Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Canım nisan ayı adetimi bekliyorum rabbim bir mucize verirde olmazsam eğer ne mutlu olursam da drla görüşmeye gideceğim, bir kaç merkezi arayıp fiyat aldım bende tüp bebek için
Fiyatlar ne aralıkda peki. Bir de nerelerden fiyat aldın paylaşabilir misin?

Fiyatlar ne aralıkda peki. Bir de nerelerden fiyat aldın paylaşabilir misin?
Tabiki, araştırdığım yerlerde türkiye de en iyi laboratuvarın şişli memorialda olduğunu söylüyordu, oranın fiyatı 7800+1500-2000 tl ilaç dedi yani 10000 civarı
Bende çikolata kisti olduğu için araştırırıken bir endometriyozis merkezi kurulduğunu ve tüp bebek yaptıklarını okudum
Acıbadem fulya hastanesinde doç.dr. ercan baştu buranın fiyatı da 7500+1500 ilaç 9000 tl dediler

Tabi ben istanbula uzağım biraz buna karar verirken doktoruma da danışacağım en iyi merkez ve şehir için, nasip bakalım

Canım üzme kendini evet hepimiz üzülüyoruz ama daha güçlü olmamız lazım aksine daha yolumuz devam ediyor.
Evet canım haklısın olumsuz düşündükçe vücutta ona göre davranıyor beynimizi olumlu düşüncelere odaklayalım belki daha iyi gelir. Tüp aşamasına alıştırmaya çalışıyorum kendimi. Allahım herkese nasip etsin

Dogrudur hepsi zor guluoom bende guluorum ayy bu ay aglamadim da aman dedim yeter her ay bisi yapicm ay yapmiim ya hamileysem falan oluoorum artik yeter meger kendimi daraltmisim herseyi yapcam :)) diorum kizlar kafa gitti bende

Hayırlı günler arkadaşım aynı sorun bendede var çikolata kisti.yazın bende tüp bebek düşünayorum.merkez araştırıyorum.benide bilgilendirirmisin iyi olanı hangisi ise.allah razı olsun şimdiden.ben antalya tüp bebek merkezini çok övdüler ama uzak banada.

Bu ay bende aşılama olacaktım malesef olmadı.çünkü yumurtlamam bir gün öncesinde oldu.pazar gününede denk geldi .olursa inşallah doğal olacak.ama bu çikolata kistiyle zor biraz

Dogrudur hepsi zor guluoom bende guluorum ayy bu ay aglamadim da aman dedim yeter her ay bisi yapicm ay yapmiim ya hamileysem falan oluoorum artik yeter meger kendimi daraltmisim herseyi yapcam :)) diorum kizlar kafa gitti bende
Gülmek iyidir ağladıkça üzüldükçe başka şeylerde çıkmaya başlıyor. Meditasyon falan yapmak lazım arada

Canannnh Mstfsevda kızlar öyle düşünmeyin yinede ben tedavi oluyorum mesela sonuç alamıyorum ve hiç ümit vermiyor doktorlar, sebepsiz olması yine avantaj inşallah rabbim dilerse olacak sebepsiz infertilitede de aşılama ve tüp bebek şansı biraz daha yüksek, hepimizi nasip bekliyor bir yerde iyiki sağlıksınız çok şükretmek gerek

Haklisin cnm herkesin ayri derdi sonuc olarak bisi bulunmadigindan etrafin koca kari tedavilerine maruz kaldim fazlasoyla kitap yazsam o dereceyim dusun yani

Gülmek iyidir ağladıkça üzüldükçe başka şeylerde çıkmaya başlıyor. Meditasyon falan yapmak lazım arada
Haklisin cnm bazen dayanamioruz patlioz ya artik 3 asilamada denedim rahatladim keskem yok yapsamiydim demicem bundan snra biraz dinleniyim daha sonra hemen tup bebege

Haklisin cnm herkesin ayri derdi sonuc olarak bisi bulunmadigindan etrafin koca kari tedavilerine maruz kaldim fazlasoyla kitap yazsam o dereceyim dusun yani
İnanırım canım bende farklı değilim, kürler, macunlar, otlar, çaylar ooooo ebeye bile gittim, arkadaşım ebe vesilesiyle rabbimde nasip etti ikiz hamile kaldı ama bende işe yaramadı :)

İnanırım canım bende farklı değilim, kürler, macunlar, otlar, çaylar ooooo ebeye bile gittim, arkadaşım ebe vesilesiyle rabbimde nasip etti ikiz hamile kaldı ama bende işe yaramadı :)
Bende comlek baglattim ay okdr kisi kaldiki cevremde o comlekle ozellikle sorunalri olanlar arkadsima kalmicaksin dediler o kadina bi geldi o ay kaldi bi kadin daha var elle ovaliodu onada gttm oda biseyin yok dedi bana ama baska arkadsimda onda kaldi dusun kizin tup bebekleri bile tutmiordu o kadinla kaldi

Canım çömlek bağlatmayı duymamıştım bak o nasıl oluyor, bu ebeden fayda gören çok bende tüm yollar tükendi, dr bile ümidi kesti :) tüp bebek düşünüyorum o da tutmayacak gibi geliyor, ama elbette rabbim bilir ümidimiz hep var çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…