- 14 Ağustos 2024
- 68
- 33
- 18
İçime biraz da olsa su serptin canmVar gibi canım
İlk belirtiniz neydi acaba birde ilk testi ne zamn nasıl yaptınızBen ikinci kutuya geçmedim. Bitince almadım bi daha. Hamile olduğumu öğrenince sormuştum kullanayım mı diye gerek yok demişti doktor.
Benim de meme ucunda değil ama genel bi meme hassasiyetim var kasık ağrılarım geçtiğimiz günler daha fazlaydı bugün baya azaldıHafif kasık ağrıları var ama fazla bir şey değil normalde adet gününden 2 gün önce falan sancılarım artardı ama bu onlara benzemiyor ayrıca iki gündür meme ucunda aşşırı bir hassasiyet var
Bazıları 4 aşılama yapıyor canım sen nerde oldun aşılamaİçime biraz da olsa su serptin canmBen kafayı yemek üzereyim adet mi Olcam hamilemiyim diye diye. Bu arada ikinci aşılamamız ve eğer olmazsa tüp bebeğe başvurmamız gerektiği söylendi Bu yüzden çok yıprandık ve korkuyoruz
Umarım pozitif bekleyen tüm anne adaylarım istediğimiz sonucu en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı bir şekilde alırızBenim de meme ucunda değil ama genel bi meme hassasiyetim var kasık ağrılarım geçtiğimiz günler daha fazlaydı bugün baya azaldı
Diyarbakırda Hakan çoksüer var prof yani en bilindik kişi olmasına rağmen ben hiç beğenmedim ilk aşılama onun yanında oldu bu ikinci aşılama ise Bülent Devran Bismil ilçesinde oldukBazıları 4 aşılama yapıyor canım sen nerde oldun aşılama
Bu kadar stres yaparsan olan bebek de düşer Allah korusun akışına bırak bence Allah ne derse o olur stees en büyük etmen, çizgi görmen de mucize öyle düşün tekrarla yarın sabah ilk idraela bakalım nasıl cikcak buraya da at olur muİçime biraz da olsa su serptin canmBen kafayı yemek üzereyim adet mi Olcam hamilemiyim diye diye. Bu arada ikinci aşılamamız ve eğer olmazsa tüp bebeğe başvurmamız gerektiği söylendi Bu yüzden çok yıprandık ve korkuyoruz
Sabah tekrarlicam eğer aynı şekilde çıkarsa sonuç pzt kan veririm. Sonucu atarım mutlakaBu kadar stres yaparsan olan bebek de düşer Allah korusun akışına bırak bence Allah ne derse o olur stees en büyük etmen, çizgi görmen de mucize öyle düşün tekrarla yarın sabah ilk idraela bakalım nasıl cikcak buraya da at olur mu
Çok sevinirim hayırlısı olsun öyle dua et bence sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı evlat ise nasıp et rabbim deSabah tekrarlicam eğer aynı şekilde çıkarsa sonuç pzt kan veririm. Sonucu atarım mutlaka
Teşekkürler canımÇok sevinirim hayırlısı olsun öyle dua et bence sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı evlat ise nasıp et rabbim de
Amin tez zamandaTeşekkürler canımAllah isteyen tüm mü'min kardeşlerimize nasip etsin inşallah
Beklenen adet günümde yaptım. Çünkü benim regl günlerim çok düzenli ve ilk günleri oldukça sancılı geçer. Sancım olmayınca test yaptım. Hatta iki tane test yapmıştım hem erken, hem de kaset. İkisi de pozitifti. Belirti olarak hafif hafif kasıklarımda batma ve meme hassasiyeti vardı.İlk belirtiniz neydi acaba birde ilk testi ne zamn nasıl yaptınız
Benimde 30 eylülde oldu bugün 14.günüm korkuyorum test vermektenBugün 12. Günüm test yapmaya korkuyorum resmen
Benim adet lekelenmelerim başladı ne yazık ki ürün kan testini ver sen canımBenimde 30 eylülde oldu bugün 14.günüm korkuyorum test vermekten
Benim adet lekelenmelerim başladı ne yazık ki ürün kan testini ver sen canımAdet
Benim adet lekelenmelerim başladı ne yazık ki ürün kan testini ver
Adet tarihimi beklicem 18 EkimBenim adet lekelenmelerim başladı ne yazık ki ürün kan testini ver sen canım
Benim de 18 ekşimiş erken geldi maalesefAdet tarihimi beklicem 18 Ekim
Maalesef ki bugün adet oldumBu kadar stres yaparsan olan bebek de düşer Allah korusun akışına bırak bence Allah ne derse o olur stees en büyük etmen, çizgi görmen de mucize öyle düşün tekrarla yarın sabah ilk idraela bakalım nasıl cikcak buraya da at olur mu
Nasip bir daha denersinMaalesef ki bugün adet oldum
2.dk da çıktı sence var mıdır bend , soft diye bir erken gebelik testi ile yaptım adetime 2-3 gün varMaalesef ki bugün adet oldum
Hayalet çizgi gibi görünüyor adet günü sabah tekrarla canm İnşallah vardır2.dk da çıktı sence var mıdır bend , soft diye bir erken gebelik testi ile yaptım adetime 2-3 gün var