• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Fsh ın çok iyi. Rezervin de büyük ihtimal yüksektir yaşına göre canm.
Rezervime iyi dedi doktor , yaşıtlarında bundan daha az oluyor normalde dedi. Adam 3-5 ay kendiniz deneyin dedi ya :) sonra tüp düşünün dedi, ben erteleyemem dedim. 36 yaşına girmişim eşim 39. Çocuk olduydu doğduydu diyene kadar kaç yaşına gelcez kız biz :KK71:

Minanur18 Minanur18 , ikimizde aynı ayda başlayacaz tüp bebeğe , sonucu da beraber bekleriz :) haberleşelim
Nehiram bugün benim çok sırtım ağrıyordu test yaptım.napacamı bilmiyorum.geçen cumartesi antibiyotit kullandım

Eklentiler

• IMG-20180408-WA0025.jpeg
    IMG-20180408-WA0025.jpeg
    29 KB · Görüntüleme: 50
Rezervime iyi dedi doktor , yaşıtlarında bundan daha az oluyor normalde dedi. Adam 3-5 ay kendiniz deneyin dedi ya :) sonra tüp düşünün dedi, ben erteleyemem dedim. 36 yaşına girmişim eşim 39. Çocuk olduydu doğduydu diyene kadar kaç yaşına gelcez kız biz :KK71:
Kaç yıllık evliydin canım sen?

Ben 36 yaşına girdim bana 2 koysun diyecem ama işte ikiside olursa riskli :) bakalım gidişat nasıl olacak ne gösterecek hele bi tedaviye başlayaıp bitirem de :) sen zor kısmı atlattın hadi bakalım :) en güzel kısma geldin :)
Yasal olarak 35 yaşa kadar en fazla 1 embriyo daha üst yaşlarda hastanın durumuna göre sanırım birden fazla embriyo yerleştirme hakkı var diye biliyorum.

Evlendiğinizden bu yana korunmadiniz mi hiç canım?
4 aydır korunmuyoruz yani tedavi sürecimiz başlayalı :) yani çocuk düşünmeye 4 ay önce başladık, çikolata kisti ve eşimin sperm hreketliliğin yavaşlığını öğrenince doktor hiç kendimizi denetmedi aşılamaya girdik direk :)

Nehira-27 Nehira-27 canım yazdıklarını okuyunca senin de 100 de 1 milyon tutacak kesin ve kistinin de Yok denecek kadar küçükmüş bu da çok güzel bi haber

Back