• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldin canım, hayırlı olsun aşılaman, 1. Sayfada liste var canım ordan yararlanabilirsin kimde hangi sorun var, kim sonuç almış. Eşinin değerleri sıkıntılı olup hamile kalan Baybknya Baybknya vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Benim eşimin hareketlikik %12, üstüne bende çikolata kisti var başlı başına sorun. 2 kez aşılama yaptık olmadı, tüp bebek tedavisine başladım bakalım.
E erdilara merhaba canım bi süredir girmiyordum yeni gördüm sorunu evet bizim degerlerde düşüktü hatta doktorun biri zor çocugunuz olur bu spermlerle dedi ama çok şükür başka doktorda ilk aşılamamda tuttu tam hatırlayamıycam yarın notlara bakıp yazarım inşallah degerleri umarım aşılaman tutar rabbim isteyen herkese versin inşallah

Seby7 Seby7 , nasılsın ?? Senin yerine heyecanlanıyorum :)
İyiyim canım test yapmadım henüz bat bugün. Geçen sefer beklemeden test yapıcam demiştim ama elim gitmiyor bir türlü negatif görmekten korkuyorum :( Sabah test yapmadım ama şimdi yapsam doğru sonuç verme ihtimali düşer mi acaba diye düşünüyorum.

İyiyim canım test yapmadım henüz bat bugün. Geçen sefer beklemeden test yapıcam demiştim ama elim gitmiyor bir türlü negatif görmekten korkuyorum :KK43: Sabah test yapmadım ama şimdi yapsam doğru sonuç verme ihtimali düşer mi acaba diye düşünüyorum.
Bişey diyeyim mi ben ilk aşılamada aynı durumdaydım :) test yapamadım günlerce kıvrandım.ama olumlu yada olumsuz eninde sonunda öğrencen, test yapıp sonucu öğrenince keşke kaç gündür kıvranmasaymışım diyor insan, kan testi yaptırmasan da idrar testi yap hadi :) hamilelerimiz çok olacak gibi duruyor nisan aşılamarında.hadi bize çift çizgi haberini ver :)

Kızlar bende bugün doktora gittim adetim sökülmedi birde rahmin kalınlaşmış dedi kan aldılar bende umutlandım ama negatif çıktı yine bu ay zaten doktorlar sempozyuma gidicek dediler yumurta takibin yapılmaz dediler diğer adete kaldı tedavim

Bugün doktora gidecektin canım :) nasılsın ? Gelişmeler güzeldir inşallah.
Güzel bir sıkıntı yok şükür ... yumurtalarım hazır :)) 2 tane olmuş :)) doktorum çok mutlu değil 1 yumurta istiyor hep...düşük doz verdi tek yumurta olsun diye ama 2 olmuş ... nasip diyoruz :) akşam çatlatma iğnemi yaptım Nasipse 5 Mayıs öğlen aşılamamız yapılacak...

Güzel bir sıkıntı yok şükür ... yumurtalarım hazır :)) 2 tane olmuş :)) doktorum çok mutlu değil 1 yumurta istiyor hep...düşük doz verdi tek yumurta olsun diye ama 2 olmuş ... nasip diyoruz :) akşam çatlatma iğnemi yaptım Nasipse 5 Mayıs öğlen aşılamamız yapılacak...
Benim de aşılamada çok düşük doz vermişti sinir olmuştum, mantıkları aynı demeki :) bu sefee hayorlısı olsun inşallah pozitifler gelsin artık

İyi günler arkadaşlar. Bir konuda bilginize almak istedim yardımcı olun lütfen..
17 gün önce aşılama yaptırdım ama negatif olarak sonuçlandı.. Biz hemen bu ay tekrar denemek istedik 2. Aşılamayı.. Ama doktor 3 ay sonraya erteledi.. Devlet hastanesinde yaptırdım.. Bana ne önerirsiniz..

İyi günler arkadaşlar. Bir konuda bilginize almak istedim yardımcı olun lütfen..
17 gün önce aşılama yaptırdım ama negatif olarak sonuçlandı.. Biz hemen bu ay tekrar denemek istedik 2. Aşılamayı.. Ama doktor 3 ay sonraya erteledi.. Devlet hastanesinde yaptırdım.. Bana ne önerirsiniz..

Merhabalar... :)
Hayırlısı kendiliğinden olur bakarsın...
Doktorunuzun sizi 3 ay bekletme sebebi neymiş bir açıklama yaptı mı.?

Be
benim bildiğim verdiği hormon ilaçlarından dolayı vücut kolay kolay atamıyormuş o yüzden tanıdığım bir arkadaşa da 2 ay demiş doktoru

Aşılama yaptırma sebebiniz neydi ve yaşınız kaç, benim ilk aşılama negatif olunca doktor 1 ay dinlendirmişti, ben dinlenmek istememiştim ama . Bende kist vardı , onu küçültecek ilaç vermişti 1 ay onu kullanmıştım

Sordum ama söylediği şey vücudun yumurtaların ve rahmin kendini toparlaması gerekiyor dedi.. Bir ay sonra yapalım dedim kabul etmedi en erken temmuz ayında gelin dedi. Bende o kadar beklemek istemiyorum. Bilmiyorum ne yapacağımı

Sordum ama söylediği şey vücudun yumurtaların ve rahmin kendini toparlaması gerekiyor dedi.. Bir ay sonra yapalım dedim kabul etmedi en erken temmuz ayında gelin dedi. Bende o kadar beklemek istemiyorum. Bilmiyorum ne yapacağımı
İşte bu beklemeler insanı yıpratıyor , yaşın kaçtı canım.

Aşılama yaptırma sebebiniz neydi ve yaşınız kaç, benim ilk aşılama negatif olunca doktor 1 ay dinlendirmişti, ben dinlenmek istememiştim ama . Bende kist vardı , onu küçültecek ilaç vermişti 1 ay onu kullanmıştım

Aşılama yaptırma nedenimiz sperm hareketsizliği.. 27 yaşındayım.. Aslında fazla ilaç da vermedi.. Sadece bir vitamin ilacı verdi

Back