• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Selamun aleyküm kızlar 16 martta aşılama olmuştum negatif fakülteye gidiyorum bana da ara verdiler haziranda olacak aşılamam. Sebebiyse çok erken adet olmam bu sıklıkla asılama yapamayız dediler

Evet canım iğne de verdi yarın aşılamam olacak. Kısmet bakalım bu sefer ne olacak.İğneyi Bir hafta mı kullanacaksın??
İğneyi 9 günlük verdi yarın 9. Günüm, birazdan yumurta takibine gidecem bakalım yeterli mi 9 kutu, biraz daha devam et diyecekler mi ?

Kızlar bu ay bende aşılama yaptırdım. Bı yumurta m vardı eşimin spermi yıkanmadan 204mılyon yıkanıncada 152mılyon sağlıklı sperm verildi kısmet bakalım neler yaptınız asılamada dınlendınızmı n
Ayın kaçında oldu aşılaman , ilk deneme mi ? Aşılama sebebiniz neydi ? Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah

Benimde başarısız 1 aşılamam var. Bende pko var eşimde bir sorun yok çok şükür.bizimkinin tutmama sebebi doktorun ihmalliği bence. Yumurtanın ömrü 24 saat biliyorsunuz. Doktor 1 yumurtan var dedi öncesinde de ilişki yasak demişti. Biriksin diye. Bizde ne bilelim uyduk doktora. Çatlatma vuruldum. Ama bence yumurta çoktan çatlamıştı. Aşılama ertesi gün yapıldı. Ve benim yumurta çoktan mefta olmuştu. Tabi ben önce anlamadım bunu ve 15 gün saf saf bekledim. İş işten geçti ama bence sebebi buydu. Allah kısmet etmezse olmaz tabiki ama küçücük bir ihmal her şeyi bozuyor. Bilgilendirmek için yazdım. Hayırlısı hepimiz için. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda benide unutmasın

Selamun aleyküm kızlar 16 martta aşılama olmuştum negatif fakülteye gidiyorum bana da ara verdiler haziranda olacak aşılamam. Sebebiyse çok erken adet olmam bu sıklıkla asılama yapamayız dediler
Bende erken adet oluyom 22 23.gün adet oluyom sız kaç günde oluyonuz

:) :) sende durumlar ne canım konunun basında hatırlıyorum seni hatta o zamanlar yazmıyordum sadece yazılanları okuyordun
Bende henüz bişey yok canım bi aşılama yaptırdık tutmadı eşimde hareketsizlik vardı onu atlattık şükür doğal yoldan devam ediyoruz he bi de preseed jel kullanıyorum bu ikinci ayım hayırlısı Allah'tan İnşAllah:KK200:

Back