Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucu haber edersin merakla bekliyoruzKizlar ben kan testi vericem birazdan, 2 saate cikar en fazla, oyle demislerdi.
İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın üzücü bir durum biliyorum ama buda geçecek bende cumartesi yaptircm ama hiç umudum yok malum olma olasılığı düşük, tüp bebek devlette hakkım olsun diye yaptırıyorum olasılık en azından artar hepimiz için hayırlısı olsunSonucum cikti, negatif maalesef
Valla karnım çok ağrıyor mens olacakmışım gibi, bugün geçsin yarın da olmazsam kan testi vermeye giderimNe zaman kan testi vereceksin peki? T travelleerr
Şimdi gördüm, olsun bir dahaki ay tekrar denersin. Moralini hiç bozmaSonucum cikti, negatif maalesef
Şimdi gördüm, olsun bir dahaki ay tekrar denersin. Moralini hiç bozma
Tutmaya çalışıyorum ama bakalım nasip. Az önce her tuvalete gitmemde peçeteye kahverengi leke geldi karnımda ağrıyor. Ne olur olmaz diye tampon taktım bakalım olursam bugün olacakmışım gibi geliyorT travelleerr sagol insallah pozitif durmaya calisiyorum, belki ikinci denemede tutar. Sende moralini yüksek tut
Mens oldum dün tahmin ettiğim gibi. Bugün doktora gidicem bakalım bu sefer ne diyorT travelleerr sagol insallah pozitif durmaya calisiyorum, belki ikinci denemede tutar. Sende moralini yüksek tut
İnsallah bir dahakine pozitif sonuc alirsin. Ben hala regl olmadim cok gecikti hayatimda ilk defa böyle birsey oluyor hep düzenliydi 1 kere asilama yaptim dengem sasti galiba sen ne durumdasin kan testi verseydin yinedeMens oldum dün tahmin ettiğim gibi. Bugün doktora gidicem bakalım bu sefer ne diyor
Negatif malesefTest yaptın mı canım
Selam canım. Banada progestan verdi de 1 kutu vermiş. Mesajla sordum da bitmek üzere devam edeyim mi diye. Devam edelim dedi. İkinci kutuyu reçetesiz veriyorlar mı acaba. Ya da aile hekimi falan yazar mı bilgin var mı ?Kasiklarda agri varda ilk başta, sonra azaldi. Progestan kullan dedi test gününe kadar yani 19 eylul. Bugün kafam çok karisik sürekli test gününü düşünüyorum ve reglin gecikmesini… sence progrestan geciktirmiş olabilir mi regli?
Maalesef bilgim yok ama herhangi bir eczaneyi arayip öğrenebilirsin. Ben test gününe kadar kullandim ve galiba regl gecikmesi de yapiyor.Selam canım. Banada progestan verdi de 1 kutu vermiş. Mesajla sordum da bitmek üzere devam edeyim mi diye. Devam edelim dedi. İkinci kutuyu reçetesiz veriyorlar mı acaba. Ya da aile hekimi falan yazar mı bilgin var mı ?
Merhaba 5 Eylül’ de ilk aşılamamı oldum. Dün regl olmam gerekiyordu olmadım. İdrar testi yaptım pozitif. Kan baktırdım dün o da pozitif ama erken olduğu için kese görünmedi tabii. Yarın tekrar kan vereceğim. Beta üzerinden takip edeceğiz. İnşallah sağlıkla ilerler. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin. Dualarım, iyi dileklerim sizinleMerhaba bende 28 eylülde aşılama yapacağım ama pozitif sonuçlanan kimse olmamış pozitif olanlar yok mu umut olsjnlar
Senin adina cok sevindim, ilk asilamada tutmus olmasi cok guzel insallah saglikli ilerler. Nerde asilama olmuştun? Bende ekimde ikinci asilama olucamMerhaba 5 Eylül’ de ilk aşılamamı oldum. Dün regl olmam gerekiyordu olmadım. İdrar testi yaptım pozitif. Kan baktırdım dün o da pozitif ama erken olduğu için kese görünmedi tabii. Yarın tekrar kan vereceğim. Beta üzerinden takip edeceğiz. İnşallah sağlıkla ilerler. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin. Dualarım, iyi dileklerim sizinle
Çok teşekkür ederim, inşa’a Allah aslında hiç umudum yoktu buradan okuduklarım kadarıyla ilk aşılama tutan sayısı çok az. Hatta randevu bile almıştım, regl olunca hemen giderim diye. Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’nde oldum.Senin adina cok sevindim, ilk asilamada tutmus olmasi cok guzel insallah saglikli ilerler. Nerde asilama olmuştun? Bende ekimde ikinci asilama olucam
Maşallah subhanllah özel değilse aşılama yapma sebebiniz var mı yoksa sebepsiz miMerhaba 5 Eylül’ de ilk aşılamamı oldum. Dün regl olmam gerekiyordu olmadım. İdrar testi yaptım pozitif. Kan baktırdım dün o da pozitif ama erken olduğu için kese görünmedi tabii. Yarın tekrar kan vereceğim. Beta üzerinden takip edeceğiz. İnşallah sağlıkla ilerler. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin. Dualarım, iyi dileklerim sizinle
sebepsiz infertilite denmişti. Tüm tahlillerimizde normaldi. Nasip böyleymiş. Dilerim en kısa zamanda sizlerde çok güzel haberler alırsınız.Maşallah subhanllah özel değilse aşılama yapma sebebiniz var mı yoksa sebepsiz mi