• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Çok iyiyim

Çok şükür çok iyiyim canım. Bugün kontrol vardı yumurtalar coşmuş maaşallah dedi doktor :KK73::KK73: cuma tekrar gidicem. Ilaç dozunu düşürdü ve çatışmayı önleyici iğne de kullanıyorum pazartesiden beri. :KK68: sen ne yaptın gidip görüştün mü
Umut kadar Umut kadar , Bugün doktora gidecektin gittin mi durumlar nasıl :) yumurtalar coşmuş mu iyice :) zor kısımını atlattın ne güzel

Umut kadar Umut kadar , Bugün doktora gidecektin gittin mi durumlar nasıl :) yumurtalar coşmuş mu iyice :) zor kısımını atlattın ne güzel
Gittim canım tüm degerler çok iyi 20 tane yumurta var ve pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak çok heyecanlıyım. :KK49: Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah .

Gittim canım tüm degerler çok iyi 20 tane yumurta var ve pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak çok heyecanlıyım. :KK49: Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah .
20 yumurta süpermiş ya maşallah :) hepsi toplanacak yani öyle mi? İnşallah ilk defa da kavuşursun bebeğine. Ama tutmazsa bir daha yumurta gelişme toplama aşamasına hiç ihtiyaç olmayacak demek ki değil mi?

Back