- 26 Temmuz 2016
- 1.313
- 526
- 123
Aynn oyle bı kere tuttu ama her asılamada tutacak diye yok. O zamanki belirtiler yok cnm ondan korkuyom. Ilkında çok idrara çıkardım aşılama tutanlardada oyle olduğu bende şuan ne o var ne başka belırtıCanım 1 kere tutmus demek ki oluyor bebeğin :)
Sen naptın cnm doktora gıttınmı gidince kanda işte ama yinede adetini beklersın bakarsın tutmuş olurCanım 1 kere tutmus demek ki oluyor bebeğin :)
Sabah daha iyiydim gitmedim canim izinliyim bide yattım düne nazaran daha iyi ama adet olcam sanki ağrım var birazSen naptın cnm doktora gıttınmı gidince kanda işte ama yinede adetini beklersın bakarsın tutmuş olur
Bnde kan vermeye cesaret edemıom her ay kan verıyom hüsran. Adete kadar beklıcem pazar bısey kalmadı yerleşme kanaması na bakıyom deli gibi gelecek mı diye oda yokSabah daha iyiydim gitmedim canim izinliyim bide yattım düne nazaran daha iyi ama adet olcam sanki ağrım var biraz
Canıö buna coook sevindim yasa ayy allahım sen nelere kadırsın ya tatlım ya hayırlı olsun darısı bana yaaa
Ayy bebeğim çok heycanlandım yaaa. Darısı bana ama ben umutsuz um sebebi var. Donup donup teste bakıp yaşasın dıom yaa
CanimMm ne kadar samimisin çok saol kan verdim ama baktım yanıltabiliyormus bu test :/Ayy bebeğim çok heycanlandım yaaa. Darısı bana ama ben umutsuz um sebebi var. Donup donup teste bakıp yaşasın dıom yaa
Ay inş kuzucum ikimizde de vardır inş ya adet ağrısı gibi ağrım var dün daha fenaydı bugün de gene var :/Canıö buna coook sevindim yasa ayy allahım sen nelere kadırsın ya tatlım ya hayırlı olsun darısı bana yaaa
İğnenin etkisi var midir hala 13. Gün bugün iğne olalıAyy bebeğim çok heycanlandım yaaa. Darısı bana ama ben umutsuz um sebebi var. Donup donup teste bakıp yaşasın dıom yaa
Testte bu kadar çıktıysa inşallah kanda da çıkar cnm ferah tut içini. İdrar da çıkması zordur zoru başardıysa ohhh miss cnmCanimMm ne kadar samimisin çok saol kan verdim ama baktım yanıltabiliyormus bu test :/
Kız var kizzzzz benimde aynı böyleydiKızlar test yaptım 11. Gün bugün aşılamanın
Zannetmem cnm 10 günde kaybeder etkisini dıolar cnm. Biraz mutlu olmak hakkın rahatla kanın sonucu ne zaman cnmİğnenin etkisi var midir hala 13. Gün bugün iğne olalı
İğnenin etkisi mümkün değil en geç 10 gün çıkıyor vucuddan ben yaşadım biliyorum çünkü iğnenin 10 günü kan vermistin 2.18 çıkmıştı yani kalmıyor iğne migneİğnenin etkisi var midir hala 13. Gün bugün iğne olalı
Insallah cnm ya artık bizde anne olalım ya.Ay inş kuzucum ikimizde de vardır inş ya adet ağrısı gibi ağrım var dün daha fenaydı bugün de gene var :/
Hamilelik moduna gır canım hemen. Bundan sonraki tek aktıvıten oturmak. Ben salak gibi yer doseklerını kaldırdım misafir derken hıc oturmadım ama bu sefer inş hamile olursam oturacamİğnenin etkisi var midir hala 13. Gün bugün iğne olalı
Sen ne zaman yapiyorsunHamilelik moduna gır canım hemen. Bundan sonraki tek aktıvıten oturmak. Ben salak gibi yer doseklerını kaldırdım misafir derken hıc oturmadım ama bu sefer inş hamile olursam oturacam
Evet canım ben bi kere klomensiz çatlatma iğnesi oldum 10. Gün erken gebelik testi ayni testle hatta hiçbi şey çıkmamıştıİğnenin etkisi mümkün değil en geç 10 gün çıkıyor vucuddan ben yaşadım biliyorum çünkü iğnenin 10 günü kan vermistin 2.18 çıkmıştı yani kalmıyor iğne migne
CNN kan verdinmi koş kan ver kız koss durmaEvet canım ben bi kere klomensiz çatlatma iğnesi oldum 10. Gün erken gebelik testi ayni testle hatta hiçbi şey çıkmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?