Sizinkini gorunce bende uzuldum ama yola devam . bende femara kullandim saadece 5 gun yuttum 1er tane asiri uyarilmasin diye. 13. Gun asilama yaptik 1yumurtam gelismisti. 50 milyon filandi heralde yikanmis haliyle. Aslinda ben umutsuzdum biraz asilama yapilinca hemen kalktim hic yatirmadilar sonra ordan cikinca biraz oturdum. Hep dikkat etmeye calistim hic is yapmadim ozellikle ilk bi hafta 10 gun filan egilirken dizden kirarak egildim bisey filan alirkenyukari uzanmamaya calistim ayaklarimi uzatip yattim bol bol yani unutup dikkat etmedigim seylerde oldu meryem suresini okumanizi tavsiye ederim esim her gun okuyodu hala daokuyor cok hikmetli bi sure bende ara ara okudum bu kadarBenden bir gün sonra aşılama yaptırmıştınız çok sevindim cidden ben 2.aşılama için femeraya başladım peki nelere dikkat ettiniz bir de sperm yıkamadan sonra oranlar nasıldı?
Şans %15 falan aşılamada benim de eşimde morfoloji %2 bu ay aşılama yaptık bugün 8.günüm bakalım bekliyorum inşallah tutar ilk başta tahlil istiyor eşinden sperm testi ve ikinizden de kan testleri daha sonra bana omeqa q10 verdi folik asit verdi yumurtlama takibi yaptı çatlatma iğnesi verdi yumurtalarım gelişince iğneyi cunartesi gece 12 de yaptım pazartesi sabah 10 da eşim sperm verdi 12 de bana aşılana yaptılar 10 dakikalık bir işlem normal ultrason gibi yatıyorsun bi kataterle vajinaya sokup rahimlere yakın bi yere spermleri bırakıyorlar tabi önce yıkama işlemi yapıyorlar sperme inşallah hakkında hayırlısı olurKızlar merhabalar vende yeni katıldım araniza aşılamaya geçiyoruz ilk defa ama bu süreç hakkında hiç bilgim yok yardımcı olurmusunuz bana süreç nasıl birde bende progesteron eksikliği var esimdede hız ve morfoloji şansımız nedir
Birde yumurta geliştirmek için sanırım gonal f kullandım göbekten. Zaten progrsteron ilacı veriyor jel vajina icin 15 gün kullanıyorsunŞans %15 falan aşılamada benim de eşimde morfoloji %2 bu ay aşılama yaptık bugün 8.günüm bakalım bekliyorum inşallah tutar ilk başta tahlil istiyor eşinden sperm testi ve ikinizden de kan testleri daha sonra bana omeqa q10 verdi folik asit verdi yumurtlama takibi yaptı çatlatma iğnesi verdi yumurtalarım gelişince iğneyi cunartesi gece 12 de yaptım pazartesi sabah 10 da eşim sperm verdi 12 de bana aşılana yaptılar 10 dakikalık bir işlem normal ultrason gibi yatıyorsun bi kataterle vajinaya sokup rahimlere yakın bi yere spermleri bırakıyorlar tabi önce yıkama işlemi yapıyorlar sperme inşallah hakkında hayırlısı olur
Merhaba cnm onlar normal ben hep yaşadım rabbim gonlune göre versinkızlar merhaba be 19 temmuzda ilk aşılamamı oldum. bugun 4. gun ama belim cok agriyor sizdede bu agri oldumu
İnşallah ilk asilamanizmiamin. insallah hersey gonlumuzce olur...
Ben 22 Haziran'da ilk asilamami oldum. Temmuz 6 dada mutlu haberi aldım çok şükür bugün kalp atışlarını dinledik. Darısı hepinizin basinaevt. ilk aşılamam. siz kac kere yaptirdiniz. bu tutmazsa direk tup bebege geçmeyi düşünüyorum
Amin inşallah sende yaşarsın bunduyguyucok sevindim :) rabbim saglikla kucağınıza almayi nasip etsin
Sende yerleşme kanaması oldu mu bide belirti varmıydı hiç bide çatlatma iğnesi markan neydi :)Amin inşallah sende yaşarsın bunduyguyu
Canım çok teşekkür ederim cevabın için inşallah sende de ise yarar ve banada biraz umut olur o kadar çok istiyorumki şuan senin fayda gormeniŞans %15 falan aşılamada benim de eşimde morfoloji %2 bu ay aşılama yaptık bugün 8.günüm bakalım bekliyorum inşallah tutar ilk başta tahlil istiyor eşinden sperm testi ve ikinizden de kan testleri daha sonra bana omeqa q10 verdi folik asit verdi yumurtlama takibi yaptı çatlatma iğnesi verdi yumurtalarım gelişince iğneyi cunartesi gece 12 de yaptım pazartesi sabah 10 da eşim sperm verdi 12 de bana aşılana yaptılar 10 dakikalık bir işlem normal ultrason gibi yatıyorsun bi kataterle vajinaya sokup rahimlere yakın bi yere spermleri bırakıyorlar tabi önce yıkama işlemi yapıyorlar sperme inşallah hakkında hayırlısı olur
14 gün aşılamaya kadar geçen suremi aşı uzunmuş baya daha ben tahlil falan hiç başlamadık of ne kadar uzun yaBirde yumurta geliştirmek için sanırım gonal f kullandım göbekten. Zaten progrsteron ilacı veriyor jel vajina icin 15 gün kullanıyorsun
Yok bende olmadı ama olanlarda var çatlatma iğnesi ovitrella belirtim aşılama gününden beri vvaardi Bende onu aşılamaya bağlıyorum supelendigiimm tek şey 8 günden itibaren hergun koyulaşan. İkinci çizgilerim vardiSende yerleşme kanaması oldu mu bide belirti varmıydı hiç bide çatlatma iğnesi markan neydi :)
Ya benim de bugün çatlatma iğnesinden sonra 10.günüm aşılamadan sonra 8 gebelik testi icin erken değil mi 8 günde idrar da çıkar mı ki senin ki çıkmış kafam karıştıYok bende olmadı ama olanlarda var çatlatma iğnesi ovitrella belirtim aşılama gününden beri vvaardi Bende onu aşılamaya bağlıyorum supelendigiimm tek şey 8 günden itibaren hergun koyulaşan. İkinci çizgilerim vardi
Az da olsa çıkmıştı ignedendir dedim gittim kan verdim 2.18 çıktı negatif dünya başıma yıkıldı tekrar ama yilmadim 10 gün tekrar test yaptım biraz daha koyulasstigini gördüm iğnenin etkisi olsa git Gide yok olurdu dedim sonra umursamadan 11ve 12 günü yaptığım test daha koyuydu 12 gün gittim kan verdim 73.08 çıktı ama kimseye söylemedim ve yükselme varmı koyulaşma varmı diye son testi 14 gün yaptım artık kop koyuydu ve 15 gun randevum vardı test yaptik tekrar 395 ti cnm testlerimide atarimYa benim de bugün çatlatma iğnesinden sonra 10.günüm aşılamadan sonra 8 gebelik testi icin erken değil mi 8 günde idrar da çıkar mı ki senin ki çıkmış kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?