- 16 Mayıs 2018
- 75
- 29
- 34
Kızlar aşılama duphaston kullanan var mı varsa kaçıncı gün kullanmaya başladınız ?
Ben kullandım. Aşılama yapıldığı günden itibaren kutu bitene kadar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar aşılama duphaston kullanan var mı varsa kaçıncı gün kullanmaya başladınız ?
Ben kullandım. Aşılama yapıldığı günden itibaren kutu bitene kadar.
Merhaba ben de Ümraniye devlet hastanesinde oldum aşılamamı , hangi doktor yaptı aşılamanızı süreciniz nasıldı umut oldunuz beni hiç yatırmadılar 3 - 4 dakika anca.Merhaba 5 Eylül’ de ilk aşılamamı oldum. Dün regl olmam gerekiyordu olmadım. İdrar testi yaptım pozitif. Kan baktırdım dün o da pozitif ama erken olduğu için kese görünmedi tabii. Yarın tekrar kan vereceğim. Beta üzerinden takip edeceğiz. İnşallah sağlıkla ilerler. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin. Dualarım, iyi dileklerim sizinle
Belirtileriniz nelerdi? Kaç gün sonra başladı belirtileriniz? Vitamin vs neler kullandınız?Merhaba 5 Eylül’ de ilk aşılamamı oldum. Dün regl olmam gerekiyordu olmadım. İdrar testi yaptım pozitif. Kan baktırdım dün o da pozitif ama erken olduğu için kese görünmedi tabii. Yarın tekrar kan vereceğim. Beta üzerinden takip edeceğiz. İnşallah sağlıkla ilerler. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin. Dualarım, iyi dileklerim sizinle
Merhaba, beni de yatırmadılar belki dediğiniz gibi 3-4 dk kalkma dediler. Her gittiğimde doktor farklıydı. Aşılamamı iki doktor yaptı aslında sanırım diğeri stajyer doktor falandı. Biri Mehtap hanım, o ultrasonla baktı tarif etti ona, Çağrı adında bir bey de aşılamayı gerçekleştirdi.Merhaba ben de Ümraniye devlet hastanesinde oldum aşılamamı , hangi doktor yaptı aşılamanızı süreciniz nasıldı umut oldunuz beni hiç yatırmadılar 3 - 4 dakika anca.
Aşılama süreci olduğu için kullandığımız ilaçlar, iğneler etkisiyle yaşadıklarımız gerçekten gebelik belirtisi olup olmadığını anlamamıza izin vermiyor. O yüzden ben adet gecikmesi yaşamadan test yapmadım. Aşılama günü duphaston yazıldı, bitene kadar onu kullandım. Gebelik düşündüğüm için de aşılamadan aylar öncesi folik asit ve omega 3 başlamıştım. İlk aşılama için gerçekten benim hiç umudum yoktu. Umarım en kısa zamanda istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız. Dualarım sizinleBelirtileriniz nelerdi? Kaç gün sonra başladı belirtileriniz? Vitamin vs neler kullandınız?
Benim ara ara kasıklarıma adet olacakmış gibi ağrı giriyor aşılamanın 4. Gününden beri. Ve göğüslerim çok hassaslaştı. Duphaston bi de ocean mummy verdi bana mehtap hanım. Sizin de sebepsiz miydi?Aşılama süreci olduğu için kullandığımız ilaçlar, iğneler etkisiyle yaşadıklarımız gerçekten gebelik belirtisi olup olmadığını anlamamıza izin vermiyor. O yüzden ben adet gecikmesi yaşamadan test yapmadım. Aşılama günü duphaston yazıldı, bitene kadar onu kullandım. Gebelik düşündüğüm için de aşılamadan aylar öncesi folik asit ve omega 3 başlamıştım. İlk aşılama için gerçekten benim hiç umudum yoktu. Umarım en kısa zamanda istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız. Dualarım sizinle
Evet sebepsiz infertilite denmişti.Benim ara ara kasıklarıma adet olacakmış gibi ağrı giriyor aşılamanın 4. Gününden beri. Ve göğüslerim çok hassaslaştı. Duphaston bi de ocean mummy verdi bana mehtap hanım. Sizin de sebepsiz miydi?
Sizinde kaşıklarınızda adet olacakmış gibi ağrı oluyor muyduEvet sebepsiz infertilite denmişti.
Kusura bakmayın çok sordum beslenmenizde nelere dikkat ettiniz özellikle tükettiğiniz şeyler var mıydıEvet sebepsiz infertilite denmişti.
En çok kasık ağrısını aşılama yapılacağı gün yaşamıştım. Sonra git gide azaldı. Benim regl sancılarım beni kıvrandırırdı. O şiddette olmadı batma gibi bi sağ bi sola hafif hafif. Meme hassasiyeti olmuştu daha çok.Sizinde kaşıklarınızda adet olacakmış gibi ağrı oluyor muydu
Rica ederim, beslenme olarak dikkat etmedim inanın.Kusura bakmayın çok sordum beslenmenizde nelere dikkat ettiniz özellikle tükettiğiniz şeyler var mıydı
Peki günlük hayatınıza devam mı ettiniz yoksa yattınız mı ev işi falan yaptınız mıRica ederim, beslenme olarak dikkat etmedim inanın.
Hiç yatmadım. Ev işi de yaptım, çalıştım da. Saha da çalışıyorum çok yorucu bi işim yok ama sürekli araba kullanıyordum. Hala daha kullanıyorum :) galiba biraz üzerine düşmemek gerekiyor. Ben rahat davrandım nasılsa ikinci aşılamayı denerim olmadı tüp denerim olur bi şekilde diye. Tabi bu kişiye göre değişir. Doktorunuzun önerisiyle ve kendinizi nasıl daha rahat hissedeceksiniz öyle davranın bence. Bana doktorum günlük hayatına dönebilirsin demişti. Ben de öyle yaptım.Peki günlük hayatınıza devam mı ettiniz yoksa yattınız mı ev işi falan yaptınız mı
Evet bana da öyle dediler günlük hayatına devam et diye, mide bulantısı falan oldu mu sizde? Ne çok sordum kusura bakmayın lütfen :)Hiç yatmadım. Ev işi de yaptım, çalıştım da. Saha da çalışıyorum çok yorucu bi işim yok ama sürekli araba kullanıyordum. Hala daha kullanıyorum :) galiba biraz üzerine düşmemek gerekiyor. Ben rahat davrandım nasılsa ikinci aşılamayı denerim olmadı tüp denerim olur bi şekilde diye. Tabi bu kişiye göre değişir. Doktorunuzun önerisiyle ve kendinizi nasıl daha rahat hissedeceksiniz öyle davranın bence. Bana doktorum günlük hayatına dönebilirsin demişti. Ben de öyle yaptım.
Benim 12. Günüm bugün test için daha bekleyeyim mi varsa çıkar mı ?Hiç yatmadım. Ev işi de yaptım, çalıştım da. Saha da çalışıyorum çok yorucu bi işim yok ama sürekli araba kullanıyordum. Hala daha kullanıyorum :) galiba biraz üzerine düşmemek gerekiyor. Ben rahat davrandım nasılsa ikinci aşılamayı denerim olmadı tüp denerim olur bi şekilde diye. Tabi bu kişiye göre değişir. Doktorunuzun önerisiyle ve kendinizi nasıl daha rahat hissedeceksiniz öyle davranın bence. Bana doktorum günlük hayatına dönebilirsin demişti. Ben de öyle yaptım.
Benim için önemli değil, buradaki kişilere bildirim gidip sıkılmıyorlarsa. :) Benim hiç mide bulantım olmadı. Hala daha yok. Bu durum da kişiye göre değişen bi durum bence.Evet bana da öyle dediler günlük hayatına devam et diye, mide bulantısı falan oldu mu sizde? Ne çok sordum kusura bakmayın lütfen :)
İnanın bu konuda fikrim yok. Zaten doktor kan tahlili için çağırmış olması lazım. O gün gidip yaptırın bence. Siz bilirsiniz tabi.Benim 12. Günüm bugün test için daha bekleyeyim mi varsa çıkar mı ?
Teşekkür ederim inşallah pozitifi görürüm ben deİnanın bu konuda fikrim yok. Zaten doktor kan tahlili için çağırmış olması lazım. O gün gidip yaptırın bence. Siz bilirsiniz tabi.