- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
Fsh ın çok iyi. Rezervin de büyük ihtimal yüksektir yaşına göre canm.Fsh 4.89
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fsh ın çok iyi. Rezervin de büyük ihtimal yüksektir yaşına göre canm.Fsh 4.89
Rezervime iyi dedi doktor , yaşıtlarında bundan daha az oluyor normalde dedi. Adam 3-5 ay kendiniz deneyin dedi ya :) sonra tüp düşünün dedi, ben erteleyemem dedim. 36 yaşına girmişim eşim 39. Çocuk olduydu doğduydu diyene kadar kaç yaşına gelcez kız bizFsh ın çok iyi. Rezervin de büyük ihtimal yüksektir yaşına göre canm.
Nehiram bugün benim çok sırtım ağrıyordu test yaptım.napacamı bilmiyorum.geçen cumartesi antibiyotit kullandımMinanur18 , ikimizde aynı ayda başlayacaz tüp bebeğe , sonucu da beraber bekleriz :) haberleşelim
Kaç yıllık evliydin canım sen?Rezervime iyi dedi doktor , yaşıtlarında bundan daha az oluyor normalde dedi. Adam 3-5 ay kendiniz deneyin dedi ya :) sonra tüp düşünün dedi, ben erteleyemem dedim. 36 yaşına girmişim eşim 39. Çocuk olduydu doğduydu diyene kadar kaç yaşına gelcez kız biz
Yasal olarak 35 yaşa kadar en fazla 1 embriyo daha üst yaşlarda hastanın durumuna göre sanırım birden fazla embriyo yerleştirme hakkı var diye biliyorum.Ben 36 yaşına girdim bana 2 koysun diyecem ama işte ikiside olursa riskli :) bakalım gidişat nasıl olacak ne gösterecek hele bi tedaviye başlayaıp bitirem de :) sen zor kısmı atlattın hadi bakalım :) en güzel kısma geldin :)
Ayy ovulasyon testi falan diil dimi bu? Diilse çok sevindim :)Nehiram bugün benim çok sırtım ağrıyordu test yaptım.napacamı bilmiyorum.geçen cumartesi antibiyotit kullandım
Kız hamile misin çizgi varNehiram bugün benim çok sırtım ağrıyordu test yaptım.napacamı bilmiyorum.geçen cumartesi antibiyotit kullandım
1 yıl 11 ay oldu canımKaç yıllık evliydin canım sen?
Evlendiğinizden bu yana korunmadiniz mi hiç canım?1 yıl 11 ay oldu canım
Yok gülüm beta testi.ovülasyon değil darısı sana inşallah rabbimin izni ileAyy ovulasyon testi falan diil dimi bu? Diilse çok sevindim :)
Bilmiyorum gülam 2 saate kan çıkacakKız hamile misin çizgi var
4 aydır korunmuyoruz yani tedavi sürecimiz başlayalı :) yani çocuk düşünmeye 4 ay önce başladık, çikolata kisti ve eşimin sperm hreketliliğin yavaşlığını öğrenince doktor hiç kendimizi denetmedi aşılamaya girdik direk :)Evlendiğinizden bu yana korunmadiniz mi hiç canım?
Ayyy ne güzel hamilesin, çizgi var :))) ayyyy çıkar çıkmaz yaz sonucu :)Bilmiyorum gülüm kan verdim
Bilmiyorum gülam 2 saate kan çıkacak
Ayyyy süper bu :) hayırlı olsun hem de 3 haftalık. Maşallah :)Kızlar rabbimin izni ile 3 haftalık hamileyim beta hcg 301 çıktı.rabbim isteyen herkese versin inşallah
Allah razı olsun gülüm.tüp bebeğe aşılamaya gerek kalmadan gebe kaldom hemde çikolata kistiyleAyyyy süper bu :) hayırlı olsun hem de 3 haftalık. Maşallah :)
Canım kistin kaç cm di biliyor musun nolur hatırla :) her iki tarafta da var mıydı kist bide eşinde sıkıntı var mıydıAllah razı olsun gülüm.tüp bebeğe aşılamaya gerek kalmadan gebe kaldom hemde çikolata kistiyle
Seby7 ne zaman hamile kalcaz :) ben bekleyemiyorumYasal olarak 35 yaşa kadar en fazla 1 embriyo daha üst yaşlarda hastanın durumuna göre sanırım birden fazla embriyo yerleştirme hakkı var diye biliyorum.
Yaaaa kendiliğinden mi oldu çok çok çok sevindim sen tüp bebek mi düşünüyordun tabi kafan rahattı demi Allah’ım ya ne güzelAllah razı olsun gülüm.tüp bebeğe aşılamaya gerek kalmadan gebe kaldom hemde çikolata kistiyle