Nehira sana bişey sorcam kafama takıldı sende çikolata kisti tespit ettkten sonra kan verdin mi kesin olarak anlaşılması için bi test yapıyolarya CA 125 testiGerçekten ilginç ya. Umurlarında mı bizim umutlar. Yap geç, sonra oldu olmadı demesi çok kolay onlar için.
Evet yapıldı CA 125 , sonucu kaçtı unuttum dur bakayım da yazarım değerimi , sana yapıldı mıNehira sana bişey sorcam kafama takıldı sende çikolata kisti tespit ettkten sonra kan verdin mi kesin olarak anlaşılması için bi test yapıyolarya CA 125 testi
Benim değer 162 , senin kaçtı? Yapıldı mı sana ?Nehira sana bişey sorcam kafama takıldı sende çikolata kisti tespit ettkten sonra kan verdin mi kesin olarak anlaşılması için bi test yapıyolarya CA 125 testi
Yapıldı 23 çıkmıştı iki ay önce ama şimdi artmış da olabilir hiçbilmiyorum 23 çıkınca emin olamadı doktor ama kist değil de diyemeyiz bu sonuca bakarak dedi.Benim değer 162 , senin kaçtı? Yapıldı mı sana ?
Çok düşük canım senin, ne güzel. 23 hiçbişey soğan kürü yapsan belki iyice kaybolur, benimki doğurursam gidecek :)Yapıldı 23 çıkmıştı iki ay önce ama şimdi artmış da olabilir hiçbilmiyorum 23 çıkınca emin olamadı doktor ama kist değil de diyemeyiz bu sonuca bakarak dedi.
Aç karna içmeye çalışıyorum, günde 2 defa içilecekmiş ama ben sabah hazırlanıp acele işe gidiyorumNehira-27 soga kurunu ac karnına mi iciyorsun bende yarın başlıcam ama benim kıstım büyük bende işe yaramayabilir ama genel olarak iyi geliyormus iltihaplara falan bazı sayfalarda okumuştum gitmiş kisti 3 cm mis sonra soğan kürü yapmış kist kaybolmuş
Bu halde bile güldürüyorsun insanı :) ben sebepliyim de ne oluyor hem de koca bir sebebim var :) biz de tüp bebek kardeşi oluruz napalım dimi :) öyle olmazsa böyle olur deriz bizde :)Sebepsiz infetrilite olup asilamasi tutan gormemistm tam oldu kendimden tecrubelendim ne zor sbepsiz olmakk
Ayy kiz ddme ole tup bebek bari tutsun:) tovbee seninkide zor ama bulunmayan daha zor her poku ictim yaptim yapiom yapiommm ama neyim var neyi duzeltck bilmiorummm ki delirdim bolece bu sefer agliyamadim da kaldim ole :))Bu halde bile güldürüyorsun insanı :) ben sebepliyim de ne oluyor hem de koca bir sebebim var :) biz de tüp bebek kardeşi oluruz napalım dimi :) öyle olmazsa böyle olur deriz bizde :)
Bi arkadaş var benim, o da sebepsizdi, aşılama tüp bebek denediler olmadı. Sonra kendiliğinden hamile kaldı bide, 10-15 gün sonra doğumu var biliyon mu. Nisanda doğuracak, bu işler garip işler, ne zaman nasıl süpriz olacağını hiç bilemiyoz.
Kız biz aşılamadan ağzımızın payını aldık ama tüpte gülecez merak etme :) bunu düşününce heyecandan karnım ağrıyor :) ben arkadaşın durumunu öyle örnek verdim , belki sen tüpe hazırlanayım derken kendiliğinden hamile kalcan belli mi olur :)Ayy kiz ddme ole tup bebek bari tutsun:) tovbee seninkide zor ama bulunmayan daha zor her poku ictim yaptim yapiom yapiommm ama neyim var neyi duzeltck bilmiorummm ki delirdim bolece bu sefer agliyamadim da kaldim ole :))
Çok düşük canım senin, ne güzel. 23 hiçbişey soğan kürü yapsan belki iyice kaybolur, benimki doğurursam gidecek :)
Ağlanacak halimize gülüyoruzAyy kiz ddme ole tup bebek bari tutsun:) tovbee seninkide zor ama bulunmayan daha zor her poku ictim yaptim yapiom yapiommm ama neyim var neyi duzeltck bilmiorummm ki delirdim bolece bu sefer agliyamadim da kaldim ole :))
Bende işe yaramadı canım yarayan var mı bilmiyorumBen eminim yoğun kan ve sancı yani başka ne olabilir kihep aynıydı bende. Çikolata kisti bizi yaktı kavurdu. Soğan kürüne başlayalımmı napalım aşılamadan sonra yap demişti doktor. Ama çikolata kistinde işe yaradı diyen duydunuz mu hiç
Canım nisan ayı adetimi bekliyorum rabbim bir mucize verirde olmazsam eğer ne mutlu olursam da drla görüşmeye gideceğim, bir kaç merkezi arayıp fiyat aldım bende tüp bebek içinYok canım daha başlamadım, negatifi alalı 10 gün oldu :) adet olunca başlamayı umuyorum tedaviye. Azcık dinlenem, Tüp bebek merkezini aradım işten gelince , geç aramışım, 5 ten önce aramam lazımmış , yarın arayacam bakalım, detayları aktarırım size konuşunca :) sen ne yapıyorsun
Canım üzme kendini evet hepimiz üzülüyoruz ama daha güçlü olmamız lazım aksine daha yolumuz devam ediyor.kızlar benimde olmadı hepimiz üst üste. İşyerinde tuvalette ağlıyorum gizli gizli. sonra tekrar işime dönüyorum. Kimse bana ne olduğunu bilmiyor Allahtan başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?