Evet canım iğne de verdi yarın aşılamam olacak. Kısmet bakalım bu sefer ne olacak.İğneyi Bir hafta mı kullanacaksın??Selam. Klomenden sonra iğne verdi mi doktor? Nasılsın , ben iğnelere devam :) bugün 4. İğnemi yaptım
Bak bu dediğimi yaz bir kenara İnşAllah canımAhh keşke canım ağzından bal damlıyor
İğneyi 9 günlük verdi yarın 9. Günüm, birazdan yumurta takibine gidecem bakalım yeterli mi 9 kutu, biraz daha devam et diyecekler mi ?Evet canım iğne de verdi yarın aşılamam olacak. Kısmet bakalım bu sefer ne olacak.İğneyi Bir hafta mı kullanacaksın??
Ayın kaçında oldu aşılaman , ilk deneme mi ? Aşılama sebebiniz neydi ? Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahKızlar bu ay bende aşılama yaptırdım. Bı yumurta m vardı eşimin spermi yıkanmadan 204mılyon yıkanıncada 152mılyon sağlıklı sperm verildi kısmet bakalım neler yaptınız asılamada dınlendınızmı n
Bende erken adet oluyom 22 23.gün adet oluyom sız kaç günde oluyonuzSelamun aleyküm kızlar 16 martta aşılama olmuştum negatif fakülteye gidiyorum bana da ara verdiler haziranda olacak aşılamam. Sebebiyse çok erken adet olmam bu sıklıkla asılama yapamayız dediler
Hiç bilmiyorum canım kan testi vermedim henüz beklemedeyimmelegim3606 , nasilsin ? Kan testi yaptirdin mi canim, idrar testi mi yaptin sadece, bence sende var biseyler kan testi yap kurtul canim :) ignenin etkisi hala suruyor olamaz
24 25 günde adet oluyorum bende amh düşüklüğü var 1 sene öncesine kadar normaldi 1 senedir erken gelmeye başladı. Sizde problem neydi ben pek takip edemedim bu aralarBende erken adet oluyom 22 23.gün adet oluyom sız kaç günde oluyonuz
Bekleme canim yaptir da stresten kurtulHiç bilmiyorum canım kan testi vermedim henüz beklemedeyim
26 gunde oluyom benBende erken adet oluyom 22 23.gün adet oluyom sız kaç günde oluyonuz
:) :) sende durumlar ne canım konunun basında hatırlıyorum seni hatta o zamanlar yazmıyordum sadece yazılanları okuyordunBak bu dediğimi yaz bir kenara İnşAllah canım
Bende henüz bişey yok canım bi aşılama yaptırdık tutmadı eşimde hareketsizlik vardı onu atlattık şükür doğal yoldan devam ediyoruz he bi de preseed jel kullanıyorum bu ikinci ayım hayırlısı Allah'tan İnşAllah:) :) sende durumlar ne canım konunun basında hatırlıyorum seni hatta o zamanlar yazmıyordum sadece yazılanları okuyordun
Cuma yaptıracağım Allah nasip ederse canım o zamana kadar regl olmazsamBekleme canim yaptir da stresten kurtul
Ikinci cizgi var bence ve 14 gunu gecmis, hala ignenin etkisi olamaz. Nasil sabrediyorsun ben duramazdim :)Cuma yaptıracağım Allah nasip ederse canım o zamana kadar regl olmazsam
oo sana erken oluyon dıolarsa ben ölim yaa sana ne tedavi uygulayacakları pekı26 gunde oluyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?