Lekelenme belki regle işaret degildir, hala regl olmadiysan tutmuştur belki. Sen 18i test günüm demistin yarin kan vercekmisin?Ben erken gebelik testi yaptım sabah 5 gibi negatif geldi
Aşılamanın 12.günü
Ama 11-12 gibi çok açık kahve leke geldi
Reglime daha 3 gün var normalde
Kadıköy, Sanomed görüntüleme merkezinde yaptırdım.Siz hsgyi hangi özel klinikte yaptırdınız şehir nedir? Ben bir daha yaptırmayı düşünüyorum
Evet yarın kan vereceğimLekelenme belki regle işaret degildir, hala regl olmadiysan tutmuştur belki. Sen 18i test günüm demistin yarin kan vercekmisin?
Evet yarın kan vereceğim
Progeston fitil e devam da ediyorum
Bu leke dün günlük ped takmıştım tamamı doldurmadı 2. Taktım geleni görmek anlamak adına gece boyuncada çok az gelmiş anlam veremiyorum
Acaba hormonlar dan iğneler den dolayı etken regl mi oluyorum yoksa lekelenme mi yaşıyorum
Ümitlenmek istemiyorum
Ama ben regl olduğum da ilk gün çok ağrım oluyor normal de
Merhaba sen 5 eylul de asilama olmustun oncesinde test yaptirdinmi veya düşünüyor musun? Az kaldi ikimizedeKadıköy, Sanomed görüntüleme merkezinde yaptırdım.
Merhaba sen 5 eylul de asilama olmustun oncesinde test yaptirdinmi veya düşünüyor musun? Az kaldi ikimizede
Progestonun en yaygın etkisi lekelenmeler. Endişelenme, kanama olmadığı sürece. Regl günün ne zaman?Evet yarın kan vereceğim
Progeston fitil e devam da ediyorum
Bu leke dün günlük ped takmıştım tamamı doldurmadı 2. Taktım geleni görmek anlamak adına gece boyuncada çok az gelmiş anlam veremiyorum
Acaba hormonlar dan iğneler den dolayı etken regl mi oluyorum yoksa lekelenme mi yaşıyorum
Ümitlenmek istemiyorum
Ama ben regl olduğum da ilk gün çok ağrım oluyor normal de
Beklenen adet tarihi yumurta catladiktan 14 gun sonra oluyor diye biliyorum. Bu durumda 5 eylulde asilama olduysan regl gunun 19 veya 20 olmasi gerekmezmi? Benim test gunum 19 eylül yani 2 gun sonra, baska test yapmadim ben 2 gun daha sabredicemDüşünüyorum. Cuma günü kan vereceğim. Öncesinde yapar mıyım bilmiyorum. Beklenen adet tarihim 23 Eylül. Sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun?
bana döngümün 11. Günü aşılama yapıldı önceki regl günüm 26 Ağustos. 23 Eylül tahmin edilen adet günüm.Beklenen adet tarihi yumurta catladiktan 14 gun sonra oluyor diye biliyorum. Bu durumda 5 eylulde asilama olduysan regl gunun 19 veya 20 olmasi gerekmezmi? Benim test gunum 19 eylül yani 2 gun sonra, baska test yapmadim ben 2 gun daha sabredicem
Ama gelmemesini umarımbana döngümün 11. Günü aşılama yapıldı önceki regl günüm 26 Ağustos. 23 Eylül tahmin edilen adet günüm.
Hmm anladim, gelmesin tabikiAma gelmemesini umarım
Ya fotoğraf atmak yasak diye atmak istemedim atan var mı diye baktım da yokProgestonun en yaygın etkisi lekelenmeler. Endişelenme, kanama olmadığı sürece. Regl günün ne zaman?
İnşallah güzel kardeşim,ben 16 sı sabah çok erken yaptım test negatif gelmişti ümidim yoktuProgestana devam etmen cok iyi olmus, bana zaten 2 kutu yazilmisti hala bitmedi. Lekelenme konusuna gelirsek malesef bir fikrim yok cunku ben igne olmadim sadece femara kullandim. İnsallah yarin güzel sonuc alirsinbizede burdan haber ver olurmu
cok stresli boyle beklemek ve ne olduguna anlam verememek… yarin sabah kan testi verdiginde soru işareti kalmicak. Bu arada fotoğraf konusunu bilmiyorumİnşallah güzel kardeşim,ben 16 sı sabah çok erken yaptım test negatif gelmişti ümidim yoktu
Ama öğlen 11-12 de leke geldi
Anlam veremedim
Allah hepimizin yardımcısı olsuncok stresli boyle beklemek ve ne olduguna anlam verememek… yarin sabah kan testi verdiginde soru işareti kalmicak. Bu arada fotoğraf konusunu bilmiyorum
Test yaptın mı canımAllah hepimizin yardımcısı olsun