- 26 Temmuz 2016
- 1.313
- 526
- 123
Kargomu bekliyorum cnm bugün teslim alcm. Umudlu değilim bılıomusun sıvılceler arttı adet günüm yaklaştı normal değil tutmadı galıbaTest yaparsan haber ver canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kargomu bekliyorum cnm bugün teslim alcm. Umudlu değilim bılıomusun sıvılceler arttı adet günüm yaklaştı normal değil tutmadı galıbaTest yaparsan haber ver canım :)
Anladım canım ay inş vardır yaaaKargomu bekliyorum cnm bugün teslim alcm. Umudlu değilim bılıomusun sıvılceler arttı adet günüm yaklaştı normal değil tutmadı galıba
İnsan anlıo kendini bılıo bu sefer olmadı. Gecen ay boyle olmamısdı hıc cıkmamısdı sıvılceeAnladım canım ay inş vardır yaaa
Canım belli olmaz bazen hic anlamayan da oluyor kimisinde hiç belirti olmuyor benim ztn göğüs ağrısı direk adet belirtisi çok fena ağrıyor gene o yüzden umutlanmıyorum ben :))İnsan anlıo kendini bılıo bu sefer olmadı. Gecen ay boyle olmamısdı hıc cıkmamısdı sıvılcee
Ben sivilce se göğüs gel birlikte aglasak ya göğüs ağrısı ama hamilelik belırtısındede var cnm yaCanım belli olmaz bazen hic anlamayan da oluyor kimisinde hiç belirti olmuyor benim ztn göğüs ağrısı direk adet belirtisi çok fena ağrıyor gene o yüzden umutlanmıyorum ben :))
Oyy oyu aynı şeyler ı yasayacaz inş yasamayuz ya
Napım canım aynı kendimi yormadan dinlemeye devam edıyom. Bugün 10. Günüm bata 4 gün pazar hasta olmayı beklıom. Kargomu beklıyom test yapmak için ama umıd yok ya küçük sivilcelerden arttı. Benim sadece sıvılcım adette çıkar başka olmaz moralmanlarım sıfırArkadaşlar kaçıncı gunleriniz neler yapiorsunzz
n naptın bebıs nasıl kontrole gıttınmıArkadaşlar kaçıncı gunleriniz neler yapiorsunzz
S
n naptın bebıs nasıl kontrole gıttınmı
Bende catladım ya kargom yarın gelıyomus ama dışarı cıkacam bugün bı test alıp donecem inşallah seninki gibi ikinci cızgıyıde gorrumKız bı test yap artık vallahi ben çatladım burda bende pazartesi gidicez CNm kese görmeye 5+1 de gitmiş olucam
Hayırlısı canım kötü düşünmeyelim kötü olmasın eger olmazsa Allah’ın bi bildigi vardir canım benim pozitif düşünmeye calişİnşallah allah un ıznıylentutar canım ben de gün yaklaştıkça gergınım kötüden korkuyom esımde gergin her gün bı belirti varmı dıo. Diğerinde yerleşme kanı ve çok idrar vardı şimdi yok dıom oda kötü oluyo
Yurumekmi gerekiyormuş canımBende kasıntı yapmadı. Bı güz az yurumusum tortu gibi hep cıkıyodu sonra iyi yürüdüm o sıkıntıyla karsılasmadım bı daha
Evet ilacı verirken en az ondakka yurumelısın ilaç yayılsın demısdı bugün az yürüdüm dedım gibi pütür pütür katılasmısdıYurumekmi gerekiyormuş canım
Su sivilceleri görene kadar çok rahat tım amaHayırlısı canım kötü düşünmeyelim kötü olmasın eger olmazsa Allah’ın bi bildigi vardir canım benim pozitif düşünmeye caliş
İnşallah cnm benim inşallah git al gel hadi bizede haber verrrr hatta testin fotosunu atBende catladım ya kargom yarın gelıyomus ama dışarı cıkacam bugün bı test alıp donecem inşallah seninki gibi ikinci cızgıyıde gorrum
Resim atacan ztn cnm şuan küçük ısım var halledım cıkacamİnşallah cnm benim inşallah git al gel hadi bizede haber verrrr hatta testin fotosunu at
Resim atacan ztn cnm şuan küçük ısım var halledımcıkacamQQUeyT
Heycanla bekliyorummmm
Sende bı test yapsana cnmYa da adet ağrısı bilmiyorum