Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Valla kürleri hep denedim hacamat bile yaptırdım Allah ol desin yeterki beklemedeyim canım

Gerçekten mı bende soganı denedım yanıt alamadım
Canım benim yumurtamın büyüme gibi bir sorunu yoktu çok şükür sanırım ondan işe yaramadı aşılamayı da femera ile yaptı benim doktorum aslında umutluydum da ama bugün koskoca negatifi gördüm salı bi daha test yaparım bakalım adet olana kadar insanın içinde bir umut oluyor yine de :)

Hayır
Hayır brnımde buyume sorunum yok ama yumurta her ay bı tane olusuyo sayısını artırmak için denıcem bakalım bnde buhun hasta oldum kızlar

Biliyorum cok zor ama umidimizi yitirmek yok insallah kurden sonuc alirsin bak benim ablamda polikistik omer var bendede o klomen kullanacakti ama oncesinde tarcin corek otu bal kuru kullandi ve bi sonraki ay hamile kaldi bende kullandim gecen ay bu ay asilamada olcak bakalim sonuc pozitif olursa corek otu gercekten ise yariyor demektir ben cok duzenli kullanmadim ama umutluyum yinde Allahim dogru zamani bekliyor biz elimizden geleni yapalim insallah Allahim bizede gostercek o cift cizgiyi

Peçeteye silince kahverengi akıntı ve yine negatif test beklenen son yaklaşıyor sanırım...

Ben de bugün oldum asilama. Her gün kullanmam için jel verdi kullanan arkadaşlar bilgi verir misiniz yatmadan önce kullanacağım dimi

Merhaba kizlar. 2 temmuzda ilk asilamami oldum. Asilamanin 6. gunu doktorumun onerisiyle progestan a basladim. Kutuyu bitirince test yaptir dedi. Bugün asilamanin 14. günü. Progestan in bitmesine bir hafta var ama dayanamadim evdeki idrar testini yaptim az once. Ikinci cizgi yok gibi, belli belirsiz. Catlatma ignesinin etkisi de olabilir. Gebelik varsa 14. gün idrarda belli olur mu yoksa erken mi davrandim?

Vala cnm 11 gun ıdrarda ikinci çizgi sılık cıkıp gun gun yapıp koyulastını goren hamıle arkadaslar oldu.sen kan testi ver cn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…