Merhabalar... :)
Hayırlısı kendiliğinden olur bakarsın...
Doktorunuzun sizi 3 ay bekletme sebebi neymiş bir açıklama yaptı mı.?
Benim doktorum hiç bekletmedi direkt 2. aşılamayı yaptı. 3 ay bana da biraz uzun geldi ama vardır herhalde bi bildiği. Kist falan mı gördü acaba onun atılması için bekletiyorlar sanırım bazen. Kist derken yani atılmamış yumurtayı kastediyorum.Sordum ama söylediği şey vücudun yumurtaların ve rahmin kendini toparlaması gerekiyor dedi.. Bir ay sonra yapalım dedim kabul etmedi en erken temmuz ayında gelin dedi. Bende o kadar beklemek istemiyorum. Bilmiyorum ne yapacağımı
Test aldım canım bakalım sabaha kadar bi değişiklik olmazsa sabah yapacağım. Güzel haber verme sırası bana da gelmiştir inşallah :)Bişey diyeyim mi ben ilk aşılamada aynı durumdaydım :) test yapamadım günlerce kıvrandım.ama olumlu yada olumsuz eninde sonunda öğrencen, test yapıp sonucu öğrenince keşke kaç gündür kıvranmasaymışım diyor insan, kan testi yaptırmasan da idrar testi yap hadi :) hamilelerimiz çok olacak gibi duruyor nisan aşılamarında.hadi bize çift çizgi haberini ver :)
İnşallah :))) amin sabah direk buraya bakacam :) kaçta kalkcanTest aldım canım bakalım sabaha kadar bi değişiklik olmazsa sabah yapacağım. Güzel haber verme sırası bana da gelmiştir inşallah :)
Benim doktorum hiç bekletmedi direkt 2. aşılamayı yaptı. 3 ay bana da biraz uzun geldi ama vardır herhalde bi bildiği. Kist falan mı gördü acaba onun atılması için bekletiyorlar sanırım bazen. Kist derken yani atılmamış yumurtayı kastediyorum.
Gebe kalamamışken yumurta rahim niye yorulsun ki ... hani gebe kalıp düşük yaparsın vs. O zaman en az 3 ay rahim dinlenmeli diyorlar. Bana da verdiği cevap pek tatmin edici gelmedi. . Devlet Hastanesi olduğu için yığılma yoğunluk varsa yaşında çok yok seni ertelemiş olabilirler mi acaba..? Doktora gitmesen bile aldığın hormonlar sana yardımcı olur siz gene yumurtlama zamanlarını es geçmemeye bak .. kendiliğinden hamile kalabilirsin.. :) bu tür haberler çok oluyor burda... Özel olmasa da aynı hastanede bile farklı bir doktordan ikinci bir görüş alabilirsin.. moralini bozma; )Teşekkür ederim inşallah. Vücudun yumurtaların ve rahmin kendini toparlaması ve dinlenmesi gerekiyor dedi.. Ama 3 ay da çok uzun bir süre geldi bana
Gebe kalamamışken yumurta rahim niye yorulsun ki ... hani gebe kalıp düşük yaparsın vs. O zaman en az 3 ay rahim dinlenmeli diyorlar. Bana da verdiği cevap pek tatmin edici gelmedi. . Devlet Hastanesi olduğu için yığılma yoğunluk varsa yaşında çok yok seni ertelemiş olabilirler mi acaba..? Doktora gitmesen bile aldığın hormonlar sana yardımcı olur siz gene yumurtlama zamanlarını es geçmemeye bak .. kendiliğinden hamile kalabilirsin.. :) bu tür haberler çok oluyor burda... Özel olmasa da aynı hastanede bile farklı bir doktordan ikinci bir görüş alabilirsin.. moralini bozma; )
Güzel haber yine yok maalesefİnşallah :))) amin sabah direk buraya bakacam :) kaçta kalkcan
Güzel haber yine yok maalesef
Evet idrar testi yaptım adet yok hala. Sebepsiz değil pko+spermde hareket düşüklüğü yaşım 30. Adetin niye geciktiğini anlamıyorum aşılama günü yumurtanın çatladığını görmüştü doktor. Neyse yapacak birşey yokidrar testi yaptın dimi, sağlık olsun canım yolun başındayız daha, eninde sonunda olacak adet olmadın dimi, adet olunca doktora gideceksen , kanda da baktır nolur nolmaz, bakalım doktor nasıl bi yol izleyecek. Senin aşılama sebebin sebepsiz miydi ve yaşın kaçtı ??
Sorma ya bazılarının adeti çabuk geliyor en azından işkence çektirmiyor , ben 1. Aşılamada 15. Gün adet olmuştum, 2. aşılamada 17. Gün olmuştum. 2. De iyice umutlanmıştım.Evet idrar testi yaptım adet yok hala. Sebepsiz değil pko+spermde hareket düşüklüğü yaşım 30. Adetin niye geciktiğini anlamıyorum aşılama günü yumurtanın çatladığını görmüştü doktor. Neyse yapacak birşey yok
Senin durum da zormuş ya insallah tüp bebekle sonuç alırsınız canım rabbim daha fazla bekletmesinAynen çalışmıyorsan evdeysen zaten iyice dinlen , benim 2 aşılama da olmadı , tüp bebek tedavisine başladık. Ama benim şöyle eşimde sperm hareketliliği düşüktü , ekstra bende çikolata kisti var , bu kiste aşılama pek çözüm değil gibi. Ama tüp bebekte engel değil kist , umarım bundan sonuç alırız .
Aynen ya kurcaladıkça bişey çıkıyor insanda :) ayyy bu dönemlerde çalışmamak en güzeli , işten izin alcam derdin yok işyerindekiler şüphelencek ne diyecem derdi yok, inşallah tüp bebekle sonuca ulaşırız, senin de yaklaşık 10 gün sonra mutlu haberin olur inşallah.Senin durum da zormuş ya insallah tüp bebekle sonuç alırsınız canım rabbim daha fazla bekletmesinben çalışmıyorum dinlenme modundayim ama bir de rahmim arkaya dönükmüş onu yeni öğrendim simdi onun araştırmalarindayim surekli yeni birsey çıkıyor sanki
Ayy canım inşallah mayısta aşılama olur benimde doktor 2 aydır uygun gormedi bide aşılama yapmazsa bi daha ki aya şehir değiştircez tayin çıkıcak yeni şehir yeni doktor yeni ev eşya topla yerleştir baya bi telaşım olucakMAYIS
3 mayıs,Sanderling , 1.aşılama
5 mayıs ,yosuntek , 3.aşılama
Xxx, @suskun Ceylan , 2.aşılama
Xxx,Canannnh , 2.aşılama
Xxx, C Cnshsyn , 2.aşılama
Xxx,gizemlii123 , , 1. aşılama ( pko, sperm hareketl.düşk.) ??
Xxx,Svltr ' nin aşılama yada tüp bebek , çikolata kisti
Xxx ,ayllllliiiin35 , 30 yaş, hafif pko
Kızlar var mı mayısta aşılama yaptıran :)Suskun Ceylan , nerelerdesin
canım bence taşınma yeni şehir derken çocuk meselesi çıkar aklından stsressiz bir şekilde hamile kalıverirsin gör bakAyy canım inşallah mayısta aşılama olur benimde doktor 2 aydır uygun gormedi bide aşılama yapmazsa bi daha ki aya şehir değiştircez tayin çıkıcak yeni şehir yeni doktor yeni ev eşya topla yerleştir baya bi telaşım olucak
Canım adet olunca arixam doktoruMAYIS
Xxx,Canannnh , 2.aşılama
Yok canım kv ameliyat oldu ona baktım 2 haftadır bizim işler kaldı, belki ramazandan sonra, zamanı var demek ki bir engel çıkıyor hepMAYIS
Xxx,Canannnh , 2.aşılama
Ahh keşke canım ağzından bal damlıyorCan
canım bence taşınma yeni şehir derken çocuk meselesi çıkar aklından stsressiz bir şekilde hamile kalıverirsin gör bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?