Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
B

Bizimde 94 milyon acaba tutarmı diye dusunuyom. Nasıpse oluyormuş

Baya iyi canım tutar inşallah bol bol dua et bide kendini başka şeyler ile meşgul et ben aşılamadan sonra izne ayrılmıştım tatile gitmiştim 10 gün boyunca her gün gezdik denize girdik pozitif geçti hatta aşılamadan sonra 12. Gün akıntıyla beraber pembe kan geldi bende tutmadı sandık üzüldüm sonra baktım beyaz akıntı devam ediyor şüphelendim testte vardı yapayım dedim ilk defa çizgi çıktı hemen kan testi yaptırdım. Allah nasip ederse oluyor tabi ki ama stresten uzak durmanında kesinlikle faydası var diye düşünüyorum

Çok kafaya takmıyorum olurmuş olmaz ı falan diye için rahat sadece bu supelendırdı beni. İlk asılamam 154mılyon la yaptık tuttu ama düştü bu seferde dikkat etmesin 94 milyon bide yumurta aşılama esnasında çatlak değildi aksam çatlar dedi. Bende 6gundur sadece hafif şeyler yapıp yatıyom bakalım. İlki tuttu ama her aşılama tutacak diye bısey yok tutmazsa hüsrana ugrarım. İnşallah olur bakalım

Senin kaç yumurtanın vardı bnm sağda tek yumurta. İlk asılmamda sol ya bir ya iki yumurtaydı tam hatırlamıyom

14. Gün 74 16. Gün 189 çıktı benim senin erken döllenmiştir belki yada benim aşılamadan sonraki gün mü oldu acaba
Aynı tarih aralığında yaptirmisz telaş yapma bı katına çıksa yeterli oluyor dediğin gibi sonradan olmuş olabilir yada benimki önceden olmuş olabilir yada ikizmi kız yoksa :) hayırlısını versin tebrik ederim bu arada doktora gösterdi mi sonucu

hadi hayırlısı belkide seninki ikizidr :)
yarın doktor randevum cuma günü konuştum testi tekrarla pazar günü pzartesi gel demiştir. Zaten geçen hafta izindeymiş doktor mecbur bekliyorum. İnşallah hayırlısıyla daha güzel haberler alırız bende seni tebrik ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…