- 26 Temmuz 2016
- 1.313
- 526
- 123
Canım sız aşılama yaparken sperm sayınız kaç tıMaşallah canım çok sevindim bende pazar günğ tekrar test yaptıracağım inşallah yükselir
Canım sız aşılama yaparken sperm sayınız kaç tı
Bizimde 94 milyon acaba tutarmı diye dusunuyom. Nasıpse oluyormuşYanlış değilsem 32 milyon cnım
B
Bizimde 94 milyon acaba tutarmı diye dusunuyom. Nasıpse oluyormuş
Senin kaç yumurtanın vardı bnm sağda tek yumurta. İlk asılmamda sol ya bir ya iki yumurtaydı tam hatırlamıyomBaya iyi canım tutar inşallah bol bol dua et bide kendini başka şeyler ile meşgul et ben aşılamadan sonra izne ayrılmıştım tatile gitmiştim 10 gün boyunca her gün gezdik denize girdik pozitif geçti hatta aşılamadan sonra 12. Gün akıntıyla beraber pembe kan geldi bende tutmadı sandık üzüldüm sonra baktım beyaz akıntı devam ediyor şüphelendim testte vardı yapayım dedim ilk defa çizgi çıktı hemen kan testi yaptırdım. Allah nasip ederse oluyor tabi ki ama stresten uzak durmanında kesinlikle faydası var diye düşünüyorum
Senin kaç yumurtanın vardı bnm sağda tek yumurta. İlk asılmamda sol ya bir ya iki yumurtaydı tam hatırlamıyom
Benim biri sağda biri solda iki yumurtam vardı Allah nasip eder tekrar sana inşallah
Devlette 3 defa yaptırabilir diğerleri ücretlidir canımKızlar ya bı bayan 8. Asılamasının olduğunu söyledi raporlu 3 hak yokmu nasıl 8kez yapabılıyolar ücretli mı acaba
Ben özelde raporlu yaptırıyorum özelde yaptırmam devlette geçerli mi oluyor. Birisi özelde bıkez yaptırmış devlete geçince sıfırdan hakkı başlamış bilen varmıDevlette 3 defa yaptırabilir diğerleri ücretlidir canım
Evet ben :) ama özelde rapor çıkarmamışlardı banaHımm
Ben özelde raporlu yaptırıyorum özelde yaptırmam devlette geçerli mi oluyor. Birisi özelde bıkez yaptırmış devlete geçince sıfırdan hakkı başlamış bilen varmı
Arkadaşlar değerim 76 dan 395e yükselmiş 4 haftalık minnoş Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Cnm 76 12nci gün 15 gun395 senin kaçıncı gunlerdiCanım sen 76 çıkan günden tam iki gün sonra mı gittin
Benim 74 çıkmıştı iki gün sonra 189 çıktı az mı yükselmiş acaba
Cnm 76 12nci gün 15 gun395 senin kaçıncı gunlerdi
Aynı tarih aralığında yaptirmisz telaş yapma bı katına çıksa yeterli oluyor dediğin gibi sonradan olmuş olabilir yada benimki önceden olmuş olabilir yada ikizmi kız yoksa :) hayırlısını versin tebrik ederim bu arada doktora gösterdi mi sonucu14. Gün 74 16. Gün 189 çıktı benim senin erken döllenmiştir belki yada benim aşılamadan sonraki gün mü oldu acaba
Yani ben bir gün daha beklemisim belki ondabdir14. Gün 74 16. Gün 189 çıktı benim senin erken döllenmiştir belki yada benim aşılamadan sonraki gün mü oldu acaba
Aynı tarih aralığında yaptirmisz telaş yapma bı katına çıksa yeterli oluyor dediğin gibi sonradan olmuş olabilir yada benimki önceden olmuş olabilir yada ikizmi kız yoksa :) hayırlısını versin tebrik ederim bu arada doktora gösterdi mi sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?