Ben cumartesi ilk görüşmeme gidiyorum heyecanlı süreç başlayacak inşallah :) anastezi altında yapılıyor diye biliyorum yumurta toplama.İnşaallah canım hakkımızdan hayırlısı hepimizin. çetrefilli yollar bizi bekliyor. Anestezi altında yapıyorlar sanırım değilmi toplama işlemini
Evet canm anestezi aliyosunİnşaallah canım hakkımızdan hayırlısı hepimizin. çetrefilli yollar bizi bekliyor. Anestezi altında yapıyorlar sanırım değilmi toplama işlemini
ay nehiracım Allah yardımcın olsun inşaallah güzel olucak bizler için. çok duygulanırım varya burda ki emek veren arkadaşların hamile haberini duysam :) bende adeti bekliyorum evrakları hazırlıyorum yavaştan.Ben cumartesi ilk görüşmeme gidiyorum heyecanlı süreç başlayacak inşallah :) anastezi altında yapılıyor diye biliyorum yumurta toplama.
şimdi gördüm bak :) öncekilerde görememiştim ben bile gördüysem kesin hamilesin :))Kızlar bu sabahki testim bugün kan vericem çok heyecanlıyımmm :) bu arada iğnenin 14.günü artık daha iğnenin etkisi metkisi kalmamiştir dimiii kesin olarakk
Inşallah canım çok heyecanliyim 1.5 yildan sonra :) kan testi sonucumuda yazarim insallah oda pozitiftirşimdi gördüm bak :) öncekilerde görememiştim ben bile gördüysem kesin hamilesin :))
tamam bekliyoruz hayırlı haberlerini hadi inşaallah :)Inşallah canım çok heyecanliyim 1.5 yildan sonra :) kan testi sonucumuda yazarim insallah oda pozitiftir
Bizim sorun erkek faktörlü canım. Morfolojimiz kötü. Bendede prolaktin sorunu var biraz ama çok yüksek değil. Adetlerimi falan etkilemiyor çok şükür. Doktor da sorun olarak görmedi.She- canIm senin sorunun neydi
sonrasında ağrı oluyomu anestezi geçinceEvet canm anestezi aliyosun
Biraz kasık ağrısı gibi oluyor canım.bazı yumurtaları çok toplananlarda biraz daha fazla oluyor ağrı.ama öyle dayanilmicak gibi bişey değil.sonrasında ağrı oluyomu anestezi geçince
hayırlısı olsun.rabbim bizlere de nasip etsin inşallah.adet gününüzde mi yaptınız tahlili tam ?Kızlar kan testi sonucum 39.43 çıktııı :)) Rabbim herkese nasip etsin insallahh
Teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hayir canim adet gunume daha 5 6 gün var benim ama catlatma ignesinin 14.gunu asilamanin da 12.gunu. asilamanin 8.gununden beri idrar testi yapiyorum silik cikti hep bugun biraz daha belirgindi sadecehayırlısı olsun.rabbim bizlere de nasip etsin inşallah.adet gününüzde mi yaptınız tahlili tam ?
Aşılamanız kaçıncı gün yapilmişti.biraz geç adet oluyosun galibaTeşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hayir canim adet gunume daha 5 6 gün var benim ama catlatma ignesinin 14.gunu asilamanin da 12.gunu. asilamanin 8.gununden beri idrar testi yapiyorum silik cikti hep bugun biraz daha belirgindi sadece
hayırlı olsun canım tebrik ediyorum bugün çok daha netti zaten bize de dua et :)Kızlar kan testi sonucum 39.43 çıktııı :)) Rabbim herkese nasip etsin insallahh
30-35 gün arasi adet duzenim canim. Adetimin 14.günü aşilamam yapildi 12.gunun aksamida catlatma ignemi yaptim.Aşılamanız kaçıncı gün yapilmişti.biraz geç adet oluyosun galiba
Tesekkur ederim canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ederim tabikihayırlı olsun canım tebrik ediyorum bugün çok daha netti zaten bize de dua et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?