Canım seninde tek tüp tıkalı değilmiydi her ay bir tarafta yumurta büyüyor hem ocak hem şubat ta yapılmış aşılama 2ayda açık taraftan mı yumurtladın ? Eğer olmazsa yazın tüp bebek için kafamda 2 doktor var biri senin görüştüğün dr.Tüp bebeği yazın düşünüyorsanız , bu süreçte aşılama deneyebilirsiniz, mantıklı. Ben
-ocakta 1. Aşılama,
- şubatta 2. Aşılama yaptırdım olmadı zaten benim durum tüp bebeklikti, doktor demişti şansımı denedim ama keşke 2. Aşılamayla zaman kaybetmeseymişim diyom şimdi de. Zaten yaşım 35, tek tüp tıkalı, kistten dolayı yumurta rezervim azalmış.
-Martta dinlendim ,
-Nisanda tüp bebeğe başlayacam kısmetse
Adet oldum canım. Test yapsam keşke adetle öğrenseydim diyorum adetle öğrensem keşke beklemeyip test yapsaydım diyorum. Ömrümden ömür gitti yine 4-5 gündür. Bu ayın sınavı da böyle geçti çok şükür. Bizim de yüzümüzü güldürür rabbim tez vakitte inşallahTest mi yaptın adet mi oldunşans bize niye gülmüyor ya uğraşacaz biz epey anlaşıldı , olacak ama uğraştıracak
Adet oldum canım. Test yapsam keşke adetle öğrenseydim diyorum adetle öğrensem keşke beklemeyip test yapsaydım diyorum. Ömrümden ömür gitti yine 4-5 gündür. Bu ayın sınavı da böyle geçti çok şükür. Bizim de yüzümüzü güldürür rabbim tez vakitte inşallah
Canım seninde tek tüp tıkalı değilmiydi her ay bir tarafta yumurta büyüyor hem ocak hem şubat ta yapılmış aşılama 2ayda açık taraftan mı yumurtladın ? Eğer olmazsa yazın tüp bebek için kafamda 2 doktor var biri senin görüştüğün dr.
Aynen yaşamayan anlamaz. Biz iki türlüsünü de denediğimize göre arkadaşlara adeti beklememelerini tavsiye edebiliriz sanırım :) daha da yıpratıcı oluyor. Yine toparlanıp yola devam edicez Allah’ın izniyleYa var ya şu psikolojiyi kimse anlamaz ha ben 2. Aşılamanın sonucunu beklerken, ilk 10 gün hiç konuyu açmadım yok saydım normal yaşamıma devam ettim. 10. Günden sonra bişey diyecek oluyordum eşim susturuyordu konuyu açma büyü bozulmasın totem yaptım diyordu :) konuyu hiç açmazsak olacak diye :) iyice kafayı yedik hepimiz :) adet olana kadar test yapmayacam dedim , öğreneceksem o şekilde öğreneyim diye 17. Güne kadar adet olmadım meğerse boşuna heveslenmişim , dedim keşke 12. Gün yapaydım da işkence çekmeyeydim inşallah hepimiz kavuşacaz bigün amacımıza
Ben kesinlikle o düşüncedeyim artık :) gerek yok eziyete , 12. Gün yap geç testi eninde sonunda yüzleşilecek gerçekle :)Aynen yaşamayan anlamaz. Biz iki türlüsünü de denediğimize göre arkadaşlara adeti beklememelerini tavsiye edebiliriz sanırım :) daha da yıpratıcı oluyor. Yine toparlanıp yola devam edicez Allah’ın izniyle
Ben o doktoru Cok duydum antalyadaNerden yumurtladığımı bende bilmiyom kız :) Şöyle anlatayım ;
31 aralık-4 ocak arası 5 gün klomen kullandım, 3 yumurta büyüdü. Biri 20 mm, biri 18 mm, biri 16 mm öyle bişeydi. 6 ocakta aşılama yapıldı. 21 ocakta adet oldum , adet olunca hemen 2. Aşılamayı yapmadı, 21 gün dinlendim sonraki adete kadar.
18 şubat gibi adet olunca gittim doktora , gonal-f 450 lik kullandım , 6 günde bitti. 1 yumurtam büyümüştü27 şubatta 2. Aşılamam oldu , o da negatif.
Yaza kadar ben benim doktoru ölçüp biçmiş olurum :) sana bilgi veririm iyi mi kötü mü diye :)
İyi anlamda mı ? Ay inşallah benim şansım olur, ben telde görüştüm pozitif elektrik aldım ama bakalım cumartesi yüzyüze görüşcezBen o doktoru Cok duydum antalyada
Evet iyi anlamda Cok duydumİyi anlamda mı ? Ay inşallah benim şansım olur, ben telde görüştüm pozitif elektrik aldım ama bakalım cumartesi yüzyüze görüşcez
Canım çizgi görünüyor hamilesin inşallah, kan ver bence beklemedenKızlar günaydınn. Bu sabahki testim iğnenin 13.günü aşılamanın 11. günü
Kan testi yaptır hadi :)) bayılcam burda meraktanKızlar günaydınn. Bu sabahki testim iğnenin 13.günü aşılamanın 11. günü
Yarın vercem kan canım haber veririm dua edin benim icin guzel haberle geleyim :)Kan testi yaptır hadi :)) bayılcam burda meraktan
Çatlarım ya ben yarın :)))) inşallah kızlar hamileyimmm diye yazarsın inşallahhhhhhYarın vercem kan canım haber veririm dua edin benim icin guzel haberle geleyim :)
Inşallah inşallahhhh :)Çatlarım ya ben yarın :)))) inşallah kızlar hamileyimmm diye yazarsın inşallahhhhhh
Ben bişey anlamıyorum bunlardan da inşaallah hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyoruz:)Kızlar günaydınn. Bu sabahki testim iğnenin 13.günü aşılamanın 11. günü
Canım çok güzel bilgiler vermişsin teşekkür ederiz. Darısı başımıza tez zamanda. gözümüzde büyüyor şimdiden o aşamalarErtesi gün belli oluyor. 2.gün hariç sana 5.güne kadar embriyo hakkknda bilgi veriyorlar durumu hakkında. İyiyse 5.güne kadar gidiyor. Kötü kalite olanlar zaten elenmeye başliyor canım.
Rica ederim canm. Başladıktan sonra inan çabuk geçiyor. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.Canım çok güzel bilgiler vermişsin teşekkür ederiz. Darısı başımıza tez zamanda. gözümüzde büyüyor şimdiden o aşamalar
İnşaallah canım hakkımızdan hayırlısı hepimizin. çetrefilli yollar bizi bekliyor. Anestezi altında yapıyorlar sanırım değilmi toplama işleminiRica ederim canm. Başladıktan sonra inan çabuk geçiyor. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?