Hayırlı olsun canımKızlar kan testi sonucum 39.43 çıktııı :)) Rabbim herkese nasip etsin insallahh
Tesekkur ederimHayırlı olsun canım
Oleyyyy işte bu :) hayırlı olsun :) darısı başımıza :) insan hissediyor ya , olumlu hissetmiştim sende :)Kızlar kan testi sonucum 39.43 çıktııı :)) Rabbim herkese nasip etsin insallahh
Çok iyiyim
Çok şükür çok iyiyim canım. Bugün kontrol vardı yumurtalar coşmuş maaşallah dedi doktorcuma tekrar gidicem. Ilaç dozunu düşürdü ve çatışmayı önleyici iğne de kullanıyorum pazartesiden beri. sen ne yaptın gidip görüştün mü
Benimde 12. Gün negatifti ama hala adet olmadım acaba tekrarlasam mı bilemedim
İnşallah tüp bebek olur umut var benceBizim sorun erkek faktörlü canım. Morfolojimiz kötü. Bendede prolaktin sorunu var biraz ama çok yüksek değil. Adetlerimi falan etkilemiyor çok şükür. Doktor da sorun olarak görmedi.
Gittim canım tüm degerler çok iyi 20 tane yumurta var ve pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak çok heyecanlıyım.Umut kadar , Bugün doktora gidecektin gittin mi durumlar nasıl :) yumurtalar coşmuş mu iyice :) zor kısımını atlattın ne güzel
Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyen herkese inşallah :)Oleyyyy işte bu :) hayırlı olsun :) darısı başımıza :) insan hissediyor ya , olumlu hissetmiştim sende :)
Amin canım çok teşekkür ederim :) Darısı sana ve isteyen herkese olsun inşallahCanımm calisiyorum bn gidemedim teste gunduz ama simdi acile gidiyorum kan vermeye adetim 2 gun gecikti hayrlsi bakalm @tulinkrc canm rabbim kucagnza almayi nasip etsin çok sevindim ve umutlandm bnde gercektenn :))
Amin canım çok teşekkür ederim :) Darısı sana ve isteyen herkese olsun inşallah
20 yumurta süpermiş ya maşallah :) hepsi toplanacak yani öyle mi? İnşallah ilk defa da kavuşursun bebeğine. Ama tutmazsa bir daha yumurta gelişme toplama aşamasına hiç ihtiyaç olmayacak demek ki değil mi?Gittim canım tüm degerler çok iyi 20 tane yumurta var ve pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak çok heyecanlıyım.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah .
Hayırlı olsun hemencecik geçsin zaman su gibi. Hemen güzel haberlerini alalım inşallahKızlar tüp bebek merkeziyle görüşmeye gidiyorum, inşallah herşey yolunda giderdua edin daha 1,5 saatlik yolum var :)
Naptın canım görüştün müKızlar tüp bebek merkeziyle görüşmeye gidiyorum, inşallah herşey yolunda giderdua edin daha 1,5 saatlik yolum var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?