Kaderimiz aynı canımSebepsiz infetrilite olup asilamasi tutan gormemistm tam oldu kendimden tecrubelendim ne zor sbepsiz olmakk
Fiyatlar ne aralıkda peki. Bir de nerelerden fiyat aldın paylaşabilir misin?Canım nisan ayı adetimi bekliyorum rabbim bir mucize verirde olmazsam eğer ne mutlu olursam da drla görüşmeye gideceğim, bir kaç merkezi arayıp fiyat aldım bende tüp bebek için
Tabiki, araştırdığım yerlerde türkiye de en iyi laboratuvarın şişli memorialda olduğunu söylüyordu, oranın fiyatı 7800+1500-2000 tl ilaç dedi yani 10000 civarıFiyatlar ne aralıkda peki. Bir de nerelerden fiyat aldın paylaşabilir misin?
Evet canım haklısın olumsuz düşündükçe vücutta ona göre davranıyor beynimizi olumlu düşüncelere odaklayalım belki daha iyi gelir. Tüp aşamasına alıştırmaya çalışıyorum kendimi. Allahım herkese nasip etsinCanım üzme kendini evet hepimiz üzülüyoruz ama daha güçlü olmamız lazım aksine daha yolumuz devam ediyor.
bende cok dedim ya inan en zoruu herseyide yaptim yok olmuoo olmaz cnku bilmirouzz sebebiniKaderimiz aynı canımKeşke bir sebep olsada ona göre tedavi görsek diyorum bazen
Dogrudur hepsi zor guluoom bende guluorum ayy bu ay aglamadim da aman dedim yeter her ay bisi yapicm ay yapmiim ya hamileysem falan oluoorum artik yeter meger kendimi daraltmisim herseyi yapcam :)) diorum kizlar kafa gitti bendeAğlanacak halimize gülüyoruzneler içmedikki :) ya bence daha iyi sebepsiz bizimkinden bende başta sebepsizdim daha mutluydum nedense. Hiç olmazsa diyodum nasip demekki tamamen bu. Zamanı gelince olacak sebepsiz o demekti bana göre. Sonra kist çıktı illet bişey bide tedavisi olan bişey olaydı bari ne gerekiyosa yapardık aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık .senin olur merak etme Allah dilediği zamanda verecek şifa aramana bile gerek yok :)
Hayırlı günler arkadaşım aynı sorun bendede var çikolata kisti.yazın bende tüp bebek düşünayorum.merkez araştırıyorum.benide bilgilendirirmisin iyi olanı hangisi ise.allah razı olsun şimdiden.ben antalya tüp bebek merkezini çok övdüler ama uzak banada.Tabiki, araştırdığım yerlerde türkiye de en iyi laboratuvarın şişli memorialda olduğunu söylüyordu, oranın fiyatı 7800+1500-2000 tl ilaç dedi yani 10000 civarı
Bende çikolata kisti olduğu için araştırırıken bir endometriyozis merkezi kurulduğunu ve tüp bebek yaptıklarını okudum
Acıbadem fulya hastanesinde doç.dr. ercan baştu buranın fiyatı da 7500+1500 ilaç 9000 tl dediler
Gülmek iyidir ağladıkça üzüldükçe başka şeylerde çıkmaya başlıyor. Meditasyon falan yapmak lazım aradaDogrudur hepsi zor guluoom bende guluorum ayy bu ay aglamadim da aman dedim yeter her ay bisi yapicm ay yapmiim ya hamileysem falan oluoorum artik yeter meger kendimi daraltmisim herseyi yapcam :)) diorum kizlar kafa gitti bende
Bende hiçbişey bilmiyorum desem yeridir nereden başlamak lazım heralde yine yumurtalr büyütülürkızlar önümüzdeki ay öngörüsmeye gitmek istiyorum bakalim tüp bebek sürecinde neler olacak neler lazım prosedür nedir herşey sil bastanmi olacak
Haklisin cnm herkesin ayri derdi sonuc olarak bisi bulunmadigindan etrafin koca kari tedavilerine maruz kaldim fazlasoyla kitap yazsam o dereceyim dusun yaniCanannnh Mstfsevda kızlar öyle düşünmeyin yinede ben tedavi oluyorum mesela sonuç alamıyorum ve hiç ümit vermiyor doktorlar, sebepsiz olması yine avantaj inşallah rabbim dilerse olacak sebepsiz infertilitede de aşılama ve tüp bebek şansı biraz daha yüksek, hepimizi nasip bekliyor bir yerde iyiki sağlıksınız çok şükretmek gerek
Hadi bakalim bizde bilmioruz sen basla bakalim bizede oncu olursun bende hicbisi bilmiorumkızlar önümüzdeki ay öngörüsmeye gitmek istiyorum bakalim tüp bebek sürecinde neler olacak neler lazım prosedür nedir herşey sil bastanmi olacak
Haklisin cnm bazen dayanamioruz patlioz ya artik 3 asilamada denedim rahatladim keskem yok yapsamiydim demicem bundan snra biraz dinleniyim daha sonra hemen tup bebegeGülmek iyidir ağladıkça üzüldükçe başka şeylerde çıkmaya başlıyor. Meditasyon falan yapmak lazım arada
İnanırım canım bende farklı değilim, kürler, macunlar, otlar, çaylar ooooo ebeye bile gittim, arkadaşım ebe vesilesiyle rabbimde nasip etti ikiz hamile kaldı ama bende işe yaramadı :)Haklisin cnm herkesin ayri derdi sonuc olarak bisi bulunmadigindan etrafin koca kari tedavilerine maruz kaldim fazlasoyla kitap yazsam o dereceyim dusun yani
Bende comlek baglattim ay okdr kisi kaldiki cevremde o comlekle ozellikle sorunalri olanlar arkadsima kalmicaksin dediler o kadina bi geldi o ay kaldi bi kadin daha var elle ovaliodu onada gttm oda biseyin yok dedi bana ama baska arkadsimda onda kaldi dusun kizin tup bebekleri bile tutmiordu o kadinla kaldiİnanırım canım bende farklı değilim, kürler, macunlar, otlar, çaylar ooooo ebeye bile gittim, arkadaşım ebe vesilesiyle rabbimde nasip etti ikiz hamile kaldı ama bende işe yaramadı :)
Canım çömlek bağlatmayı duymamıştım bak o nasıl oluyor, bu ebeden fayda gören çok bende tüm yollar tükendi, dr bile ümidi kesti :) tüp bebek düşünüyorum o da tutmayacak gibi geliyor, ama elbette rabbim bilir ümidimiz hep var çok şükürBende comlek baglattim ay okdr kisi kaldiki cevremde o comlekle ozellikle sorunalri olanlar arkadsima kalmicaksin dediler o kadina bi geldi o ay kaldi bi kadin daha var elle ovaliodu onada gttm oda biseyin yok dedi bana ama baska arkadsimda onda kaldi dusun kizin tup bebekleri bile tutmiordu o kadinla kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?