• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
İnşaallah canım hakkımızdan hayırlısı hepimizin. çetrefilli yollar bizi bekliyor. Anestezi altında yapıyorlar sanırım değilmi toplama işlemini
Ben cumartesi ilk görüşmeme gidiyorum heyecanlı süreç başlayacak inşallah :) anastezi altında yapılıyor diye biliyorum yumurta toplama.

Kızlar bu sabahki testim bugün kan vericem çok heyecanlıyımmm :) bu arada iğnenin 14.günü artık daha iğnenin etkisi metkisi kalmamiştir dimiii kesin olarakk

Eklentiler

• 20180406_074859.jpg
    20180406_074859.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 48
Ben cumartesi ilk görüşmeme gidiyorum heyecanlı süreç başlayacak inşallah :) anastezi altında yapılıyor diye biliyorum yumurta toplama.
ay nehiracım Allah yardımcın olsun inşaallah güzel olucak bizler için. çok duygulanırım varya burda ki emek veren arkadaşların hamile haberini duysam :) bende adeti bekliyorum evrakları hazırlıyorum yavaştan.

Son düzenleme:
Kızlar bu sabahki testim bugün kan vericem çok heyecanlıyımmm :) bu arada iğnenin 14.günü artık daha iğnenin etkisi metkisi kalmamiştir dimiii kesin olarakk
şimdi gördüm bak :) öncekilerde görememiştim ben bile gördüysem kesin hamilesin :))

hayırlısı olsun.rabbim bizlere de nasip etsin inşallah.adet gününüzde mi yaptınız tahlili tam ?
Teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hayir canim adet gunume daha 5 6 gün var benim ama catlatma ignesinin 14.gunu asilamanin da 12.gunu. asilamanin 8.gununden beri idrar testi yapiyorum silik cikti hep bugun biraz daha belirgindi sadece

Teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hayir canim adet gunume daha 5 6 gün var benim ama catlatma ignesinin 14.gunu asilamanin da 12.gunu. asilamanin 8.gununden beri idrar testi yapiyorum silik cikti hep bugun biraz daha belirgindi sadece
Aşılamanız kaçıncı gün yapilmişti.biraz geç adet oluyosun galiba

Back