• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Bn cok pahaliya aldm ihtiyaci olan olursa uygun fiyata vericem canm ewet asilama oldu bnm rabbim izin vermez tutmazsa 2. asilamayi yaptrcam ama bi ara veririm cok yipratyorm kendimi olumsuz olursa
o zaman bence ilaçların biraz daha dursun elinde inşallah 2.ye gerek kalmaz ama ne olur ne olmaz

Ayyy hyırlı olsun inanmayacaksın dün akşam ilk sayfaya baktım :) senin isme baktım, tarih yaklaşmış dedim :) o an içimden senden pozitif alcaz gibi gelmişti , idrar testi mi kan testi mi nerdesin şuan :) ne yapıyorsun :)
bende pkoyu görünce olma ihtimaline kesin gözüyle baktım :) çok şükür olmuş maaşallah subhanallah

Ayyy hyırlı olsun inanmayacaksın dün akşam ilk sayfaya baktım :) senin isme baktım, tarih yaklaşmış dedim :) o an içimden senden pozitif alcaz gibi gelmişti , idrar testi mi kan testi mi nerdesin şuan :) ne yapıyorsun :)
çok sağol cnm akşam bende listeye baktım eşime dedim ki benden önce öğrenmeyen kalmadı dedim :) sabah ateşim 37 çıktı test yaptım hemen belirdi :) az önce gidip kan verdim sağlık ocağında.rabbim hepinize nasip etsin inş...bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..
ben 8. günde anlamaya başladım ama kimseye demeden sessizce.ateş düştü yükseldi, göğüsler şiş, 8. günden itibaren sol kasığımda batma, ilk günlerden bei belde ağrı.aşılama sonrası hemen yakı yapıştırdım iki gün belimde durdu.aşılama sonrasında sürekli çorapla uyudum, havuç yedim, bunlar birer vesile belkide bilemiyorum.lafın kısası rabbim ol dedi oldu.imş sağlıkla da doğduğu günleri görürüz teyzeleri :)

canım senden bekliyordum ben çok sevindim bi nebze moral oldu üst üste olumsuz haberler hep Allahım sana bağışlasın
amin cnm amin çok sağolun.inş sizlerinde bebişleri olacak en kısa zamanda.benim üçüncü hamileliğim ve çok korkuyorum.inş sağlıkla büyür kucağımıza alırız.

çok sağol cnm akşam bende listeye baktım eşime dedim ki benden önce öğrenmeyen kalmadı dedim :) sabah ateşim 37 çıktı test yaptım hemen belirdi :) az önce gidip kan verdim sağlık ocağında.rabbim hepinize nasip etsin inş...bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..
ben 8. günde anlamaya başladım ama kimseye demeden sessizce.ateş düştü yükseldi, göğüsler şiş, 8. günden itibaren sol kasığımda batma, ilk günlerden bei belde ağrı.aşılama sonrası hemen yakı yapıştırdım iki gün belimde durdu.aşılama sonrasında sürekli çorapla uyudum, havuç yedim, bunlar birer vesile belkide bilemiyorum.lafın kısası rabbim ol dedi oldu.imş sağlıkla da doğduğu günleri görürüz teyzeleri :)
Canım çok şükür rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah çok sevindim darısı başımıza olsun :))

Keşke pko lu olaymışız :KK70: allahın gücüne gitmesin töbe töbe , kist de neymiş ya :kızgın:
aşılama pko ya birebir. bizim tedavimiz ne acaba tüp bebekde tutmazki bizde rahime tutunabilse bebek zaten aşılamada olurdu bize çare demi ya. rahmimiz lekeli lekeli değilmi benim hayal gücümde tuhaflaştı
xenforo-smilies-kk70.gif

Back