Karistirdin canim :) ben degilim erken oluyon denilen :) S sudenurr88 di erken olanoo sana erken oluyon dıolarsa ben ölim yaa sana ne tedavi uygulayacakları pekı
limmı ya ben hep 23.gün kesin oluyom sıkıntı yok diyip duruyorlar rahimde şekil bozukluğu vardı t şekliydi doğuştan operasyon geçirdim ama başka bısıy yok daha yeni amh tahlili istendi. Bana hıc hormon tahlili yapılmadı o kadar ısrar edıom yok anam amh tahlili istendi de de dedımkı verim yok dıom elınemı yapışır işte hasta pıskolojısı denen bısıy var24 25 günde adet oluyorum bende amh düşüklüğü var 1 sene öncesine kadar normaldi 1 senedir erken gelmeye başladı. Sizde problem neydi ben pek takip edemedim bu aralar
Hastanin psikolojisini dusunen kimBen
limmı ya ben hep 23.gün kesin oluyom sıkıntı yok diyip duruyorlar rahimde şekil bozukluğu vardı t şekliydi doğuştan operasyon geçirdim ama başka bısıy yok daha yeni amh tahlili istendi. Bana hıc hormon tahlili yapılmadı o kadar ısrar edıom yok anam amh tahlili istendi de de dedımkı verim yok dıom elınemı yapışır işte hasta pıskolojısı denen bısıy var
Ya valla ya ısrar ediyorum hıc hormon tahlili bakılması doyorum. Sende bısey olmadı düşünüyorsun tmm ama ver de bakım aklımdakı şüpheler gitsin dimi yok ya. 2sene önce bı doktor yanında çalışıyordum çalıştım hocaya yaslılar gelirdi hocam oran buram agroyo derlerdi ağrıya çözüm yapardı bode kan idrar ısterdı. Hasta gıdıncede sorardım kanda ağrı cıkarmı diye yok derdi onlar yaşlı kan ve idrar verince bile sıkıntılarının gıttını düşünürler öylesine istedim derdi yaaHastanin psikolojisini dusunen kim
Amın cnm ama bu ay umutlu degılımİnşallah bir sıkıntı çıkmaz canımm. Beklemek zor bu süreçte Allah bütün isteyenlere tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin insallah aşılaman tutar
Icindeki korkuyu cok iyi anliyorum.ben de 2 kere asilama yaptirdim ikisindede cektigim iskence .hem test yapmak isterdim hem korkardim gunlerce gecti oyle :) senin insallah o korkularin sona erecek 2-3 gun sonraBende henüz bişey yok canım bi aşılama yaptırdık tutmadı eşimde hareketsizlik vardı onu atlattık şükür doğal yoldan devam ediyoruz he bi de preseed jel kullanıyorum bu ikinci ayım hayırlısı Allah'tan İnşAllah
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzBende henüz bişey yok canım bi aşılama yaptırdık tutmadı eşimde hareketsizlik vardı onu atlattık şükür doğal yoldan devam ediyoruz he bi de preseed jel kullanıyorum bu ikinci ayım hayırlısı Allah'tan İnşAllah
Dun yaptırdım asılamayı ilk denemem. Sıkıntı ıkımızdede olmasını söylüyor şar bı rahim bozukluğu var şekli t şekliydi operasyon geçirdim ama olmadı aşılama önerdiler hep ilaç tedavisi falan fılsn vermediler aşılama önerıp durdular sonunda bizde yaptık yumurta m bı taneydi ama bide yumurta dört iğne de büyümüş doktor ısdemedımız bısey dedi ama yunede çatlatıp aşılama yaptık kısmetAyın kaçında oldu aşılaman , ilk deneme mi ? Aşılama sebebiniz neydi ? Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
Her ay aşılama sayımız azalıyor :)))[/QUOT aşılama sayımız düşüyor derken 3hak var ondanmı bahsedıon yoksa bünye yorulupmı şansımız azalıo
Hımm hamile kalanlar olmuştur inş belki ondandırGreen girls , asilama sayimiz azaliyor derken her ay daha az kisi yaptiriyor anlaminda :) 1.sayfamiza bak bi , onceki aylarda cok fazlaydi :)
İnşallah tutmuştur canım Allah gönlüne göre versinKızlar bende ayın 8.de aşılamamı oldum 22 sinde sonucu alacağız inş
Amin canım inş hepimizin gönlune versinİnşallah tutmuştur canım Allah gönlüne göre versin
Amin canım inşallahAmin canım inş hepimizin gönlune versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?