• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
20 yumurta süpermiş ya maşallah :) hepsi toplanacak yani öyle mi? İnşallah ilk defa da kavuşursun bebeğine. Ama tutmazsa bir daha yumurta gelişme toplama aşamasına hiç ihtiyaç olmayacak demek ki değil mi?
Evet hepsi toplanacak ama kaliteli olursa dondurulur yoksa dondurulmuyor. Insallah hemen tutar. :KK73: burdan yine nasıl olduğunu ne olduğunu yazacağım . Sizlerle paylaşmak çok güzel ve beni rahatlatıyor. Pazartesi de yumurta toplamayı yazarım inşallah güzel geçer:dua:

Minanur18 Minanur18 , bugün yüzyüze görüüştüm tüp bebek merkeziyle. Sana verdiği ginera' yı bana da verdi , adetin 2. günü başlayacam. Onu kullandıktan sonra adet başlayınca tedaviye başlarız dedi ya bakalım.

Görüştüm canım olumlu geçti kafama yattı :) 2-3 gün sonra adet olacam, adetin 2. Gün ginera diye bi hap verdi ona başlayacam, sonraki adetimde başlayacaz inşallah :)
Inşallah hakkında hayırlısı olur canım. Insan ilk görüşmeye gidince bile heyecan yapıyor. :KK73: Benim pazartesi yumurta toplama var. Insallah güzel geçer

Minanur18 Minanur18 , bugün yüzyüze görüüştüm tüp bebek merkeziyle. Sana verdiği ginera' yı bana da verdi , adetin 2. günü başlayacam. Onu kullandıktan sonra adet başlayınca tedaviye başlarız dedi ya bakalım.
Nehiram arkadaşım ben eşimi antalya konusunda ikna edemedim.ankaradan birssürü tüp bebek merkezini aradım inan çoğu doğru düzgün geri dönen olmadı.ensson cuma günü yani dün anatoliadan aradılar.telefondan pozitif enerji aldım.bugün ilk muayenemi oldum.ilk muayeneye 400 tl aldılar.ve banada yasmin ve lucrin diye iğne başlattılar.adetin 2.günü yasmine 15.günalucrine başlayacağım.mayıs adetiylede tüp bebeğe başlıycaz.bugün amh testi .istediler.yani benimde bugünüm böyle geçti.merkez iyiydi hoca çok açıklamalı konuştu.hemde merkez baya bir temizdi

burada merkez nasıldı biraz bahsedermisin.antalyayı çok istedim.çok olumlu gelmişti bana

Nehiram arkadaşım ben eşimi antalya konusunda ikna edemedim.ankaradan birssürü tüp bebek merkezini aradım inan çoğu doğru düzgün geri dönen olmadı.ensson cuma günü yani dün anatoliadan aradılar.telefondan pozitif enerji aldım.bugün ilk muayenemi oldum.ilk muayeneye 400 tl aldılar.ve banada yasmin ve lucrin diye iğne başlattılar.adetin 2.günü yasmine 15.günalucrine başlayacağım.mayıs adetiylede tüp bebeğe başlıycaz.bugün amh testi .istediler.yani benimde bugünüm böyle geçti.merkez iyiydi hoca çok açıklamalı konuştu.hemde merkez baya bir temizdi
Sizin için uzak canım napcan, ankarada iyidir zaten. Ben dün genel itibariyle pozitif enerji aldım, doktor çok sakin ve açıklayıcı, foliküllerim yaşıma göre iyiymiş ona sevindim, çikolata kistim okadar büyük değilmiş. Ben hemen başlamak istiyordum, doktor dedi ben 4-5 ay kendiniz deneyin derim bu tabloya göre dedi. Ama yaştan dolayı zaman kaybetmek istemiyorsanız başlayalım dedi, küldür paldır gitmeyelim dedi, eşimden ve benden testler istedi. Bi daha adetine kadar ginera kullan dedi, gerçi 21 gün kullandırmayacak heralde, öyle dedi. Adetin 2. Günü başlayacksın dedi başladım diye haber ver dedi on göre söyleyecem kaç gün kullanacağını dedi. Benim aklıma şu geldi. Yumurtam boşa gitmesin diye olgunlaşıp çatlamasını engelleyecek. Artıl neyin neden olduğunu bilmem istemiyorum tek istediğim sonuca ulaşmak :)

Umut kadar Umut kadar , pazartesi opu var dimi senin ?
She- She- , pazartesi transferin var

Ay sizin yerinize hyecanlandım burda :) bence ikinizin de olacak.
Kaç embriyo koyulacak arkadaşlar ? Yaşınız kaçtı sizin, yaşla ilgisi var mı acaba?
Benim doktor 1 yada 2 diyor ama 1 embriyo taraftarı

Y Yagmuryah , nasılsın canım. Soğan kürün nasıl gidiyor :KK71:sana güzel haberlerim var , ben cumartsi günü gittim görüştüm tüp bebek merkeziyle. Benim aşılama doktorum bana ne demişti , bi tarafta 3 cm civarı, diğer tarafta 2 cm civarı demişti kisti dimi bak cm diyorum. Tüp bebekteki doktor baktı , solda 15 mm; sağda 16 mm, 10 mm, 11 mm kistlerin büyüklükleri . Küçülmüş olabilir mi dedim , hayır dedi ölçüm farkından olabiliyor dedi, yani burdaki makinede büyük görünüyordu. Senin de belki okadar büyük değildir . Bide adam dedikİ tüplerin açık tıkalı olması bizim için önemli değil dedi, normal ilişkide veya aşılamada spermin biyere geçmesine engel olacak tüp tıkalı olsa dimi ama tüp bebekte zaten döllenmiş embriyo hazır yerleştiriyor rahme. Eşİmin değerlerine baktı. Bence siz 3-5 ay kendiniz deneyin hiç denememişsiniz ki dedi, olmazsa ozaman düşünürüz dedi tüpü.
biz de dedik yaşımız baya var beklemek istemiyoruz, ozaman dedi 'ginera' diye doğum kontrol hapı verdi, adetin 2. Günü başla ve bana whatsaptan başladığını bildir dedi, kaç gün kullanacağını söyleyecem dedi. Atıyorum 10 gün, 10 gün kullanınca gidecez. Yumurtalara bi daha bakacak, eşime de detaylı spermiografi yapacak ve adet olunca 2. Günü başlayacaz tedaviye inşallah. Bennden de bi sürü test istedi onları yaptıracam. İnşallah sorun çıkmaz testlerde.
Bu arada ultrasonla foliküllere baktı. Yaşına göre iyi dedi , burdan bi sürü yumurta çıkarırız dedi. Yani kistim var yumurta rezervim azalmış gibi düşünme. Sağda 15 solda 16 folikül var dedi. Folikül ne demek, yumurta hücresini sarmalayan onu besleyip koruyan yapı. Yumurtlama dönemİnde folikül olgunlaşarak yumurta hücresini serbest bırakıyor. (1 folikül = 1 yumurta demek)
Yani ben 2-3 gün sonra adet olacam ya ginera kullanmaya başlayacam.
Sonraki adetimde tedaviye başlayacam. Mayısın başı gibi.

Umut kadar Umut kadar , pazartesi opu var dimi senin ?
She- She- , pazartesi transferin var

Ay sizin yerinize hyecanlandım burda :) bence ikinizin de olacak.
Kaç embriyo koyulacak arkadaşlar ? Yaşınız kaçtı sizin, yaşla ilgisi var mı acaba?
Benim doktor 1 yada 2 diyor ama 1 embriyo taraftarı
Benim tek embriyo. Yaş 30.öyle hemen 2 embriyo koymuyorlar.ya tekrarlayan başarısızlıklarda. Yada yüksek yaş faktöründe. Heyecanlıyım valla. Hayırlısı inşallah.

Y Yagmuryah , nasılsın canım. Soğan kürün nasıl gidiyor :KK71:sana güzel haberlerim var , ben cumartsi günü gittim görüştüm tüp bebek merkeziyle. Benim aşılama doktorum bana ne demişti , bi tarafta 3 cm civarı, diğer tarafta 2 cm civarı demişti kisti dimi bak cm diyorum. Tüp bebekteki doktor baktı , solda 15 mm; sağda 16 mm, 10 mm, 11 mm kistlerin büyüklükleri . Küçülmüş olabilir mi dedim , hayır dedi ölçüm farkından olabiliyor dedi, yani burdaki makinede büyük görünüyordu. Senin de belki okadar büyük değildir . Bide adam dedikİ tüplerin açık tıkalı olması bizim için önemli değil dedi, normal ilişkide veya aşılamada spermin biyere geçmesine engel olacak tüp tıkalı olsa dimi ama tüp bebekte zaten döllenmiş embriyo hazır yerleştiriyor rahme. Eşİmin değerlerine baktı. Bence siz 3-5 ay kendiniz deneyin hiç denememişsiniz ki dedi, olmazsa ozaman düşünürüz dedi tüpü.
biz de dedik yaşımız baya var beklemek istemiyoruz, ozaman dedi 'ginera' diye doğum kontrol hapı verdi, adetin 2. Günü başla ve bana whatsaptan başladığını bildir dedi, kaç gün kullanacağını söyleyecem dedi. Atıyorum 10 gün, 10 gün kullanınca gidecez. Yumurtalara bi daha bakacak, eşime de detaylı spermiografi yapacak ve adet olunca 2. Günü başlayacaz tedaviye inşallah. Bennden de bi sürü test istedi onları yaptıracam. İnşallah sorun çıkmaz testlerde.
Bu arada ultrasonla foliküllere baktı. Yaşına göre iyi dedi , burdan bi sürü yumurta çıkarırız dedi. Yani kistim var yumurta rezervim azalmış gibi düşünme. Sağda 15 solda 16 folikül var dedi. Folikül ne demek, yumurta hücresini sarmalayan onu besleyip koruyan yapı. Yumurtlama dönemİnde folikül olgunlaşarak yumurta hücresini serbest bırakıyor. (1 folikül = 1 yumurta demek)
Yani ben 2-3 gün sonra adet olacam ya ginera kullanmaya başlayacam.
Sonraki adetimde tedaviye başlayacam. Mayısın başı gibi.
Nehira-27 Nehira-27 fsh kaçtı peki senin

Benim tek embriyo. Yaş 30.öyle hemen 2 embriyo koymuyorlar.ya tekrarlayan başarısızlıklarda. Yada yüksek yaş faktöründe. Heyecanlıyım valla. Hayırlısı inşallah.
Ben 36 yaşına girdim bana 2 koysun diyecem ama işte ikiside olursa riskli :) bakalım gidişat nasıl olacak ne gösterecek hele bi tedaviye başlayaıp bitirem de :) sen zor kısmı atlattın hadi bakalım :) en güzel kısma geldin :)

Back