Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Bizim spermlerde hareket ve morfoloji sıkıntısı var. Aşılama deneyip denememekte karar veremiyoruz. Bu ayda normal denedik.
Doktora danistiniz mi hic ? 1.sayfayi inceleyebilirsin orda benzer sorunlari olanlar var, umarim bu ay sonuc verir hic ugrasmak zorunda kalmazsiniz. Hic deneemdiniz dimi asilama yasiniz kacti acaba

Doktora danistiniz mi hic ? 1.sayfayi inceleyebilirsin orda benzer sorunlari olanlar var, umarim bu ay sonuc verir hic ugrasmak zorunda kalmazsiniz. Hic deneemdiniz dimi asilama yasiniz kacti acaba

Benim ilk aşılama eğer karar verirsem olcak.Yaş 34 maaalesef yıllar çabuk geçti :) umarım tutar.

Doktorlardan 1 tanesi aşılama dedi diğeri aşılamanın doğaldan farkı yok direk tüp yapın dedi. Yaşımız 30 malesef

Sanderling , nasılsın bekleyiş nasıl gidiyor? İlk aşılaman ya zaman geçmiyordur :) ilk ve son olsun inşallah. Aşılama sebebin neydi senin canım
Canım girmiyordum birkaç gündür şimdi gördüm. Valla beklemek çok zormuş. Her an adet olacakmış gibi hissediyorum. Ama insallah bebiş vardır. Aşılama sebebim eşimin sperm hareketliliği düşük

İnşallah mutlu haberi alırsın canım.

Sanderling , yosuntek , Green girls
İnşallah arka arkaya pozitif haber alırsınız, bi sürü hamilemiz olur merakla beklemelerdeyim :)
Hayırlısı inşallah canım... gerçi adet olacakmışım gibi göğüslerimde sancı ve bel ağrım var normalde bu kadar belirti yaşamam ama hormonlardan sanırım... dua ile beklemeye devam... :)

Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir takip ediyorum yazdıklarınızı.Rabbim tez zamanda herkesi yavrularına kavuştursun İnşallah.Anketi oyladım.Bende 12 Mayıs’ta ilk aşılamamı oldum.Beklemedeyim şuan.Bizde sorun morfoloji düşüklüğü.%2.Onun dışında sayı ve hızda sıkıntı yok.Yıkama işleminden sonra %85 ileri hareketli toplamda 60 milyon enjekte edildi.İşe yaramazsa ara vermeden tüp bebeğe geçmek istiyoruz.Çünkü ben 35 yaşındayım eşim 40.1 yıldır deniyoruz ama olmuyor

Hoşgeldin :) amin hepimiz anne olacaz inşallah :)
Ben ocakta 1. Aşılama, şubatta 2. Aşılama yaptırdım negatifti, şu an tüp bebek tedavisindeyim. İğneler bitti, yumurtalar toplandı, transfer aşaması kaldı. Şuan düşünüyorum 2. Aşılamayla zaman kaybetmeseymişim, çünkü 2. Aşılamanın negatifini aldıktan sonra 1 ay dinlendim , 1 ay merkez araştırdım, doktorla görüşüp tedaviye başladım diyene kadar 2 ay geçti. Bide şubat ayını da aşılamayla geçirmemiş olsaydım etti 3 ay. Bunu neden diyorum çikolata kistim var, eşimde sperm harektl yavaş, yaşımız 40 üstü . Doktor 2. aşılamayı yapmayalım demişti aslında ama umut işte .
İnşallah siz bu ilk denemenizde sonuç alırsınız ve devamında başka aşamaları hiç görmezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…