Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Amin canım İnşallah.Bende çok umutsuzum aşılamanın tutmayacağını düşünüyorum.Normal ilişkiden çokta farklı gelmiyor bana.Doktorum ısrar ettiği için yaptık bizde.İlk ay klomen kullandım olmadı.Sonraki ay iğneli tedavi çatlatma iğnesi oldum oda negatif.1 ay kist yüzünden bekledim.Bu ay aşılama yapalım dedi.%20 ihtimal verdi.Çok masraf çıkmasın size birde aşılama deneyelim dedi.Kırmadık bizde.Saolsun çok iyidir doktorum.24 mayıs test yapıcam.Olmazsa adeti bekleyip hemen tüp yapıcaz haziranda.Çok sabır isteyen süreçler.Allah kimseyi bekletmesin aratmasın.Çok iyi karar vermişsin tüp bebek için.İnşallah sürecin olumlu geçer güzel haberleriniz alırız.Her gece dua ediyorum benim gibi bekleyen herkes için

Senin adına çok sevindim umarım herşey yolunda gider biran önce kavuşursun bebeğine.İlk bebek mi olucak ?

Ne güzel konuşmuşsun :) amin diyorum bütün söylediklerine valla kimseyi uğraştırmasın Allah, olmamasına üzülmek ayrı, çalışıyorsan işyerinden izin almak ayrı, işyerindekilere çaktırmamaya çalışmak ayrı dert hepsi ayrı dert. Sizin doktor ne iyiymiş size ısrar etmiş , bizimki 2. Yi yapmayacaktı da biz ısrar ettik :) zaman kaybetmeyin 2. Aşılamayla dedi bize yaşınız geçiyor tüp bebeğe gidin dedi , biz dedik yok illa 2.yi deneyecez :)

Senin adına çok sevindim umarım herşey yolunda gider biran önce kavuşursun bebeğine.İlk bebek mi olucak ?
İnşallah yolunda gider herşey , evet ilk olacak :) kasım 2017 ye kadar herşey normaldi bizde, eşimle dedik çocuk zamanı geldi, muayene gittim bişey varmı yok mu baksın doktor diye ama aklımda zerre bişey yok olumsuzlukla ilgili, öylesine gittim belki allah gitmemi sağladı, birden tedavinin içinde bulduk kendimizi hiç duymadığım kelimelerle boğuldum, çikolata kisti, sperm yavaşlığı, aşılama klomen bunlar neydi :) şok yaşadım resmen. Doktora gitmesem belki kendimiz ha bu ay olur ha bu ay diye zaman kaybetcektik belki de işte allah ayarlıyor herşeyi ona göre

öyle olsun öncesinde iğne ve hap kullandınız mı? ve sonrasında birşey kullanıyormusunuz
Gonal f iğne kullandım.2 yumurta gelişti 20 ve 18 mm.Arkadan gelen küçük yumurtalar ne oldu bilmiyorum.Duphaston verdi 10 günlük.Onun dışında birşey kullanmıyorum

Tüp bebekte yolunda yazılmışim.. ben hamileyimmm kizzz unuttun mu

@melekkalan
E erdilara
Test yaptınız mı canlar nasılsınız ???
Benim sonucum negatif. Doktorla konustum beni tup bebek merkezine yonlendirdi. Orda sperm analizinde esimin ileri sperm harektliligi sifir cikti. Direk tup bebek yapmamiz lazim dedi. Doktora guvenemedim. Boyle olup vitamin takviyesiyle artan var mi? Yazin Ankara ya gittigimde yaptiricaz ins tup bebegi.

bende aşılama sonucumu bekliyorum bugün 6.günüm.
ama hiç belirtim yok
Benim bugün 10.günüm.Bugüne kadar çok belirtim olmadı.Bugün sadece akıntım başladı ve göğüslerimin çok şiştiğini farkettim.Duphaston kullanıyorum.Göğüslerim ondan mı bukadar şişti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…