Kızlar birinci asilamam tutmadı ikinci aşılamayı öneriyor musunuz sperm hareket düşüklüğü var. Yaş 34
Yoksa direk tüp bebek mi yaptırayım yada aşılama yerine yumurta takibini mi denesem ?
Hareketiniz kaç acaba bende ilk asilamami özelde yaptirdim tutmadı şimdi üniversite hastanesine gidiyorum orda da aşılama denendi tutmadı bu ay ara verdik temmuzda tekrar denicez bence bı defa daha aşılama deneyin bizdede hareket sıkıntısı var a+b 29 bizimKızlar birinci asilamam tutmadı ikinci aşılamayı öneriyor musunuz sperm hareket düşüklüğü var. Yaş 34
Yoksa direk tüp bebek mi yaptırayım yada aşılama yerine yumurta takibini mi denesem ?
Hareketiniz kaç acaba bende ilk asilamami özelde yaptirdim tutmadı şimdi üniversite hastanesine gidiyorum orda da aşılama denendi tutmadı bu ay ara verdik temmuzda tekrar denicez bence bı defa daha aşılama deneyin bizdede hareket sıkıntısı var a+b 29 bizim
Herşeyin hayirlisi olsun eşler bizden daha stresli valla :)
Progestan için neden verdiniz tedaviden önce bakiliyo diye biliyorum catlatma iğnesinin geçmesi gerekiyor 0 dan yine iyi ama 5 den sonrası gebe sayiliyor.. siz en erken 14.gün yapın yoksa sizi yanıltabilir boşuna umutsuzluğa kapilmazsiniz burda da paylaşın somunuzu birazcık sabir 15.gün yaptım ben zor sabrettim çalıştığım için evde olsam yaparsın çoktan :)Cnm merhaba bugün aşılamanın 8 günü hem progesteron hem beta için kan verdik 2.18 çıktı sence yükselmi yoksa ilk aşılamamiz basariszmi
Adetin 19 günü bakılacak dedi doktor ondan bilmiyorum ya bütün umutların hevesim gitti gerçi daha 8 günü ama yükselir mi acabaProgestan için neden verdiniz tedaviden önce bakiliyo diye biliyorum catlatma iğnesinin geçmesi gerekiyor 0 dan yine iyi ama 5 den sonrası gebe sayiliyor.. siz en erken 14.gün yapın yoksa sizi yanıltabilir boşuna umutsuzluğa kapilmazsiniz burda da paylaşın somunuzu birazcık sabir 15.gün yaptım ben zor sabrettim çalıştığım için evde olsam yaparsın çoktan :)
Bende evde olduğum için günler bitmiyor keşke yaptrmasaydimAdetin 19 günü bakılacak dedi doktor ondan bilmiyorum ya bütün umutların hevesim gitti gerçi daha 8 günü ama yükselir mi acaba
Canım devlette aynı özel gibi farklı bi izni yok ki dedim ya üniversite de yaptırıyorum 1 defa kontrola gittim bu kadar ama eşinin devlette yapılmış 2 farklı testini isitiyorlar özele gideceksen hiç gitme benceCnm ileri hareket 22
Yerinde hareket 9
Hareketsiz 69
Morfoloji 5
Özele gidip tekrar boş yere 1500 lira vermek istemiyorum devlette yaptırmak istiyorum yada üniversite hastanesinde ama is yerinden izin almam sıkıntı olduğu için malesef ona da gidemiyorum Napacagim şaşırdım
Eve sizinde hareket biraz düşükmüş morfoloji krugere göremi bizde morfoloji sorunu yok çok şükürCnm ileri hareket 22
Yerinde hareket 9
Hareketsiz 69
Morfoloji 5
Özele gidip tekrar boş yere 1500 lira vermek istemiyorum devlette yaptırmak istiyorum yada üniversite hastanesinde ama is yerinden izin almam sıkıntı olduğu için malesef ona da gidemiyorum Napacagim şaşırdım
Progestron testi adetin 21.günü yapılır canım senın kaçıncı gündü bugünAdetin 19 günü bakılacak dedi doktor ondan bilmiyorum ya bütün umutların hevesim gitti gerçi daha 8 günü ama yükselir mi acaba
14.15.günler pozitif çıktıysa iğnenin etkisi geçmiştir bend progestn fitil kullanıyordumMerhaba herkese
Yaklasık 2-3 aydır nerdeyse asılama ıle ılgılı okumadıgım şey kalmadı en sonunda üye olup bende hikayemi yazmaya karar verdim.1 sene 3 aylık evlıyım ve yaklasık 7-8 aydır korunmuyoruz. Kımılerıne cok az gelebılır ama yaş faktorunden ötürü doktor maceralarıma cabuk atıldık. Önce klasık testler istediler rahım filmi sperm testi gibi.. rahım filmim temız cıktı dıger tahlıllerımde de hıcbır sorun yok. Esımın de sonucları cok kotu olmamakla bırlıkte morfolojisi %1 bunun ğzerime aşılama denemek istedim ve 14 haziran günü ilk aşılamam yapıldı. Gonal f igne kullandım ve catlama ignesi. Yalnız doktorum herkesten farklı olarak nedense bana aşılamadan sonraki 7. Gün Chroiomon diye bir igne daha verdi. Catlama ignesine benzer olsa da rahımdekı tutunmayı kolaylastıean bır ıgne oldugunı söyledi. Daha sonra ayın 28 inde de kan testi yapmamı söyledi. Ben tabi dayanamadım ve 25 inde yaptım. Beta hcg 36 cıktı ertesı gun bir saha yaptım 26 cıktı. Asılamadan sonraki 13 ve 14. Günlerimdi. Bu arada ucuz israr testinden ve pahalı erken gebelık testinden de ebu sabah yaptım ıkısı de pozotıf cıktı. Simdiiiiiii kafalardaki o deli soru. Regl olacak mıydımmm olmayacak mıydımm bunların hepsi ignelerden mi artmıstı
2.aşılamam da hamile kaldım yaş faktörü var bence bir an 9nce s9nica kavuşmak istiyorsaniz tüp bebek yaptırın onda tutma olasılığı yüksek ben tüp bebek yatıracaktım doktor ilk aşılamanın üstünden 8 ay geçmiş o yüzden 2. De deneyle8m dedi nasip bundaymistiKızlar birinci asilamam tutmadı ikinci aşılamayı öneriyor musunuz sperm hareket düşüklüğü var. Yaş 34
Bugün 19 gunum aşılamanın 8 günüProgestron testi adetin 21.günü yapılır canım senın kaçıncı gündü bugün
Yükselir gebelik varsa neden tukselmes9n progestan yumurtlama olup olmadığına bakılıyor ama bunu aşılama tüp bebek öncesi yapıyolar tedaviye başlamak adına sizin neden aşılama zamanı seçmiş anlam veremedim ama sabredin dediğim gibi çok zor beklemek ama oyalayin kendinizi 15.gün net çıkar herşey kanda da 136 lardaydi değerimAdetin 19 günü bakılacak dedi doktor ondan bilmiyorum ya bütün umutların hevesim gitti gerçi daha 8 günü ama yükselir mi acaba
Kaç çıktı progestronBugün 19 gunum aşılamanın 8 günü
Bazı arkadaşların benim gibi sonradan bakılmış dediginz gbi banada saçma geldi. Bazı arkadaşlardan 8 günü 2.18 çıkması iyi diolarki ben zannetmiyorum artacakYükselir gebelik varsa neden tukselmes9n progestan yumurtlama olup olmadığına bakılıyor ama bunu aşılama tüp bebek öncesi yapıyolar tedaviye başlamak adına sizin neden aşılama zamanı seçmiş anlam veremedim ama sabredin dediğim gibi çok zor beklemek ama oyalayin kendinizi 15.gün net çıkar herşey kanda da 136 lardaydi değerim
Aşılama olali 8 gün oldu adet 8n ise 19.günü mu cnm şimdi baktım 23 mayısta aşılama olmuş benim yani (adetin 13.günü ) aşılamanın 15.günü test yapıp pozitifi aldiigmda ise (adetin 27.günü ) öğrenmişim 1 2 sonra da adet olmayı bkliyordm buna göre hesaplayablrsnBugün 19 gunum aşılamanın 8 günü
Sonuç daha çıkmadı Pazartesiye kaldı zaten umudumda bittiKaç çıktı progestron
Evet adetin 19 günü aşılamanın 8 günü ayın 6 suda adet gunumAşılama olali 8 gün oldu adet 8n ise 19.günü mu cnm şimdi baktım 23 mayısta aşılama olmuş benim yani (adetin 13.günü ) aşılamanın 15.günü test yapıp pozitifi aldiigmda ise (adetin 27.günü ) öğrenmişim 1 2 sonra da adet olmayı bkliyordm buna göre hesaplayablrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?