- 16 Mayıs 2018
- 93
- 56
- 34
inşa’a Allah, güzel haberlerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim inşallah pozitifi görürüm ben de
Allah razı olsuninşa’a Allah, güzel haberlerinizi bekliyorum.
Canım sen ne kadar duphaston kullandın ben 2. Kutuya geçtim bugün.inşa’a Allah, güzel haberlerinizi bekliyorum.
Ben ikinci kutuya geçmedim. Bitince almadım bi daha. Hamile olduğumu öğrenince sormuştum kullanayım mı diye gerek yok demişti doktor.Canım sen ne kadar duphaston kullandın ben 2. Kutuya geçtim bugün.
Yıkama sonra kaç ml sperm kalmıştı verdiklerinde bakmış mıydınız?Ben ikinci kutuya geçmedim. Bitince almadım bi daha. Hamile olduğumu öğrenince sormuştum kullanayım mı diye gerek yok demişti doktor.
Hiç bilmiyorum. Sormak aklıma bile gelmedi. Direkt dosyaya koydular o sonuç kağıdını da.Yıkama sonra kaç ml sperm kalmıştı verdiklerinde bakmış mıydınız?
Androlojisen spermi alınca baktım 1 ml ya var ya yoktu yıkandıktan sonra azaldığını biliyorum fakat gözüme çok az gelmişti o yüzden sordumHiç bilmiyorum. Sormak aklıma bile gelmedi. Direkt dosyaya koydular o sonuç kağıdını da.
Ben olması gereken oranları bilmiyorum ama aşılama için gerekli ölçüde olmasaydı yapmazlardı diye düşünüyorum.Androlojisen spermi alınca baktım 1 ml ya var ya yoktu yıkandıktan sonra azaldığını biliyorum fakat gözüme çok az gelmişti o yüzden sordum
Bugün 12. Günüm test yapmaya korkuyorum resmenBen olması gereken oranları bilmiyorum ama aşılama için gerekli ölçüde olmasaydı yapmazlardı diye düşünüyorum.
Aşılamanın mı çatlatma iğnesnin mi, belirti var mı hiçBugün 12. Günüm test yapmaya korkuyorum resmen
Aşılamanın canım , göğüs hassasiyeti ve hafif kasık ağrısı varAşılamanın mı çatlatma iğnesnin mi, belirti var mı hiç
14. Günde test için çağırmış olması gerekiyor. Az kaldı. Ben de heyecanlandım senin içinBugün 12. Günüm test yapmaya korkuyorum resmen
Bence yarın ilk idrarla yap illa çıkar ya varsa :))Aşılamanın canım , göğüs hassasiyeti ve hafif kasık ağrısı var
Evet çağırdılar ama adetime daha var 19 u beklesem mi diyorum14. Günde test için çağırmış olması gerekiyor. Az kaldı. Ben de heyecanlandım senin içininşallah güzel haberler verirsin
14. Günde negatif alanlar olmuş kanda pozitif olduğu halde o yüzden cesaret edemiyorumBence yarın ilk idrarla yap illa çıkar ya varsa :))
14. Günde negatif alanlar olmuş kanda pozitif olduğu halde o yüzden cesaret edemiyo
Din gece yaptığım bir test bu ve sonuç böyle14. Günde negatif alanlar olmuş kanda pozitif olduğu halde o yüzden cesaret edemiyorum
Sabah ilk idrarla tekrarla bence canım belirtilerin var mıDin gece yaptığım bir test bu ve sonuç böyleAcaba varmı
Hafif kasık ağrıları var ama fazla bir şey değil normalde adet gününden 2 gün önce falan sancılarım artardı ama bu onlara benzemiyor ayrıca iki gündür meme ucunda aşşırı bir hassasiyet varSabah ilk idrarla tekrarla bence canım belirtilerin var mı
Var gibi canımDin gece yaptığım bir test bu ve sonuç böyleAcaba varmı