• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Benim bugün 10.günüm.Bugüne kadar çok belirtim olmadı.Bugün sadece akıntım başladı ve göğüslerimin çok şiştiğini farkettim.Duphaston kullanıyorum.Göğüslerim ondan mı bukadar şişti acaba

O ilacı hiç bilmiyorum :/ ama benim hep böyle devam edecek gibi bi hissim var belirtisiz negatif sonuç
İnşş yanılırım güzel haberler alırız
3-4 gün sonra belli olur senin

O ilacı hiç bilmiyorum :/ ama benim hep böyle devam edecek gibi bi hissim var belirtisiz negatif sonuç
İnşş yanılırım güzel haberler alırız
3-4 gün sonra belli olur senin
Evet canım az kaldı benim.Çatlatma iğnesinin etkisi daha geçmemiştir senin bekle bakalım 10.günde başladı benim bu belirtiler adet belirtisi de olabilir

Benim sonucum negatif. Doktorla konustum beni tup bebek merkezine yonlendirdi. Orda sperm analizinde esimin ileri sperm harektliligi sifir cikti. Direk tup bebek yapmamiz lazim dedi. Doktora guvenemedim. Boyle olup vitamin takviyesiyle artan var mi? Yazin Ankara ya gittigimde yaptiricaz ins tup bebegi.
Geçmiş olsun canım, benim eşimin de ileri hareketliliği bi yerde %12 çıktı, bi yerde %7 cıkmıştı, isterseniz farklı biterde daha yaptırın içiniz rahat eder. Tüp bebek merkezindeki doktor hareketliliğin düşük olması engel değil bize demişti, zaten hazır döllenen embriyoyu transfer ediyorlar ya o yüzden. Hareketin iyi olmadı normal ilişkide yada aşılamada gerekli ama tüp bebekte çok sorun değil sanırım. Yine tüp doktorum dediki sperm için verilen ilaçlar çok işe yaramıyor destek olsun diye veriliyor ama ben vermiyorum dedi ve eşime vermedi , ama bana dünya kadar ilaç verdi :) bütün yük kadınlara :)

Hayırlı olsun aşılamanız, ilk mi denemeniz? Yaş kaçtı canım bide aşılama sebebiniz neydi, inşallah güzel haberler verirsiniz, 1 hafta sonra belli olur :)

evet ilk deneme bizim aşılamada, eşimde sperm harekett azlığı vardı geçen ay bir kere klomen ve çatlatma iğnesi oldum tutmadı şimdi aşılama sonucu bekliyorum 1 hafta sonra (: allahım inşş tutar sağlıklaaa

Dün akşamdan beri alttan batmalar oluyor sanki çok gaz varmış gibi otururken kalkarken falan bi anda batıyor aşılama 7. Günü var m böyle olan ?

Bizim bu ayda olmadı... Şehir dışında olduğumuz için doktora gidemiyorum. .. Bu seferde 17. Günde adet oldum ... Hakkımızda hayırlısı çalışmalara devam :)))
Geçmiş olsun cancazım :( ben de 2.aşılamamda 17.gün adet olmuştum ve umutlanmıştım olacaksa bari hemen olsa gelmeyip gelmeyip insanı umutlandırıyor ya :kızgın::KK61: sinir bozucu. Sen şimdi boşver doktoru tedaviyi nasıl olsa şehir dışındasın koyver gitsin ve kendiliğinden olsun :)

Dün akşamdan beri alttan batmalar oluyor sanki çok gaz varmış gibi otururken kalkarken falan bi anda batıyor aşılama 7. Günü var m böyle olan ?
O kasık batması bende de var sol tarafımda akşama kadar hiç kesilmedi.Şuan hafifledi ama ara ara bıçak saplanması gibi devam ediyor

Araştırdım baya bi forumlarda gezdim.Bebek yerleşirken batma oluyormuş genelde.Ama kasığımda çok batma var diyip tutmayanda var.Biz iyiye yoralım yinede canım

İnşallah canım aşılama 7. Günü bugün baya sanki günlerce birikmiş gaz sancısı gibi. Ama dedim ya tuvalete çıkamadım ondan da olabilir makatta da var çünkü aynı his :/ bilemedim bir hafta sonra test yapacağım.

İnşallah canım aşılama 7. Günü bugün baya sanki günlerce birikmiş gaz sancısı gibi. Ama dedim ya tuvalete çıkamadım ondan da olabilir makatta da var çünkü aynı his :/ bilemedim bir hafta sonra test yapacağım.
Progesteron kullanıyorsan oda kabızlık yapar.Bende de vardı o dert ilk günler şimdi geçti şükür

Herkese merhaba. Beni de listeye ekleyebilirsiniz :) Esim de ben de 40 yasindayiz. Bizimkisi sebepsiz infertilite. 4 yildir ugrasiyoruz. 2 kez kimyasal gebelik gecirdim. Baska da yok. Yarin adet olmayi bekliyorum. Sonrasinda 3. gunum icin doktordan randevu alacagim. Ilk asilamam olacak. Bakalim bizi bu surecte neler bekliyor.

Herkese merhaba. Beni de listeye ekleyebilirsiniz :) Esim de ben de 40 yasindayiz. Bizimkisi sebepsiz infertilite. 4 yildir ugrasiyoruz. 2 kez kimyasal gebelik gecirdim. Baska da yok. Yarin adet olmayi bekliyorum. Sonrasinda 3. gunum icin doktordan randevu alacagim. Ilk asilamam olacak. Bakalim bizi bu surecte neler bekliyor.
Selam hosgeldin insallah hayirli olur asilamaniz, esinizde var mi sıkıntı

Tesekkurler hos buldum :) Esimde de sikinti yok cok sukur. Persembe gunu ilk doktor randevuma gidecegm kismetse.
Ekledim listeye :) sen de benim gibi geç kalmışsın bu işlere :) ne yapalım kısmetimiz böyleymiş dimi :) bizim de olacak niye olmasın :) ben de çikolata kisti denilen şey var , eşimde de sperm hareketliliği düşük

Ekledim listeye :) sen de benim gibi geç kalmışsın bu işlere :) ne yapalım kısmetimiz böyleymiş dimi :) bizim de olacak niye olmasın :) ben de çikolata kisti denilen şey var , eşimde de sperm hareketliliği düşük

Aynen canim cok gec kalmisiz cidden. Ne bileyim herhalde hep kesin bu ay olacak diye diye diye 4 yili yemisiz valla farkinda olmadan :) Siz hangi asamadasiniz bu arada?

Back