• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
V

verdim canım verdim 2 gibi çıkacak ama şimdi yorumları okudum çok yanılan olmuş bu testlerde
Olumsuzları düşünme cnm ıkıyı bekle doktordan sonucunu al. Sayfalara bakıp yanılanları okuma. Önune bak nazlıcan boyle görüp olumlu sonuç aldı tabı böyle durumda olup olumsuz sonuç alanda olmuştur tabı. Bak seninle aynı durumda olup hamile kalan başka arkadaş ımızda var demekkı durumun imkânsız değil iyi düşün dikkat etmeye başla sonucu yaz bizde beklıoz cnm

kızlar ben de birşey sorcam eşimde hızlı hareket 0 sperm sayısı 26 milyon doktor aşılama dedi ama aşılama da tutar mı

Merhaba canim yavas hareketli ve ileri hareketli toplami %40 olmasi gerek.
Sirf ileri hareket %5 oldugu icin tutmayacak diye bisey yok.
Benim eşiminde ileri hizi %5 yavas hareketli % 40 ve doktor normal yollan olur dedi.
Biz zaman kaybetmeden 1 aşilamamizi yaptirdik ve tuttu.
Spermler yikandiktan sonra ileri hizli yüzde %70 oldu.
Yani eger tek sorun eşinizdeki hiz problemiyse bence aşilama yapin.

benim esimde hızlı hareket 0
yavaş hareket 21
yerinde 10
hareketsiz 69 çok kötü mü aşılama yapsak tutar mı

benim esimde hızlı hareket 0
yavaş hareket 21
yerinde 10
hareketsiz 69 çok kötü mü aşılama yapsak tutar mı

Cnm bizde hiç problem yokken 2 sene bekledik olmadı aşılama yaptırdık tuttu şuan 4 haftalık gerçi yolun basindyz. Aynen tek problem esindeyse tutar tutmaz diye bişey yok Allah'ın izniyle Allah gönlüne göre versin

Olumsuzları düşünme cnm ıkıyı bekle doktordan sonucunu al. Sayfalara bakıp yanılanları okuma. Önune bak nazlıcan boyle görüp olumlu sonuç aldı tabı böyle durumda olup olumsuz sonuç alanda olmuştur tabı. Bak seninle aynı durumda olup hamile kalan başka arkadaş ımızda var demekkı durumun imkânsız değil iyi düşün dikkat etmeye başla sonucu yaz bizde beklıoz cnm
Sen naptin canım test yaptın mi

Hamilesin cnm niye öyle yapiosun ay çok negatifsin ya böyle olmazki. Çok normal öyle çıkması 10 gün böyle çıkması çok çok normal benimki 12 de 76 çıkmıştı iki gün sonra bı daha baktır ikiye katlanması lazım ama.suan var yani

Back