Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Bilmiyorum cesaret edemiyorum negatif sonuç almaktan korkuyorum sanırım
Sonuc iyi de kotu de olsa ogrencez csnim kacisi yok yani. Ben bi an once ogreneyim kafasindayim ne olacaksa olsun diye. Hepimiz yildik bu negatiflerden de guclu olmaliyiz olumsuzsa da hemen duygulari yasayip yenisi icin hazir beklemeliyiz. Olumlu olursa zaten dunyalar bizim olur :)

Doğru diyorsun aslında ama 5 senedir tedavi görüldüğüm için artık korkmaya başladım

Teşekkür ediyorum guzellik amin rabbim güldürsün yüzümüzü. Bu arada yumurtan catladigi günü de muhakkak degerlendir takviye birlikleri oncesi yollamissin ama gününde de destek ekip yollarsan tam olur:)
Canım ben bugun başladım iğneye hayırlısı bakalım sende durumlar nasıl

Canım ben bugun başladım iğneye hayırlısı bakalım sende durumlar nasıl
ilk aşılama da heycan vardi bekleyis vardi. Belirtimi diye kafa yormalar vardi negatif oldu. 2 ciyi oldum az once baktim unutmusum bile asilamayi, 5 gun kalmiş bata. Agri sizi hic birsey yok. bu ay relaksim takmıyorum umursamıyorum. 3 cuye kalirsmam bir 6 ay kesin ara vericem. Böyle:))

Hayırlı olsun surecin umarım mutlu sona erer:) saati saatine vurmaya dikkat et, alarm kur kendine :)) hangi igneyi verdiler sana? Benim ki gonal f kalemdi.

Bnmkı
benimde merıonaldı. İhtiyacım olan kadar alıyom yetıo. Bnm yumurta da 5gunde tmm oluyor eğer aşılama hakkım biter se ücretle alaçam ücretlede 40 kusur bıseymıs

Ahanda sana umut cnm
İlk zamanlar bende pko vardı hormonlarım normaldi Yumurtalarda görünüm vardı sonra o goruntu kayboldu hakikaten gösterdi doktor bak bir şey Yok diye sonra hep her şey çok güzel falan dedi rahim yumurtalıklar tertemiz dedi Prof doktorum bu arada aşılama yapıldı 3-4 gün sonra gidince kist oluşmuş mu gel bakalım diye çağırdı gittim adenomiyozis var dedi ben anlamadım bile ne olduğunu iste Cuma'dan bu yana ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…