Maşallah ilk aşılamasında tutan var. Benimde ilk aşılamam 13. Günümdeyim hayırlısıyla tutar inşallah[/QUOT
Yaptınmı yapacanmıSelam kızlar ben de aşılama için gün sayıyorum..
Yapıcam canım sen?Yaptınmı yapacanmı
Rabbim ol desin olsun inşallah. .Ben de bugün ilk aşılamamı yaptırdım hayırlısı inşallah
İnşallah inşallah Rabbimin muCizesine muhtacım.Rabbim ol desin olsun inşallah. .
Amin inşAllah evet ilk aşılamam bir hafta olacak sabırsızlıkla bekliyorum sonuç gününüTabiki ederim Allah her isteyene nasip etsin inşallah asilamamydi sizin
Çok dikkat et kendineAmin inşAllah evet ilk aşılamam bir hafta olacak sabırsızlıkla bekliyorum sonuç gününü
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin :)Arkadaşlar bugün aşılamanın 14. Günü sabah idrar testi yaptım silik çıktı çizgi bende işe gelirken kan testi verdim inşallah hayırlı bir haber gelir bana dua edin lütfen
Cnm benimkinde 12 gün 76 çıkmıştı bugün 15 gün tekrar kan verdim sonucu bekliyorum sanırım hamilesin sende bana üç haftalık demişlerdi seninki de muhtemelen oyleSonucum 73,14 çıktı doktoruma da ulaşamadım değerim çok mu düşük lütfen bir şey söyleyin
Sonucum 73,14 çıktı doktoruma da ulaşamadım değerim çok mu düşük lütfen bir şey söyleyin
Değerin tabiki düşük değil önemli olan iki günde bir artcakmi o var bende onun sitresindeyim suan
Aminnn inşallah cnmİnşallah yükselmiştir bugün senin Allahım hayırlısıyla yüzümüzü güldürsğn
Arkadaşlar değerim 76 dan 395e yükselmiş 4 haftalık minnoş Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz bizde haftaya keseyi görmeye gidicez onsallahMaşallah canım çok sevindim bende pazar günğ tekrar test yaptıracağım inşallah yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?