2.aşılama için femeraya başladım peki nelere dikkat ettiniz bir de sperm yıkamadan sonra oranlar nasıldı?

Yilmak yok tebrik ederim insallah olur azim ve sabirla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…