Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben defalarca klomenle özelde oldum daha sonra tüp bebek yaptırdım oda tutmadım şimdi buraya başalamıştım tuttu cumartesi kontrolü var inş iyidir bana sıkı sıkı sarılmıştır...

bazı aşılamalarda iğne ile bazı aşılamalarda tablet ile yumurta uyarılıyor. arasındaki fark nedir arkadaşlar, bilen var mi?

canım basınz saolsn üzldm. abin içnde hayrlı olsn. ben kartalda bi tp merkznde yaptrdm canım 2. aşlamamdı bunda igneli yaptrdm.

Kızlar, geçen hafta kontrol için doktora gittim. Bi yumurtam kendinden çatlamış. Aşılama yapmayız ama doğal yolla denemeleri bırakmayın dedi. Hala da adet olmadım 23 ünde olmam gerekiyordu. Ne olacak sonuç çok merak ediyorum.

Son düzenleme:
Bende bugün ilk aşılamamı oldum.pek fazla umudum yok ama yine de insan heyecanlanıyor. Bakalım şimdi 14 günün geçmesini bekleyeceğiz. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inşaallah.

yaptrdm aslıcım yükselmş dgrm. pazartesi gdcem doktora bkalm hayrlsı.

teşekkür ederim. bende özelde 2 kez aşılama yaptırdım. tutmadı. şimdi ist.zeynep kamilde devlette deneyeceğim.

çağla, aslı çok kötüyüm bebegim tutunamadı. dün leke geldi doktora gttk dgerim düsms. doktor tutunamamş, bunu araştrmmz lazm bazı testler istcem dedi. kahroldm cok canım acıyo napcm blmyorum.

çağla, aslı çok kötüyüm bebegim tutunamadı. dün leke geldi doktora gttk dgerim düsms. doktor tutunamamş, bunu araştrmmz lazm bazı testler istcem dedi. kahroldm cok canım acıyo napcm blmyorum.

Eylulnazz uzulmemek elde degil canim ama saglikli olmayan bebekler tutunamazmis dusermis belki simdi cok uzuluyosun canim ama inan bundada bi hayir vardir. Bebegin dogdugunda saglik sorunu olsaydi daha cok uzulurdun. Soyle dusun cok sukur hamile kalabiliyosun 1-2 ay icinde testlerin yapilsin ona gore tedbirini alir dr lar ve yine hamis kalirsin ve bu sefer kucagina almak nasip olur insaallah. Burdaki herkese dua ediyorum ama senin icin ayri dua edicem Rabbim tez zamanda saglikli bebisler nasip etsin diye

:

ahhh eylülnazımmm elden ne gelir ne yapabiliriz de üzüntünü hafifletebilirim bilemiyorum.
Allah sabır versin... bende nasıl şokk geçirdim anlatamam. mesajının okudum tekrar tekrar okudum..

Canım Allahın takdiri,, en azından hamile kalabildin, neolur hırpalama kendini.. Allahın var bir bildiği..

canım benim yaa şuan sana sıkı sıkı sarıldığımı arkanı sıvasladığımı hisset, hep yanındaayım..

saol grdl bi nebze olsun içimi ferahlattn. rabbim en iysini blr. allah razi olsun dualarn icin. inş tez zamanda hepimize nasip etsin rabbim.

allahım yaşatmasın kimseye. bizlere çok zor o kadar tedavidn sonra rabbimin mucizesi ve hemen ardndn acısı. daha bi hafta olmdn ögreneli inan ömründn ömür gtti. cok canım acıyo çağla. yeni evlndgmde küçücük bi tşört almştm kırmızı beyaz. kızımız olck derdk hep olnca gydrcektım. minigim onu giyemedi. benim ilkm olcktı nazlı olcktı ben onun içn ck gözyaşi döktm mükafatm olckdı ama olmadı.

canım yaa daha geçtiğimiz c.tesi bi arkadaşımla görüştüm, 4 aylık hamileyken bebeği ölmüş karnında ne yapcan Allahın takdiri.
elbet giydireceksin sende miniş tişörtünü. ben eşimle 10 yıldır tanışıyoruz, bizde daha sözlü bile değilken pembe beyaz çiçekli bir kız çorabı almıştık, ilerde evlenirde kızımız olursa giydiricez o günleri görücez demiştik. ve eşim bana evlenme teklifini o mink çoraplarla etmişti :)

bak göreceksin bizimde olcak evlatlarımız. Allah yardımcın olsun canım..

allahım sabrımızı büyük versin insallah. bize de nasip edck ben tişörtünü girdircm nazlımın sende çoraplarını. halen adetim başlamadı o gün gelen lekedn bşka bişey yok. oda gtmek istemyo sanki tutnmak istyo annesine. düşündkce deli olcm.

stresten gelmiyordur adetin, çok sıkıntılısın çünkü şuanda. canım benim Allah'ın bir sınavı bu da. isyan etme sakın.
inşallah çarçabuk atlatırsın. sen kaç yaşındaydın eylülnazz..

haklısın canım allahım isyan etmekten sana sığınırım affetsin rabbim. 27 yaşındayım canım. sen napysn bu arada kendi derdime daldm hep tedaviye ara vrdn arastrma yapymsun.

haklısın canım allahım isyan etmekten sana sığınırım affetsin rabbim. 27 yaşındayım canım. sen napysn bu arada kendi derdime daldm hep tedaviye ara vrdn arastrma yapymsun.

anım iyi yaştasın, ben 29 yaşındayım. 2 yıldır bebeğimiz olsun istiyoruz. senin önünde daha uzun yıllar var. üzülmemeye çalış..

canım ben dün zeynep kamil hastanesine gittim. tüp bebek bölümüne randevu almıştım. yanlız önce adetliyken hastanedeki infertilite bölümüne gitmem gerekiyormuş. orada ultrasonla muayene olup, gerekli tahliller yapılacakmış ve önce aşılama, aşılama tutmaz ise sonrasında tüp bebek bölümüne yönlediriyorlarmış. ben maddi olarak özelde tüp bebek yaptıramam şuanda. birazda kendimi dinlenmeye alıcam. bu sırada zeynep kamildeki tüp bebek raporu çıkması için gereken işlemleri halledicem. bakalım canım hayırlısı artık. bu arada sen nerede oturuyordun? istersen sende zeynep kamilde tedavine devam et. en azından ssk karşılıyor..

canım benim 1 igneli aşılamam kaldı oda olmzsa doktsn hazrladgı raporla tp bebek içn zeynep kamile başvurucm.evet özllr pahalı ama artk 1 tane onuda yaptrym napm. bnde ara vercm şmdi bi kaç ay. inş hakkmzda hayrlsı olsun.

sen aşılamanı özelde yaptırmadın mı? özelde yapılan aşılamayı zeynep kamil kabul etmiyor. önce zeynep kamilde 2 kez aşılama tutmazsa tüp bebek diyor.
özelde yaptırdığın yerin ssk anlaşması varmıydı peki?

evet özelde yaptrym. anlaşmalı olnca kabul ediyo canım. doktora sormştm daha önce oda bz yapln herşeyi rapor olarak sunucaz snde evraklarnla gdp direk tp bebege başvrcksn demisti.

evet özelde yaptrym. anlaşmalı olnca kabul ediyo canım. doktora sormştm daha önce oda bz yapln herşeyi rapor olarak sunucaz snde evraklarnla gdp direk tp bebege başvrcksn demisti.

anladım canım, benimkisi özel doktor muayenesinde yapıldı aşılamalar, ssk anlaşması yok onun için kabul etmez.
ben şimdi adetimi bekliyorum. bu arada biraz para biriktircem. inş. gerek kalmaz ama zeynep kamilde tüp tutmazsa ikinci tüpü özelde yaptırmam için birikim yapmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…