Asilama ilemi hamile kaldinz
ewet 2. asilamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asilama ilemi hamile kaldinz
E erdilara merhaba canım bi süredir girmiyordum yeni gördüm sorunu evet bizim degerlerde düşüktü hatta doktorun biri zor çocugunuz olur bu spermlerle dedi ama çok şükür başka doktorda ilk aşılamamda tuttu tam hatırlayamıycam yarın notlara bakıp yazarım inşallah degerleri umarım aşılaman tutar rabbim isteyen herkese versin inşallahHoşgeldin canım, hayırlı olsun aşılaman, 1. Sayfada liste var canım ordan yararlanabilirsin kimde hangi sorun var, kim sonuç almış. Eşinin değerleri sıkıntılı olup hamile kalan Baybknya vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Benim eşimin hareketlikik %12, üstüne bende çikolata kisti var başlı başına sorun. 2 kez aşılama yaptık olmadı, tüp bebek tedavisine başladım bakalım.
Ayy nasıl sevindim yaa bugün de gözler doldu şükür :)Canmm cok tesekkur ederm rabbm isteyen herkese nasip etsn insallah :))
İyiyim canım test yapmadım henüz bat bugün. Geçen sefer beklemeden test yapıcam demiştim ama elim gitmiyor bir türlü negatif görmekten korkuyorum Sabah test yapmadım ama şimdi yapsam doğru sonuç verme ihtimali düşer mi acaba diye düşünüyorum.Seby7 , nasılsın ?? Senin yerine heyecanlanıyorum :)
Ayy nasıl sevindim yaa bugün de gözler doldu şükür :)
Bişey diyeyim mi ben ilk aşılamada aynı durumdaydım :) test yapamadım günlerce kıvrandım.ama olumlu yada olumsuz eninde sonunda öğrencen, test yapıp sonucu öğrenince keşke kaç gündür kıvranmasaymışım diyor insan, kan testi yaptırmasan da idrar testi yap hadi :) hamilelerimiz çok olacak gibi duruyor nisan aşılamarında.hadi bize çift çizgi haberini ver :)İyiyim canım test yapmadım henüz bat bugün. Geçen sefer beklemeden test yapıcam demiştim ama elim gitmiyor bir türlü negatif görmekten korkuyorum Sabah test yapmadım ama şimdi yapsam doğru sonuç verme ihtimali düşer mi acaba diye düşünüyorum.
Benim yarın yapılacak inşallah iyi sonuç alırız bu sefer :)Kızlar mayısta kimler aşılama yaptırıyor :)))
Güzel bir sıkıntı yok şükür ... yumurtalarım hazır :)) 2 tane olmuş :)) doktorum çok mutlu değil 1 yumurta istiyor hep...düşük doz verdi tek yumurta olsun diye ama 2 olmuş ... nasip diyoruz :) akşam çatlatma iğnemi yaptım Nasipse 5 Mayıs öğlen aşılamamız yapılacak...Bugün doktora gidecektin canım :) nasılsın ? Gelişmeler güzeldir inşallah.
Benim de aşılamada çok düşük doz vermişti sinir olmuştum, mantıkları aynı demeki :) bu sefee hayorlısı olsun inşallah pozitifler gelsin artıkGüzel bir sıkıntı yok şükür ... yumurtalarım hazır :)) 2 tane olmuş :)) doktorum çok mutlu değil 1 yumurta istiyor hep...düşük doz verdi tek yumurta olsun diye ama 2 olmuş ... nasip diyoruz :) akşam çatlatma iğnemi yaptım Nasipse 5 Mayıs öğlen aşılamamız yapılacak...
Merhabalar... :)İyi günler arkadaşlar. Bir konuda bilginize almak istedim yardımcı olun lütfen..
17 gün önce aşılama yaptırdım ama negatif olarak sonuçlandı.. Biz hemen bu ay tekrar denemek istedik 2. Aşılamayı.. Ama doktor 3 ay sonraya erteledi.. Devlet hastanesinde yaptırdım.. Bana ne önerirsiniz..
benim bildiğim verdiği hormon ilaçlarından dolayı vücut kolay kolay atamıyormuş o yüzden tanıdığım bir arkadaşa da 2 ay demiş doktoruİyi günler arkadaşlar. Bir konuda bilginize almak istedim yardımcı olun lütfen..
17 gün önce aşılama yaptırdım ama negatif olarak sonuçlandı.. Biz hemen bu ay tekrar denemek istedik 2. Aşılamayı.. Ama doktor 3 ay sonraya erteledi.. Devlet hastanesinde yaptırdım.. Bana ne önerirsiniz..
Aşılama yaptırma sebebiniz neydi ve yaşınız kaç, benim ilk aşılama negatif olunca doktor 1 ay dinlendirmişti, ben dinlenmek istememiştim ama . Bende kist vardı , onu küçültecek ilaç vermişti 1 ay onu kullanmıştımİyi günler arkadaşlar. Bir konuda bilginize almak istedim yardımcı olun lütfen..
İşte bu beklemeler insanı yıpratıyor , yaşın kaçtı canım.Sordum ama söylediği şey vücudun yumurtaların ve rahmin kendini toparlaması gerekiyor dedi.. Bir ay sonra yapalım dedim kabul etmedi en erken temmuz ayında gelin dedi. Bende o kadar beklemek istemiyorum. Bilmiyorum ne yapacağımı
Aşılama yaptırma sebebiniz neydi ve yaşınız kaç, benim ilk aşılama negatif olunca doktor 1 ay dinlendirmişti, ben dinlenmek istememiştim ama . Bende kist vardı , onu küçültecek ilaç vermişti 1 ay onu kullanmıştım