Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
I
İnternetten baktınmı tedavisi falan nedir dır

Merhaba hanımlar bende bu ay femara kullanmaya başlıyorum dün dr.a gittim bana ayrıca merional ignede verdi 3yillik evliyim primer menopoz hastasiyim fsh yuksek bakalım 18 temmuzda tekrar çağırdı ona göre aşılama yapicam dedi hadi hayırlısı inşallah

Amin inşallah önce senin güzel haberini sonra benimkini aliriz inşallah canım aynen alarm kurdum canım Benimkide gonal canım bende ilkinde çok stresliydim ve sürekli gün sayıyordum inşallah bu öyle olmaz hayırlı Allahım ol derse herşey oluverir ben sadece elimden geleni yapıyorum geri Allah’ın izniyle inşallah <3

Hıc belirti yok bıbugun mide yanman oldu bakalım beklıyom ya. Bu arada kızlar doktor bana progesteron verdi bu asılamada diğeri düşük olunca tabı sözde kullandınızmı
Evet canim bende kullandim fitil olarak bana direk vermisti doktor ilk denememde agizdan alindiginda migden bulanir yada yanar basin doner degisik yan etkileri var aklinda bulinsun canim fitil olarak kullandigindada kasinti yapiyor ama diger etkilerden iyi yinede ben kucuk temiz bez parcalari koyup surekli degistiriyordum ozaman kasinti en aza iniyor aklinizda bulunsun :)

İnşallah allah un ıznıylentutar canım ben de gün yaklaştıkça gergınım kötüden korkuyom esımde gergin her gün bı belirti varmı dıo. Diğerinde yerleşme kanı ve çok idrar vardı şimdi yok dıom oda kötü oluyo

Bende kasıntı yapmadı. Bı güz az yurumusum tortu gibi hep cıkıyodu sonra iyi yürüdüm o sıkıntıyla karsılasmadım bı daha

Ay ne güzel canım çok erkenmiş döngün
Çocuk yapmak için iyi çok sık yumurtlama dönemim oluyor. Ama gecen ikinci asılamamı olurken doktor bana çok sık oluyomçn bu sıkıntı dedi haydaaa dedım herkes normal derken derken bu doktor sıkıntı üçüncü asılamada bana ıgnelerle menopoz a sokacaz geç adet gordurtturecek sonra aşılama. Ama bütün doktor kar normal songun dıyo 26.günümü asla aşmaz 22gunden de assa olmaz hep ya 23. Gün yada 24 . gün olurum yanı kuzum bu durum iyi mı köyünü muallakdayım

Benim de adenomiyozis icin öyle canım menapoza sokup sonra biraz baskılanacak sonra tüp bebek mi bilmiyorum inş ona gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın

Test yaparsan haber ver canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…