Canım benım adetimde gecikme olunca bugün gittim doktora yarın başlıcam iğneyede :)6 ocak -> Sevdicek93' ün ->> 1. aşılama günü (negatif)
6 ocak -> Nehira-27' nin ->>> 1.aşılama günü(negatif)
7 ocak -> Aşılama mrym' in->> aşılama günü (negatif)
8 ocak ->Betusnur' un ->>>>>2.aşılama günü ( pozitif)
10 ocak-> zuzid ' in ->>>>>>>1.aşılama günü ( pozitif)
11 ocak -> Fatma3460' ın ->>> aşılama günü (?)
14 ocak-> Sccn' in ->>>>>>>>1.aşılama günü(negatif)
15 ock -> sevoo_ ' nun ->>>>>1.aşılama günü (negatif)
15 ocak-> Feseba' nın ->>>>>>aşılama günü(?)
15 ocak -> zeyd' in ->>>>>>>>1.aşılama günü ( pozitif)
15 ocak -> @Engelhaft' ın ->>>>aşılama günü(negatif)
17 ocak -> @Nefes1 'in ->>>>aşılama günü (negatif)
18 ocak -> aselbelis601' in->>> 1. aşılama günü(negatif)
18 ocak->betulmavi ' nin->> aşılama günü(negatif)
18 ocak ->yosuntek 'in->>>1.aşılama günü(negatif)
19 ocak -> Rad-8' in->>>>>>>1. aşılama günü(negatif) ( tüp bebeğe hazırlanıyor)
22 ocak-> @aysefeytum 'un->>>2.aşılama günü (??)
22 ocak -> @tulinkrc ' nin->>> aşılama günü(??)
24 ocak -> @Dru_yvdr ' in->>>aşılama günü(??)
Ocak ayında yukardaki arkadaşlarla beraber geçirmiştik aşılama süreçlerimizi :) bazıları pozitif, bazıları negatif , negatif olanlar dinlenmeye çekildi inşallah gelirler tekrar
3 şubat-> M mltm12 ' nin 1.aşılaması
7 şubat->Suskun Ceylan ' ın 1.aşılama günü
7 şubat -> @hanmeli 'nin 1. aşılama günü
8 şubat ->Erolummm 'un 1.aşılama günü
11 şubat->Nur34nur 'un 1. aşılama günü
14 şubat->yosuntek 'in 2. Aşılama günü
16 şubat->betulmavi 'nin 2. Aşılama günü
Şubatın sonu -> Nehira-27' nin 2. aşılaması olacak inşallah :))))
Şubat ayı için tekrar bi bekleme sürecine giren arkadaşlarımız var, onların yanındayız :) heyecanla bekleyecez :) şubat için yok mu arttıran
Ben de senin arkandan gelecem inşallah :))) benim yasmin de yarın akşam son, o bitince kaç gün sonra adet olacam bakalım , ben de bşlsam iğnelere :))Canım benım adetimde gecikme olunca bugün gittim doktora yarın başlıcam iğneyede :)
6 ocak -> Sevdicek93' ün ->> 1. aşılama günü (negatif)
6 ocak -> Nehira-27' nin ->>> 1.aşılama günü(negatif)
7 ocak -> Aşılama mrym' in->> aşılama günü (negatif)
8 ocak ->Betusnur' un ->>>>>2.aşılama günü ( pozitif)
10 ocak-> zuzid ' in ->>>>>>>1.aşılama günü ( pozitif)
11 ocak -> Fatma3460' ın ->>> aşılama günü (?)
14 ocak-> Sccn' in ->>>>>>>>1.aşılama günü(negatif)
15 ock -> sevoo_ ' nun ->>>>>1.aşılama günü (negatif)
15 ocak-> Feseba' nın ->>>>>>aşılama günü(?)
15 ocak -> zeyd' in ->>>>>>>>1.aşılama günü ( pozitif)
15 ocak -> @Engelhaft' ın ->>>>aşılama günü(negatif)
17 ocak -> @Nefes1 'in ->>>>aşılama günü (negatif)
18 ocak -> aselbelis601' in->>> 1. aşılama günü(negatif)
18 ocak->betulmavi ' nin->> aşılama günü(negatif)
18 ocak ->yosuntek 'in->>>1.aşılama günü(negatif)
19 ocak -> Rad-8' in->>>>>>>1. aşılama günü(negatif) ( tüp bebeğe hazırlanıyor)
22 ocak-> @aysefeytum 'un->>>2.aşılama günü (??)
22 ocak -> @tulinkrc ' nin->>> aşılama günü(??)
24 ocak -> @Dru_yvdr ' in->>>aşılama günü(??)
Ocak ayında yukardaki arkadaşlarla beraber geçirmiştik aşılama süreçlerimizi :) bazıları pozitif, bazıları negatif , negatif olanlar dinlenmeye çekildi inşallah gelirler tekrar
3 şubat-> M mltm12 ' nin 1.aşılaması
7 şubat->Suskun Ceylan ' ın 1.aşılama günü
7 şubat -> @hanmeli 'nin 1. aşılama günü
8 şubat ->Erolummm 'un 1.aşılama günü
11 şubat->Nur34nur 'un 1. aşılama günü
14 şubat->yosuntek 'in 2. Aşılama günü
16 şubat->betulmavi 'nin 2. Aşılama günü
Şubatın sonu -> Nehira-27' nin 2. aşılaması olacak inşallah :))))
Şubat ayı için tekrar bi bekleme sürecine giren arkadaşlarımız var, onların yanındayız :) heyecanla bekleyecez :) şubat için yok mu arttıran
Yok görmedim canım bakıyım hemen benım eşim progeny kullandı 3 ay daha sonra düzensiz olarak proxeed plus keçiboynuzu pekmezi böyleBen de senin arkandan gelecem inşallah :))) benim yasmin de yarın akşam son, o bitince kaç gün sonra adet olacam bakalım , ben de bşlsam iğnelere :))
Eşimin kullndığı ilaçalrı yazdım yukarda gördün mü :)) senin eşin kullanıyor mu ilaç falan ?
Tmm cnm gördüm :)Trental diye bir hap kullanılıyor.
Proxeed plus diye de bir toz içecek kullanıyor .
Canım bile sorucam doktor puregon 600 yazdı iğne fiyatı 450 tl kaç tane var bu iğnenin içinde hergun kullancan dedi şakın bana 15 tane almam gerektiğini Söleme düşer bayılırımTmm cnm gördüm :)
Bişey diyecem ben ilk aşılamamda klomen kullnmıştım :) bu ay iğnelere başlarsak ilk tanışmam olacak iğnelerle kız hiç bir fikrim yok nasıl nerden alınır ne kadar kullnılır hiç bilmiyorumCanım bile sorucam doktor puregon 600 yazdı iğne fiyatı 450 tl kaç tane var bu iğnenin içinde hergun kullancan dedi şakın bana 15 tane almam gerektiğini Söleme düşer bayılırımiğneyi bulundugum şehirde bulamadım istanbuldan getirtiyorum görmedim nasıl bile ondan soruyorum saçmalamış olabilirim
Eğer öyleyse tüp Bebek yapsak daha iyiBişey diyecem ben ilk aşılamamda klomen kullnmıştım :) bu ay iğnelere başlarsak ilk tanışmam olacak iğnelerle kız hiç bir fikrim yok nasıl nerden alınır ne kadar kullnılır hiç bilmiyorum. Tek bir fiyatı 450 ise bende düşer byılırım nayır nolamaz , bilgi edinirsem yazarım sana
Valla kız ay inşallah öyl değildirEğer öyleyse tüp Bebek yapsak daha iyi
Burada iğne kullanan yokmu acaba kimse cevap yazmıyorValla kız ay inşallah öyl değildir(( abıoooooo kız 1 hafta kullandığımızı düşünelİm, 7*450= 3,150
Ayyy böyle olmasın ya abooo çok fazla, buraya harcayacağına tüp bebek yaptır daha iyi, ben araştırcam şimdi intwrnetten ödüm koptu
Bankada mutlaka haber et canım bende araştırayım nettenValla kız ay inşallah öyl değildir(( abıoooooo kız 1 hafta kullandığımızı düşünelİm, 7*450= 3,150
Ayyy böyle olmasın ya abooo çok fazla, buraya harcayacağına tüp bebek yaptır daha iyi, ben araştırcam şimdi intwrnetten ödüm koptu
Canım bende klomen kullandım tek catlatma iğnesi ovitrelle oldum 78 liraydı oda. Yorumlarınızı okudum da iğnenin bir tanesi o fiyata değildir canım dediginiz gibi 3milyara yakın olsa daha bunun için de hastane parasıda yok direk tüp bebek yapılması daha uygun belki de daha garanti. Ama değildir bence toplam fiyat 450dir. Hatta yalnış hatırlamıyosam da bu iğnelerin belli bi yüzdesini devlet karsılıyomus onun için rapor çıkartan arkadaşların yorumunu okumuştum bir iki yerdeM mltm12 ,Erolummm
2. Aşılamada İlk defa iğne tedavisi görecem, iğneler tek tek mi satılıyor, kutu olarak mı, kutuysa içinde kaç tane oluyor. Fiyatla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi ona göre hazırlık yapcam. Mesela 7 gün sürdü iğne tedavim, 7 kez iğne vuruldum diyelim ,net fiyat istemiyorum illa, yaklaşık olsa da bi fiyat verir misiniz?ne kadar tutar?
İyiyim herşey yolunda şimdilik am tuvalete gitmeye korkuyorum kötü bir şeyle karşılaşıcam diye
Ben 2 tane 450lik iğneyi rapor çıkartıp 220 ye aldım çatlatma iğnesini de 78e aldım içinde yetecek kadar doz oluyor pahalı olanların onları aldıktan sonra buzdolabında şaklamak gerekiyor ben her gün hastaneden vuruldum göbekten bir sağdan bir soldan hiç acımadı bir solda yumurtam büyümüştü bir de sağda aşılama ücreti olaraktan eşimle ikimizin masrafı 700 tutmuştuCanım bende klomen kullandım tek catlatma iğnesi ovitrelle oldum 78 liraydı oda. Yorumlarınızı okudum da iğnenin bir tanesi o fiyata değildir canım dediginiz gibi 3milyara yakın olsa daha bunun için de hastane parasıda yok direk tüp bebek yapılması daha uygun belki de daha garanti. Ama değildir bence toplam fiyat 450dir. Hatta yalnış hatırlamıyosam da bu iğnelerin belli bi yüzdesini devlet karsılıyomus onun için rapor çıkartan arkadaşların yorumunu okumuştum bir iki yerde
Dün aldım canım ben bı kutu 450 TL ama o nasıl kullanılıyor onu bilmiyorum bugün anlicamCanım bende klomen kullandım tek catlatma iğnesi ovitrelle oldum 78 liraydı oda. Yorumlarınızı okudum da iğnenin bir tanesi o fiyata değildir canım dediginiz gibi 3milyara yakın olsa daha bunun için de hastane parasıda yok direk tüp bebek yapılması daha uygun belki de daha garanti. Ama değildir bence toplam fiyat 450dir. Hatta yalnış hatırlamıyosam da bu iğnelerin belli bi yüzdesini devlet karsılıyomus onun için rapor çıkartan arkadaşların yorumunu okumuştum bir iki yerde
İsmi ne canım iğnenin kaç mgDün aldım canım ben bı kutu 450 TL ama o nasıl kullanılıyor onu bilmiyorum bugün anlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?