ayır canım sağlıkmocağına gittimTamam sağol canım :) iğneleri kendin mi vuruldun.
Anladım canım ilaç falan kullaniyormu eşinMiktar 4 , Olması gereken 2' den fazla yani bu kısım yeterli
Total sperm sayısı 500 milyon , Olması gereken 40 milyonun üstü burası da yeterli
İleri hızlı hareketlilik 12 , Olması gereken 25' in üstü yani bizimki yetersiz
Norml morfoloji 20 , Olması gereken 50' nin üstü yani burası da yetersiz
Evet doğru düşünmüşsün iğneler daha etkiliymiş
Kullanıyor ama isimlerini sorsan bilmiyorum :) ama yarın bakar yazarım sana. Hem ilaç hem vitamin kullanıyor.Anladım canım ilaç falan kullaniyormu eşin
TM canım bekliyorum:)Kullanıyor ama isimlerini sorsan bilmiyorum :) ama yarın bakar yazarım sana. Hem ilaç hem vitamin kullanıyor.
Evet yazmayı unuttum malesef olmadı6 ocak -> Sevdicek93' ün ->> 1. aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin ->>> 1.aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in->> aşılama günü
8 ocak ->Betusnur' un ->>>>>2.aşılama günü ( pozitif)
10 ocak-> zuzid ' in ->>>>>>>1.aşılama günü ( pozitif)
11 ocak -> Fatma3460' ın ->>> aşılama günü
14 ocak-> Sccn' in ->>>>>>>>aşılama günü
15 ock -> sevoo_ ' nun ->>>>>aşılama günü
15 ocak-> Feseba' nın ->>>>>>aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in ->>>>>>>>1.aşılama günü ( pozitif)
15 ocak -> E Engelhaft ' ın ->>>>aşılama günü
17 ocak ->Nefes1 'in aşılama(??)
18 ocak -> aselbelis601' in 1. aşılama günü(??)
18 ocak->betulmavi ' nin aşılama günü(??)
18 ocak ->yosuntek 'in 1.aşılama günü(??)
19 ocak -> Rad-8' in 1. aşılama günü(??) ( tüp bebeğe hazırlanıyor)
22 ocak->aysefeytum 'un 2.aşılama günü (??)
22 ocak ->tulinkrc ' nin aşılama günü(??)
24 ocak -> D Dru_yvdr ' in aşılama günü
Ocak ayında yukardaki arkadaşlarla beraber geçirmiştik aşılama süreçlerimizi :) bazıları pozitif, bazıları negatif , negatif olanlar dinlenmeye çekildiinşallah gelirler tekrar
7 şubat-> suskun ceylan' ın 1.aşılama günü olacak inşallah(??)
7 şubat ->hanmeli ' nin 1. aşılama günü
8 şubat ->Erolummm 'un 1.aşılama günü
11 şubat->Nur34nur ' un 1. aşılama günü
Şubatın sonu -> Nehira-27' nin 2. aşılaması olacak inşallah :))))
Şubat ayı için tekrar bi bekleme sürecine giren arkadaşlarımız var, onların yanındayız :) heyecanla bekleyecez
Ben hastanede acilde hemşirelere yaptırdım canımAnladım canım çok sağol :))) iğneyi kendin mi yapmıştın , ben kendim yapamam hastanede yaptırmak istesem yaparlar mı acaba,yoksa kendin yap mı derler :)
O da olur inşallah cnm:)Bende fotoğrafı görünce gebelik testi zannedip sevinmiştim :)))
İnşallah :)O da olur inşallah cnm:)
Amin canım inşallahVe ilk aşılamamı atlattım,hayırlısı ile pozitif sonuçlanır umarımrahat geçti arkadaşlar,hafif bir acı oluyor hep güzel şeyler düşünüp motive ettim kendimi:) şuan biraz o bölgede yanma hissi var onun dışında elhamdulillah ağrım sızım yok,herkese dua ettim,rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin
Hayırlı olsun :))))Ve ilk aşılamamı atlattım,hayırlısı ile pozitif sonuçlanır umarımrahat geçti arkadaşlar,hafif bir acı oluyor hep güzel şeyler düşünüp motive ettim kendimi:) şuan biraz o bölgede yanma hissi var onun dışında elhamdulillah ağrım sızım yok,herkese dua ettim,rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin
Sağ ol canım inşallah hayırlı olur:)Hayırlı olsun :))))
Trental diye bir hap kullanılıyor.Anladım canım ilaç falan kullaniyormu eşin
Hoşgeldin :) ben de ilkini 6 ocakta yaptırmıştım tutmadı. Doktor bana kist için yasmin verdi, yarın bitiyor ilacım bittikten sonra adet olmayı bekleyecem, iğnelere başlayacaz inşallah. Şubatın sonuna yetişir inşallah sabredemiyorum artıkBen de bu ay 2. aşılamamı yapacağım. İlki 18 Ocakta yapıldı ama tutmadı. Ne bende ne de eşimde sorun görünmüyor. Sebepsiz infertilite olduğu için aşılamayı uygun gördü doktor. Fakat bana aşılamadan sonra ilaç filan vermedi (bahsetmişsiniz ya jeller, progestanlar filan)
Kısmetse Cuma günü 2. aşılamam yapılacak, istesem mi ki acaba doktordan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?