• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
aşılamanın 14. günü canımmm :))
Vuhuuuuuu yeni hamilemiz sensin yuppiii :))) kız aşılama yaptıracaksın anca zannediyordum maşallah sessiz sessiz ilerlemişsin :))) ayyy yeni mi yaptın testi şimdi, kan testi yaptır hastaneye git ben olsam koşardım :))

Vuhuuuuuu yeni hamilemiz sensin yuppiii :))) kız aşılama yaptıracaksın anca zannediyordum maşallah sessiz sessiz ilerlemişsin :))) ayyy yeni mi yaptın testi şimdi, kan testi yaptır hastaneye git ben olsam koşardım :))

yaptrmcaktm zatenn hadi dedik tüpbebek icin rapor ciksin bi de yeni ise basladm cok yogundum yazamadm esimi bekliyorm dayanamadm aradmmm soledim adam şok foto at diyo

yaptrmcaktm zatenn hadi dedik tüpbebek icin rapor ciksin bi de yeni ise basladm cok yogundum yazamadm esimi bekliyorm dayanamadm aradmmm soledim adam şok foto at diyo
Kız hayırlı olsun darısı başımıza inşallah , kız kan testi yaptır ben senin yerine çatlarım burda :))) ayyy ne mutlu sana

Nehira-27 Nehira-27 Dün doktora gittim. .. Bu ay iğne verdi bir de bunu deneyelim dedi.. (ganol f ) 1 hafta kullanıp 3 mayısta tekrar gideceğim. Ve aşılama yapalım dedi doktorcum. .. yani benim aşılama Mayıs ayına olacak tekrar vazgeçmezse doktor.2 kere böyle deneriz olmaz ise tüp bebek diye konuştuk artık.. yaş sebebiyle çok da oyalamak istemiyor ama olmayınca olmuyor... hala "nasıl olmaz" " nasıl olmaz"deyip deyip duruyor ... allah bilir dedik ve ilk iğnemi yaptı , nasıl yapacağımı gösterdi. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Bugün doktora gidecektin canım :) nasılsın ? Gelişmeler güzeldir inşallah.

5 Gün Kullanacağım canım devamında duruma göre iğne verecek. Ay yeter ki olsun sağlıcakla da ben dayanırım.Sen başladın demi canım nasıl gidiyor?
Selam. Klomenden sonra iğne verdi mi doktor? Nasılsın , ben iğnelere devam :) bugün 4. İğnemi yaptım

C ceydap canım çok çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah ay ne mutlu sana sen martta 1. Aşılamani yaptirmistin ordan hatırlıyorum sanki

C ceydap canım çok çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah ay ne mutlu sana sen nisanda 1. Aşılamani yaptirmistin ordan hatırlıyorum sanki

ewet cnm martta ilki nisanda ikincisi oldu iste ilki tutmamisti hayrlisi bu zamanaymis sukurler olsun bi de keseyi kalp atisini gorsem tmm :))

ewet cnm martta ilki nisanda ikincisi oldu iste ilki tutmamisti hayrlisi bu zamanaymis sukurler olsun bi de keseyi kalp atisini gorsem tmm :))
Oh valla bole hamile haberlerini burdan alınca çok seviniyorum sanki kendim olmuş gibi o derece yani hatta gülerek yazıyorum şu an

Back