- 22 Mayıs 2023
- 30
- 6
- 30
Valla yeniden aşılama için gittim ama doktor bir tane yumrtam kiste dönüşmüş, bu ay bekleyelim dedi. Sende durum ne pozitifsindir inşallahİnsallah bir dahakine pozitif sonuc alirsin. Ben hala regl olmadim cok gecikti hayatimda ilk defa böyle birsey oluyor hep düzenliydi 1 kere asilama yaptim dengem sasti galibasen ne durumdasin kan testi verseydin yinede
Cnm test sonucunu soruyorsan konuşmustuk seninle, benimki negatif cikti.Valla yeniden aşılama için gittim ama doktor bir tane yumrtam kiste dönüşmüş, bu ay bekleyelim dedi. Sende durum ne pozitifsindir inşallah
Insallah pozitif alirsiniz, yerlesmesi 9.gun de olabilir diyorlar birkaç gün daha bekle bakalim guzel olsunmerhaba ben 20 Eylül de ilk aşılama oldum 4 Ekim kan testi vermeye gidecem dün 10. Günümdü ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bilmiyorum umudum yok ama umudumu da kaybetmek istemiyorum
Selam kızlar4 Eylülde ilk asilamami oldum, doktor bana 19 Eylülde kan vermemi söyledi o güne kadar sabretmeye çalisiyorum. Ayrıca eğer aşılama tutmadıysa, bugun regl olmam gerekiyor ve genelde reglim düzenli olur. Asilamadan sonra ara sıra kasiklarimda baskı hissettim onun disinda bende hic bir belirti yok. Sizde durumlar nasil
30 ekimde aşılama oldum bugün 3.günüm beklemedeyimSelam kızlar4 Eylülde ilk asilamami oldum, doktor bana 19 Eylülde kan vermemi söyledi o güne kadar sabretmeye çalisiyorum. Ayrıca eğer aşılama tutmadıysa, bugun regl olmam gerekiyor ve genelde reglim düzenli olur. Asilamadan sonra ara sıra kasiklarimda baskı hissettim onun disinda bende hic bir belirti yok. Sizde durumlar nasil?
Nelere dikkat ettiniz bu süreçteMerhaba 5 Eylül’ de ilk aşılamamı oldum. Dün regl olmam gerekiyordu olmadım. İdrar testi yaptım pozitif. Kan baktırdım dün o da pozitif ama erken olduğu için kese görünmedi tabii. Yarın tekrar kan vereceğim. Beta üzerinden takip edeceğiz. İnşallah sağlıkla ilerler. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin. Dualarım, iyi dileklerim sizinle
İnşallah hayırlısı olsun. Sizinde gönlünüze göre versin rabbim. İlk günler hiç geçmiyor sanki o bekleyiş yıpratıyor. Sizin ağrılarınız çok var mı benim 12. Gün ve hiç kasık ağrılarım geçmedi göğüslerimde çok fazla ağrı var bu ağrılar önceden regl olmadan bi hafta önceden de başlıyordu sanki yine regl olcam gibi hissediyorum testim negatif çıkacak bilmiyorum %99 öyle hissediyorumInsallah pozitif alirsiniz, yerlesmesi 9.gun de olabilir diyorlar birkaç gün daha bekle bakalim guzel olsunbende pazartesi asilamami oldum 3.güne geldim :)
Benim de bitti almadım iki gündür içmedim ilacı bence çok önemli değil yani bilmiyorum öyle düşünüyorum yanlış mıyım acabaTest gününe kadar kullan demiş ama senin bitmiş almamışsın o zaman
Cok tesekkur ederim aminİnşallah hayırlısı olsun. Sizinde gönlünüze göre versin rabbim. İlk günler hiç geçmiyor sanki o bekleyiş yıpratıyor. Sizin ağrılarınız çok var mı benim 12. Gün ve hiç kasık ağrılarım geçmedi göğüslerimde çok fazla ağrı var bu ağrılar önceden regl olmadan bi hafta önceden de başlıyordu sanki yine regl olcam gibi hissediyorum testim negatif çıkacak bilmiyorum %99 öyle hissediyorum
Evet benim de çok gaz vardı ilk başlarda geçti sonraki günlerde. Benim ağrım çok fazlaydı beş dakka ayakta kalsam bacaklarım uyuşurduilk bir hafta doğru düzgün ayağa da kalkamadım hala ağrılarım var ama alıştım galiba bu duruma sorun etmiyorum kalkıp temizlik yapıyorumCok tesekkur ederim aminbenim ilk iki gün epey kasik ve karin agrim oldu oda asilamadan kaynaklıydi biliyorum bugün ise goguslerim dolmaya basladi agriyacak geliyor gelmek olan arada bel ve kuyruk sokumum agriyor ama az az tatli tatli oldugu için oyle bir agri var diyemem ve gazim cok var progesteron kullaniyorum ondandir.
Cok az kalmis sizin, insanin ellinde olmuyor ikisini de dusunup kuruyoruz siz yinede en cok pozitif olani kurmaya calisinrabbim güldürsun sizi bu haberle
bize de haber verin lutfen sonucu
Ekstra dikkat ettiğim bi şey olmadı. Aksine beklentisiz davrandım. Genellikle ilk aşılama tutma olasılığı düşük oluyor diye okuyordum hep buradan. Kendimi neredeyse ikinci aşılama için hazırlamıştım. Adet günüme kadar da test yapmadım. SevgilerNelere dikkat ettiniz bu süreçte