Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
U
Umudunu yitirme kUzum tup bebek cok buyuk basarili bisey ole dusunme olumlu olmak lazm. Comlegi anlatiyim kadinin bole tas gibi camurdan yapilma yogurt mayalanir ya ole bisiydi ama 90 yillik bi kabi vardi ilk bardak cekiodu gobekten sonra o comlege sicak su koyup bosaltiyordu o isinmis olan comlegi karnina baglior 2 saat ole yatoosun 3 gun bunu yapior ve esinle beraber oluosun okdr ama faydali okdr cok kalan oldu ki sayisini blmiorum ne polisler ne dr lar gelio kadina bursada esimin akrabasi kendisi

Hayırlı olsun aşılaman, ben kan testi yaptırdığımda tek bi rakam çıkıyor sonuç kısmında. Senin neden böyle bi sürü değer var? 71,2 olan ney ? Eğer beta hcg ise hamilesin demek dimi.

Kizlar hepimizin derdi gerçekten farklı. Benim de yumurtalar catlama ignesi ile dahı catlamiyor doktor tup bebeğe yonlendirdi düşünün basit gibi gözünüz ör ama değerlerim normal hormonlarda sıkıntı yok fakat olmayınca olmuyor varsa önerisi olan ben de öneri alabilirim

Etrafinda varsa karin ovalaliyan bardak ceken karnina baktir catlar cnm bi tanidikta seni gibiydi kaldi ole

bende okdr yumurta takibi yaptırdım bir kezde aşılama oldum ama benim gttgm hiç bir dr bana çatlama ignesinden sonra bakalm yumurtan çatlamışmi diye kontrol etmedi kafama takildi simdi

Canım benim bu sabah adet oldum hemen doktora gittim. Tüp bebeğe başladık yarın tekrar gidip ilaç iğne ne bilmiyorum başlıyorum yani mart negatifi oldum maalesef.
Canım geçmiş olsun diyecem de , hiç üzülmene gerek yok bile. Çünkü benim istediğim şeyi yapıyorsun şuan, hiç vakit kaybetmemek en güzeli, büyük şehirde yaşıyorsun sanırım , büyük şehirde yaşamanın faydaları işte, hemen kaldığın yerden devam ediyorsun ne güzel. Ben adet olunca beklmeye geçtim 1 ay kadar, çünkü oturduğum yerde tüp bebek yapılmıyor yer ayarla ara karar ver derken 1 ay dedik bekleme ve araştırma süresi olsun. Senin adına çok sevindim , çünkü böyle hemen devam edersen insan üzüntüsünü bile hissetmez fazla. İnşallah tüp bebek , bebeği getirecek. Kız arada fırsatın oldukça yaz biz de bilekim ne yapılıyor tüpte . Ben nisanda adet olunca gitcem tüp bebek merkezine, umarım bi aksilik olmaz çünkü hiç vakit keybetmek istemiyorum.

Aşılaması tutanlara baktım da genelde 1.aşılamada tutan tutmuş, demekki 1 kez deneyecen olmazsa 2 ve 3'ü denemeyecen. Direk tüpe geçecen. Daraldım kuzlar daraldım hemen şuan başlamak istiyom tüpe, hiç sabrım yok

Teşekkür ederim. Evet erzurumda yaşıyorum. Görev için buradayız. Ben de hep tedavilerime ara verdim ve surekli doktor degistirdim hiç iyi olmadı bu sefer hiiç beklememeye karar verdim. Hastane de evime çok yakın ve çok iyi bir doktor var. Çok şükür. Yazarım tabii ki ben de neler olacak merak ediyorum. Bugün gittim kan tahlilleri yapıldı eşime de kan tahlili yapıldı. Rapor için bir kaç belge lazımmış yarın tamamlayıp gideceğim. Ilaç mı başlayacak iğne mi bilemiyorum.

B
bende okdr yumurta takibi yaptırdım bir kezde aşılama oldum ama benim gttgm hiç bir dr bana çatlama ignesinden sonra bakalm yumurtan çatlamışmi diye kontrol etmedi kafama takildi simdi
benimkine asilamadan sonra bakılması muayenede bakıldı adetimin ilk günü kontrole gittigimde

B

benimkine asilamadan sonra bakılması muayenede bakıldı adetimin ilk günü kontrole gittigimde
hayır iste çatlama iğnesi yapıldıktan sonra catladimi diye muayene edilmesi gerekiyormus ama benim hic biri bakmadi .belkide yumurtam benimde çatlamıyor iğneye rağmen

hayır iste çatlama iğnesi yapıldıktan sonra catladimi diye muayene edilmesi gerekiyormus ama benim hic biri bakmadi .belkide yumurtam benimde çatlamıyor iğneye rağmen
Olabilir ama ellerinden gelen bişey olmadığını düşünüyorlar sanirim.zaten asilamayi kendileri bile ümit vermiyorlar.Rabbim insallah doğru doktorlar ile dogru tedaviyi nasip etsin

Bakmasi lazim ozeldeki ikiside bakti zaten asilama yaparken karnindan ultrasonla catlamis yumurtanin icine birakiodu ama devlettwki bakmadi direk allah ne verdiyse yolladi

Tüp bebeğe başlayacak olan arkadaşlar, rapor çıkartılıp bi indirim mi oluyordu ilaçları mı devlet karşılıyordu öyle bişey vardı sanki. Araştırdınız mı hiç? Düşünüyor musunuz rapor çıkartmayı?

Arkadaşlar benim gonal f 5 tane 75 ml kaldı doktorum 7 tanesinde asilamami yapti napabilirim o kalan ilaclari bissuru de para verdik

Arkadaşlar benim gonal f 5 tane 75 ml kaldı doktorum 7 tanesinde asilamami yapti napabilirim o kalan ilaclari bissuru de para verdik
ceydacım istersen biraz daha bekle belki diğer tedavilerinde kullanırsın yada hayrına verebilirsin malum ilaçlar pahalı durumu olmayanlar vardır ya da cüzi bi miktara satabilirsin ya da eczaneye sorabilirsin açılmadıysa ilaçlar belki alırlar bu arada senin aşılama mı olmuştu ilerisi için ne düşünüyorsun

Bn cok pahaliya aldm ihtiyaci olan olursa uygun fiyata vericem canm ewet asilama oldu bnm rabbim izin vermez tutmazsa 2. asilamayi yaptrcam ama bi ara veririm cok yipratyorm kendimi olumsuz olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…