Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Canım seninde tek tüp tıkalı değilmiydi her ay bir tarafta yumurta büyüyor hem ocak hem şubat ta yapılmış aşılama 2ayda açık taraftan mı yumurtladın ? Eğer olmazsa yazın tüp bebek için kafamda 2 doktor var biri senin görüştüğün dr.

Test mi yaptın adet mi oldun şans bize niye gülmüyor ya uğraşacaz biz epey anlaşıldı , olacak ama uğraştıracak
Adet oldum canım. Test yapsam keşke adetle öğrenseydim diyorum adetle öğrensem keşke beklemeyip test yapsaydım diyorum. Ömrümden ömür gitti yine 4-5 gündür. Bu ayın sınavı da böyle geçti çok şükür. Bizim de yüzümüzü güldürür rabbim tez vakitte inşallah

Ya var ya şu psikolojiyi kimse anlamaz ha ben 2. Aşılamanın sonucunu beklerken, ilk 10 gün hiç konuyu açmadım yok saydım normal yaşamıma devam ettim. 10. Günden sonra bişey diyecek oluyordum eşim susturuyordu konuyu açma büyü bozulmasın totem yaptım diyordu :) konuyu hiç açmazsak olacak diye :) iyice kafayı yedik hepimiz :) adet olana kadar test yapmayacam dedim , öğreneceksem o şekilde öğreneyim diye 17. Güne kadar adet olmadım meğerse boşuna heveslenmişim , dedim keşke 12. Gün yapaydım da işkence çekmeyeydim inşallah hepimiz kavuşacaz bigün amacımıza

Nerden yumurtladığımı bende bilmiyom kız :) Şöyle anlatayım ;
31 aralık-4 ocak arası 5 gün klomen kullandım, 3 yumurta büyüdü. Biri 20 mm, biri 18 mm, biri 16 mm öyle bişeydi. 6 ocakta aşılama yapıldı. 21 ocakta adet oldum , adet olunca hemen 2. Aşılamayı yapmadı, 21 gün dinlendim sonraki adete kadar.
18 şubat gibi adet olunca gittim doktora , gonal-f 450 lik kullandım , 6 günde bitti. 1 yumurtam büyümüştü 27 şubatta 2. Aşılamam oldu , o da negatif.

Yaza kadar ben benim doktoru ölçüp biçmiş olurum :) sana bilgi veririm iyi mi kötü mü diye :)

Aynen yaşamayan anlamaz. Biz iki türlüsünü de denediğimize göre arkadaşlara adeti beklememelerini tavsiye edebiliriz sanırım :) daha da yıpratıcı oluyor. Yine toparlanıp yola devam edicez Allah’ın izniyle

Ben kesinlikle o düşüncedeyim artık :) gerek yok eziyete , 12. Gün yap geç testi eninde sonunda yüzleşilecek gerçekle :)

Ben o doktoru Cok duydum antalyada

Ertesi gün belli oluyor. 2.gün hariç sana 5.güne kadar embriyo hakkknda bilgi veriyorlar durumu hakkında. İyiyse 5.güne kadar gidiyor. Kötü kalite olanlar zaten elenmeye başliyor canım.
Canım çok güzel bilgiler vermişsin teşekkür ederiz. Darısı başımıza tez zamanda. gözümüzde büyüyor şimdiden o aşamalar

Rica ederim canm. Başladıktan sonra inan çabuk geçiyor. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.
İnşaallah canım hakkımızdan hayırlısı hepimizin. çetrefilli yollar bizi bekliyor. Anestezi altında yapıyorlar sanırım değilmi toplama işlemini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…