Aynen , ben 2 asilama yaptirdim ikisinde de sperm yikama ayiklama yapildi.arkadaşlar bende aşılamayı düşünüyorum bir şey sormak istedim.Aşılama da erkek spermini de analiz yapıp iyi durumdakileri enjekte ediyorlar değil mi?
Aynen , ben 2 asilama yaptirdim ikisinde de sperm yikama ayiklama yapildi.
Onu yapmasalar normal iliskiden pek farki kalmaz zaten asilamanin :) sizin ilkasilama dimi, hadi ilk ve son olsun insallahİyi ya istediğim buydu :)
Doktora danistiniz mi hic ? 1.sayfayi inceleyebilirsin orda benzer sorunlari olanlar var, umarim bu ay sonuc verir hic ugrasmak zorunda kalmazsiniz. Hic deneemdiniz dimi asilama yasiniz kacti acabaBizim spermlerde hareket ve morfoloji sıkıntısı var. Aşılama deneyip denememekte karar veremiyoruz. Bu ayda normal denedik.
Doktora danistiniz mi hic ? 1.sayfayi inceleyebilirsin orda benzer sorunlari olanlar var, umarim bu ay sonuc verir hic ugrasmak zorunda kalmazsiniz. Hic deneemdiniz dimi asilama yasiniz kacti acaba
Ben onu aylline yazmistim :) karisiklik.oldu :) olsun sana da sormus oldum
7mayosda ben yaptırdımBizim spermlerde hareket ve morfoloji sıkıntısı var. Aşılama deneyip denememekte karar veremiyoruz. Bu ayda normal denedik.
Doktorlardan 1 tanesi aşılama dedi diğeri aşılamanın doğaldan farkı yok direk tüp yapın dedi. Yaşımız 30 malesefDoktora danistiniz mi hic ? 1.sayfayi inceleyebilirsin orda benzer sorunlari olanlar var, umarim bu ay sonuc verir hic ugrasmak zorunda kalmazsiniz. Hic deneemdiniz dimi asilama yasiniz kacti acaba
Sayı ve ileri hareket değerleriniz nasıldı?7mayosda ben yaptırdım
İnşallah güzel sonuç alırsın canım , nezaman test yaparsın var mı belirti ağrı sancı7mayosda ben yaptırdım
Canım girmiyordum birkaç gündür şimdi gördüm. Valla beklemek çok zormuş. Her an adet olacakmış gibi hissediyorum. Ama insallah bebiş vardır. Aşılama sebebim eşimin sperm hareketliliği düşükSanderling , nasılsın bekleyiş nasıl gidiyor? İlk aşılaman ya zaman geçmiyordur :) ilk ve son olsun inşallah. Aşılama sebebin neydi senin canım
Sperm yıkanmadan 204mılyon yıkanıncada 152 milyon aşılama yapıldı ileri hızını bılmıorum ama doktor çok güzel çok güzel dedi amh tahlılımde 1.94cıkmıs inş tutar aşılama bugün yarın sonucu ogrencem adet 21deSayı ve ileri hareket değerleriniz nasıldı?
İnşallah mutlu haberi alırsın canım.Sperm yıkanmadan 204mılyon yıkanıncada 152 milyon aşılama yapıldı ileri hızını bılmıorum ama doktor çok güzel çok güzel dedi amh tahlılımde 1.94cıkmıs inş tutar aşılama bugün yarın sonucu ogrencem adet 21de
İnşallah nasıp kısmet bakalımİnşallah mutlu haberi alırsın canım.
Hayırlısı inşallah canım... gerçi adet olacakmışım gibi göğüslerimde sancı ve bel ağrım var normalde bu kadar belirti yaşamam ama hormonlardan sanırım... dua ile beklemeye devam... :)Sanderling , yosuntek , Green girls
İnşallah arka arkaya pozitif haber alırsınız, bi sürü hamilemiz olur merakla beklemelerdeyim :)
Hoşgeldin :) amin hepimiz anne olacaz inşallah :)Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir takip ediyorum yazdıklarınızı.Rabbim tez zamanda herkesi yavrularına kavuştursun İnşallah.Anketi oyladım.Bende 12 Mayıs’ta ilk aşılamamı oldum.Beklemedeyim şuan.Bizde sorun morfoloji düşüklüğü.%2.Onun dışında sayı ve hızda sıkıntı yok.Yıkama işleminden sonra %85 ileri hareketli toplamda 60 milyon enjekte edildi.İşe yaramazsa ara vermeden tüp bebeğe geçmek istiyoruz.Çünkü ben 35 yaşındayım eşim 40.1 yıldır deniyoruz ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?