Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Gerçekten ilginç ya. Umurlarında mı bizim umutlar. Yap geç, sonra oldu olmadı demesi çok kolay onlar için.
Nehira sana bişey sorcam kafama takıldı sende çikolata kisti tespit ettkten sonra kan verdin mi kesin olarak anlaşılması için bi test yapıyolarya CA 125 testi

Son düzenleme:
Nehira sana bişey sorcam kafama takıldı sende çikolata kisti tespit ettkten sonra kan verdin mi kesin olarak anlaşılması için bi test yapıyolarya CA 125 testi
Evet yapıldı CA 125 , sonucu kaçtı unuttum dur bakayım da yazarım değerimi , sana yapıldı mı

Benim değer 162 , senin kaçtı? Yapıldı mı sana ?
Yapıldı 23 çıkmıştı iki ay önce ama şimdi artmış da olabilir hiçbilmiyorum 23 çıkınca emin olamadı doktor ama kist değil de diyemeyiz bu sonuca bakarak dedi.

Yapıldı 23 çıkmıştı iki ay önce ama şimdi artmış da olabilir hiçbilmiyorum 23 çıkınca emin olamadı doktor ama kist değil de diyemeyiz bu sonuca bakarak dedi.
Çok düşük canım senin, ne güzel. 23 hiçbişey soğan kürü yapsan belki iyice kaybolur, benimki doğurursam gidecek :)

Nehira-27 soga kurunu ac karnına mi iciyorsun bende yarın başlıcam ama benim kıstım büyük bende işe yaramayabilir ama genel olarak iyi geliyormus iltihaplara falan bazı sayfalarda okumuştum gitmiş kisti 3 cm mis sonra soğan kürü yapmış kist kaybolmuş

Aç karna içmeye çalışıyorum, günde 2 defa içilecekmiş ama ben sabah hazırlanıp acele işe gidiyorum işten gelince 5 te içip bide yatarken içsen de oluyormuş. Öyle yapmaya çalışıyorum, faydasını görmesen de zararı da olmaz diye düşünüyorum.

ARKADAŞLAR 1. Sayfayı arada inceleyin, düzeltmemi istediniz yer varsa düzelteyim .

Sebepsiz infetrilite olup asilamasi tutan gormemistm tam oldu kendimden tecrubelendim ne zor sbepsiz olmakk
Bu halde bile güldürüyorsun insanı :) ben sebepliyim de ne oluyor hem de koca bir sebebim var :) biz de tüp bebek kardeşi oluruz napalım dimi :) öyle olmazsa böyle olur deriz bizde :)
Bi arkadaş var benim, o da sebepsizdi, aşılama tüp bebek denediler olmadı. Sonra kendiliğinden hamile kaldı bide, 10-15 gün sonra doğumu var biliyon mu. Nisanda doğuracak, bu işler garip işler, ne zaman nasıl süpriz olacağını hiç bilemiyoz.

Ayy kiz ddme ole tup bebek bari tutsun:) tovbee seninkide zor ama bulunmayan daha zor her poku ictim yaptim yapiom yapiommm ama neyim var neyi duzeltck bilmiorummm ki delirdim bolece bu sefer agliyamadim da kaldim ole :))

Ayy kiz ddme ole tup bebek bari tutsun:) tovbee seninkide zor ama bulunmayan daha zor her poku ictim yaptim yapiom yapiommm ama neyim var neyi duzeltck bilmiorummm ki delirdim bolece bu sefer agliyamadim da kaldim ole :))
Kız biz aşılamadan ağzımızın payını aldık ama tüpte gülecez merak etme :) bunu düşününce heyecandan karnım ağrıyor :) ben arkadaşın durumunu öyle örnek verdim , belki sen tüpe hazırlanayım derken kendiliğinden hamile kalcan belli mi olur :)

Çok düşük canım senin, ne güzel. 23 hiçbişey soğan kürü yapsan belki iyice kaybolur, benimki doğurursam gidecek :)
Ağlanacak halimize gülüyoruz neler içmedikki :) ya bence daha iyi sebepsiz bizimkinden bende başta sebepsizdim daha mutluydum nedense. Hiç olmazsa diyodum nasip demekki tamamen bu. Zamanı gelince olacak sebepsiz o demekti bana göre. Sonra kist çıktı illet bişey bide tedavisi olan bişey olaydı bari ne gerekiyosa yapardık aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık .senin olur merak etme Allah dilediği zamanda verecek şifa aramana bile gerek yok :)

Kızlar aşılama olali 13 gün dun adet gunumdu olmadim kan testi verdim sonucim böyle olma ihtimali varmı sizce adetim geceli 2.ci gün sonuç.
Beta bçg total bçg 0.438
Açıklama. 0_5
3.gebelik haftası. 5.8 71.2 sizce olma ihtimalim varmi

Bende işe yaramadı canım yarayan var mı bilmiyorum

Canım nisan ayı adetimi bekliyorum rabbim bir mucize verirde olmazsam eğer ne mutlu olursam da drla görüşmeye gideceğim, bir kaç merkezi arayıp fiyat aldım bende tüp bebek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…