- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
Hemde çok heyecanlıyım canım ama hiç belirtim yok
İnşallah havalara uçarsın :) oh be sonunda dersin içini bi huzur kaplarHemde çok heyecanlıyım canım ama hiç belirtim yokyarın güzel sonuç alsam gerçekten havalara uçarım
Yakın zamanda idrar testi yaptın mı ? Bence o yaptıklarında vardı bişeyler, kız bari evde bi daha test yap bakalım koyulaşmış mı nasıl bekleyebiliyorsun :))Hiç beta vermedim iki günde bir baktırmadım hiçbirsey yapamıyorum korku peşimi hiç bırakmıyor
Yakın zamanda idrar testi yaptın mı ? Bence o yaptıklarında vardı bişeyler, kız bari evde bi daha test yap bakalım koyulaşmış mı nasıl bekleyebiliyorsun :))Hiç beta vermedim iki günde bir baktırmadım hiçbirsey yapamıyorum korku peşimi hiç bırakmıyor
Oldum canım olmam mı hiç. Bu ay kendi haline bırakıyorum. Doktorum aşılama olabilecek hafta şehir dışında olacağı için bu ayı es geçecektik zaten. Kontrole bile gitmek gelmedi içimden. Klomene başladım kendim. Bu ay da böyle deneyelim.Seby7 , bi gelisme var mi canim test yaptin mi tekrar ? Adet oldun mu
Yok canım durur muyum hiç benim gibi 10.gün idrar testi yapan biri yaptım koyulaşma var muhtemelen hamilelik var tabi testler yanıltmazsaYakın zamanda idrar testi yaptın mı ? Bence o yaptıklarında vardı bişeyler, kız bari evde bi daha test yap bakalım koyulaşmış mı nasıl bekleyebiliyorsun :))
Benim gordugum.kadariyla var, allahim insallah darisi basimizaYok canım durur muyum hiç benim gibi 10.gün idrar testi yapan biri yaptım koyulaşma var muhtemelen hamilelik var tabi testler yanıltmazsa
İnşallah canım inşallsh Rabbim sizede taddırsın bu duyguyuBenim gordugum.kadariyla var, allahim insallah darisi basimiza
Yaptım canımmelegim3606 , nolur test yaptırdım de :)
Nihayet yaptın test :) değerin baya yüksek çıkcak bence kaç gün oldu :) allahım darısı başımızaYaptım canımgebelik var şu an hastanedeyim değeri göstereceğim inşallah haftasıyla uyumludur
Yok çok yüksek değil canım 380 çıktıNihayet yaptın test :) değerin baya yüksek çıkcak bence kaç gün oldu :) allahım darısı başımıza
Yüksek derken olması gerekenin üstünde anormal değil, yani 60-70 gibi az çıkmaz baya oldu aşılamadan beri onu demek istedim , iyi yükselmiştir diye. Kastettiğim 380 gibi iyi bi değerin çıkmasıydı ki çıkmış da.Yok çok yüksek değil canım 380 çıktı
İnşallah canım dediğin gibidir doktor klasik 2 gün sonra tekrar gel dedi pazara geliyor hayırlısı Allahım sana ve isteyen tüm annelere sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsinYüksek derken olması gerekenin üstünde anormal değil, yani 60-70 gibi az çıkmaz baya oldu aşılamadan beri onu demek istedim , iyi yükselmiştir diye. Kastettiğim 380 gibi iyi bi değerin çıkmasıydı ki çıkmış da.
Hadi hayırlı olsun bakalım bundan sonrası da iyi olur insallah
Bizim spermlerde hareket ve morfoloji sıkıntısı var. Aşılama deneyip denememekte karar veremiyoruz. Bu ayda normal denedik.MAYIS
3 mayıs,Sanderling , 1.aşılama
5 mayıs , @yosuntek , 3.aşılama
Xxx, @suskun Ceylan , 2.aşılama
Xxx, @Canannnh , 2.aşılama
Xxx, @Cnshsyn , 2.aşılama
Xxx, @gizemlii123 , , 1. aşılama ( pko, sperm hareketl.düşk.) ??
Xxx, @Svltr ' nin aşılama yada tüp bebek , çikolata kisti
Xxx ,ayllllliiiin35 , 30 yaş, hafif pko
Kızlar var mı mayısta aşılama yaptıran :) @Suskun Ceylan , nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?