Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Merhabalar... :)
Hayırlısı kendiliğinden olur bakarsın...
Doktorunuzun sizi 3 ay bekletme sebebi neymiş bir açıklama yaptı mı.?

Teşekkür ederim inşallah. Vücudun yumurtaların ve rahmin kendini toparlaması ve dinlenmesi gerekiyor dedi.. Ama 3 ay da çok uzun bir süre geldi bana

Benim doktorum hiç bekletmedi direkt 2. aşılamayı yaptı. 3 ay bana da biraz uzun geldi ama vardır herhalde bi bildiği. Kist falan mı gördü acaba onun atılması için bekletiyorlar sanırım bazen. Kist derken yani atılmamış yumurtayı kastediyorum.

Test aldım canım bakalım sabaha kadar bi değişiklik olmazsa sabah yapacağım. Güzel haber verme sırası bana da gelmiştir inşallah :)

Ben aşılama yapalı 17 gün oldu iki gün önce kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. Yani bütün tahliller temizdi kist de yoktu.. 3 ay zaman vermesi normal değil mi diyorsunuz. Ben devlet hastanesi olduğu için yoğunluktan dolayı erteliyor diye düşünüyorum.. Ama böyle bir durum yaşayanlar da var mı bilmiyorum.. Özel hastaneye mi gideyim

Teşekkür ederim inşallah. Vücudun yumurtaların ve rahmin kendini toparlaması ve dinlenmesi gerekiyor dedi.. Ama 3 ay da çok uzun bir süre geldi bana
Gebe kalamamışken yumurta rahim niye yorulsun ki ... hani gebe kalıp düşük yaparsın vs. O zaman en az 3 ay rahim dinlenmeli diyorlar. Bana da verdiği cevap pek tatmin edici gelmedi. . Devlet Hastanesi olduğu için yığılma yoğunluk varsa yaşında çok yok seni ertelemiş olabilirler mi acaba..? Doktora gitmesen bile aldığın hormonlar sana yardımcı olur siz gene yumurtlama zamanlarını es geçmemeye bak .. kendiliğinden hamile kalabilirsin.. :) bu tür haberler çok oluyor burda... Özel olmasa da aynı hastanede bile farklı bir doktordan ikinci bir görüş alabilirsin.. moralini bozma; )

Çok teşekkür ederim canım inşallah :) bende yorgunluktan dolayı ertelediğini düşünüyorum.. Tüp bebek merkezinde sadece bir doktor var maalesef ya yapması konusunda ikna edeceğiz ya da özel hastane.. Ama bu 3 ay durumu normal değil diyorsunuz yani ben farklı bir doktora gideyim en iyisi

Güzel haber yine yok maalesef
idrar testi yaptın dimi, sağlık olsun canım yolun başındayız daha, eninde sonunda olacak adet olmadın dimi, adet olunca doktora gideceksen , kanda da baktır nolur nolmaz, bakalım doktor nasıl bi yol izleyecek. Senin aşılama sebebin sebepsiz miydi ve yaşın kaçtı ??

Evet idrar testi yaptım adet yok hala. Sebepsiz değil pko+spermde hareket düşüklüğü yaşım 30. Adetin niye geciktiğini anlamıyorum aşılama günü yumurtanın çatladığını görmüştü doktor. Neyse yapacak birşey yok

Sorma ya bazılarının adeti çabuk geliyor en azından işkence çektirmiyor , ben 1. Aşılamada 15. Gün adet olmuştum, 2. aşılamada 17. Gün olmuştum. 2. De iyice umutlanmıştım.
Adet gelmediği sürece umudunu yitirme , aşılamadan sonra ilişki olmuş muydu sormuş muydum , belki kendiliğinden oldu anca çıkacak sonuç, idrarda geç çıkıyor hamilelikle ilgili hormon. Bakalım kısmet hayırlısı.

Senin durum da zormuş ya insallah tüp bebekle sonuç alırsınız canım rabbim daha fazla bekletmesin ben çalışmıyorum dinlenme modundayim ama bir de rahmim arkaya dönükmüş onu yeni öğrendim simdi onun araştırmalarindayim surekli yeni birsey çıkıyor sanki

Aynen ya kurcaladıkça bişey çıkıyor insanda :) ayyy bu dönemlerde çalışmamak en güzeli , işten izin alcam derdin yok işyerindekiler şüphelencek ne diyecem derdi yok, inşallah tüp bebekle sonuca ulaşırız, senin de yaklaşık 10 gün sonra mutlu haberin olur inşallah.

Aşılamadan sonra benimde adetim gecikti 18 ya da 19.gun adet oldum ama tam oldum diyemem hala kahverengi çamur şeklinde geliyor daha kırmızıya dönüsmedi sanırım iğnelerin etkisinden 1 ay ara verdik doktorlarin sempozyumu varmis sanirim ya da bana öyle söylediler hastanede doktor olmazmi 1 ay boyunca

Ayy canım inşallah mayısta aşılama olur benimde doktor 2 aydır uygun gormedi bide aşılama yapmazsa bi daha ki aya şehir değiştircez tayin çıkıcak yeni şehir yeni doktor yeni ev eşya topla yerleştir baya bi telaşım olucak

Can
canım bence taşınma yeni şehir derken çocuk meselesi çıkar aklından stsressiz bir şekilde hamile kalıverirsin gör bak

Yok canım kv ameliyat oldu ona baktım 2 haftadır bizim işler kaldı, belki ramazandan sonra, zamanı var demek ki bir engel çıkıyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…