- 26 Temmuz 2016
- 1.313
- 526
- 123
İlkı tutmusdu inşallah tutar buda daha üçüncü gunumAynen inşallah seninde tutar Allah gönlüne göre versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlkı tutmusdu inşallah tutar buda daha üçüncü gunumAynen inşallah seninde tutar Allah gönlüne göre versin
İlkı tutmusdu inşallah tutar buda daha üçüncü gunum
Tutar inşallah sen dikkat et inşallah bebişim gelir gobisine
Yatıyom bol bol bende şekerli türünü çok yiyorum spermler güçlü olsun cabuk ölmesın diye ceviz balık turu yiyorum ama. Aklımda tek bı yumurta catlamadan aşılama olması spermin 94mılyon olması vs vs gerçi ilk asılamadada erken yumurtanın büyüdü diyip korkmusdum bakalım dokuz gün sonra test yapacam
Nasip kısmet cnm dokuz gün biraz sabretceksin bende edememiştim gerçi ama napalim 12 günde kan verebilirsin benim çift çizgi testlerimm vardi ondan şüphelenip kan verdim . 8 gününde kan vermiştim 2.18 çıkmıştı 12 verdim 76.08 çıktı ama daha doktorla falan gostermedim cuma tekrar vericem
Bende artmazsa değerlerin diye korkuyorumBende 10 . gün yapmıştım 8.60 cıkmısdı
Haklı sn bende arttı ama tutunamadı. Arkadasımda normal yolla hamile kalmışdı kalp atışı yoktu dört ay sonra yine hamile kaldı şimdide kese var bebek yok dolar hep bı sonra kı aşamalar önemliBende artmazsa değerlerin diye korkuyorum
Haklı sn bende arttı ama tutunamadı. Arkadasımda normal yolla hamile kalmışdı kalp atışı yoktu dört ay sonra yine hamile kaldı şimdide kese var bebek yok dolar hep bı sonra kı aşamalar önemli
Hayırlı olsun adına çok sevindim inşallah bizlerede nasip eder bizim içinde dua edermisinArkadaşlar beta HCG 76.08 çıktı sanırım hamileyim
Tabiki ederim Allah her isteyene nasip etsin inşallah asilamamydi sizinHayırlı olsun adına çok sevindim inşallah bizlerede nasip eder bizim içinde dua edermisin
Gözün aydın canım bildiri gelmedi görmedim oyuzden geç yazdım :) demekki progesteron değeri yüksek olunca bebis var demek oluyormuşArkadaşlar beta HCG 76.08 çıktı sanırım hamileyim
Allah razı olsun cnm bnm bakalim inşallah değerim yükselir yarimGözün aydın canım bildiri gelmedi görmedim oyuzden geç yazdım :) demekki progesteron değeri yüksek olunca bebis var demek oluyormuş
aynn değer güzel inşallah dahada güzel artar sıkıntısız darısı dıger aşılama sonucunu bekleyenlere bu arada kaç kışı sonuç beklıyoz bu ayDeğerin iyi diolar ama nasip bakalim
Canım sendemı asılma sonucunu mubeklıyonGözün aydın canım bildiri gelmedi görmedim oyuzden geç yazdım :) demekki progesteron değeri yüksek olunca bebis var demek oluyormuş
Yok canım adet olunca baslicam ben iğnelere 11 gün var adeteCanım sendemı asılma sonucunu mubeklıyon
İyi düşün iyi olsun canım ilk hamileliğin demi bırak olumsuzlukları tadı çıkarAllah razı olsun cnm bnm bakalim inşallah değerim yükselir yarim
İyi düşün iyi olsun canım ilk hamileliğin demi bırak olumsuzlukları tadı çıkar
Değerin düşük olursa silik çıkardı canim çizgi bizlerede dua etBugün adet gunumdu elimdeki son testi yaptım artık kopkoyu ikinci çizgi çıktı değerim düşse solardı diye düşünüyorum dogrumu
Allah her isteyene nasip etsin ilk asilamamdi hiç beklemiyordum. Arkadaşlar hepiniz durumlarınzdan haberdar edin Allah hepimizin yardımcısi olsun insallahDeğerin düşük olursa silik çıkardı canim çizgi bizlerede dua et