yok kuzucum ben beklemiyorum :) yapmıcam negatif çok acı veriyorSende bı test yapsana cnm
Kız yap belki vardır yayok kuzucum ben beklemiyorum :) yapmıcam negatif çok acı veriyor
olmasını umut bile edemiyorum
olmasını umut bile edemiyorum
ayyy ne güzel cnaım maşşalh :) ama bekleyelim adetim gelsin :)Bende senin gibiydim biliyormusun asilamam yapıldığında 2 ci asilamayi bi ayaerteleyip halıla falan vericem temizlik yapicam diye plan kuruyodum. Hatta sonrada denize falan gidicektik bunların planını kuruyodum. Bak smdi esmdi elim kolum bağlı oturdum popomun üstüne hiç öyle düşünme :)
Adet olacak gibi ağrım var ya çok fena ama daha var günüme sorun ne acabaBende senin gibiydim biliyormusun asilamam yapıldığında 2 ci asilamayi bi ayaerteleyip halıla falan vericem temizlik yapicam diye plan kuruyodum. Hatta sonrada denize falan gidicektik bunların planını kuruyodum. Bak smdi esmdi elim kolum bağlı oturdum popomun üstüne hiç öyle düşünme :)
Normal cnm onlar bende hep çektim hala çekiyorum agrilariAdet olacak gibi ağrım var ya çok fena ama daha var günüme sorun ne acaba
Canım senin normal ama ağrın benim ne var acabaNormal cnm onlar bende hep çektim hala çekiyorum agrilari
Ama böyle kendi kendini yemekle olmaz ya kan ver ya test kafamdaki sorular gitsinCanım senin normal ama ağrın benim ne var acaba
Canım yarın sanirim enfeksiyon icin gidicemAma böyle kendi kendini yemekle olmaz ya kan ver ya test kafamdaki sorular gitsin
Markette yok başka büyük market uzakta var yakınında bım var bımde varmı kızlar yoksa yarın kargo mu beklıcemBende senin gibiydim biliyormusun asilamam yapıldığında 2 ci asilamayi bi ayaerteleyip halıla falan vericem temizlik yapicam diye plan kuruyodum. Hatta sonrada denize falan gidicektik bunların planını kuruyodum. Bak smdi esmdi elim kolum bağlı oturdum popomun üstüne hiç öyle düşünme :)
Bekle canim bence 11. Gün daha belli olurMısafırım vardı yeni gitti dışarı çıktım alım diye
Markette yok başka büyük market uzakta var yakınında bım var bımde varmı kızlar yoksa yarın kargo mu beklıcem
Aslında ilk asılamada 11. Gün kanda 8.60 cıkmısdı korkuyom şimdi kana bakmaya adete kadar gebelik testi yapıp beklıcem 5 tane aldım netten onları yapar durrumBekle canim bence 11. Gün daha belli olur
Enfeksiyon a gıttınde kan ver şekerim belki çıkar heCanım yarın sanirim enfeksiyon icin gidicem
Sen naptin bekliyor musunEnfeksiyon a gıttınde kan ver şekerim belki çıkar he
Bekliyorum yakınındaki markette yoktu uzağa gıdmekde istemedim BİM dede varmı bılemedım sızdende cvp gelmeyince gıtmedım sabah kargım gelırSen naptin bekliyor musun
Bekle canım nolcak 1 gün daha :))Bekliyorum yakınındaki markette yoktu uzağa gıdmekde istemedim BİM dede varmı bılemedım sızdende cvp gelmeyince gıtmedım sabah kargım gelır
Aslında kan kesin çözüm ama korkuyom ilkinde bu kadar korkmamısdımBekle canım nolcak 1 gün daha :))
Canım 1 kere tutmus demek ki oluyor bebeğin :)Aslında kan kesin çözüm ama korkuyom ilkinde bu kadar korkmamısdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?