yaaa kizlar ben size birsey dicem ... Maalesef bu tip doktorlar var benim yakin tanidigim bir arkadasimin basina geldi .. kiz 35 yasindan beri 4 sefer
tup bebek denedi olmadi tutmadi ama oda hep ayni seyden sikayetci oluyordu .. birde buralarda gercekten cok pahali bu tip islemler .. zaman olarakda agir isliyorlar .. kiza fenaliklar geldi en sonunda tedaviyi birakti belki kendinden olur dedi yine olmadi .. Birgun isyerindeyken kafasina esiyor , ofisine yakin normal universite hastanesi var oraya gidiyor ne bir randevu ne bir telefon .. Ogunku doktorlarin isimlerine bakiyor bu konularla ilgili .. iclerinde yunanli bir doktor ismi goruyor internete hemen girip doktorun yasina ve tecrubelerine bakiyor .. ve kafasinda diyorki yunanli olmasi iyi turklere daha yakin olur kultur vs olarak tez canliligimiz falan benziyor .. genc oldugunu goruyor ve dalinda kendini ispatlama doneminde oldugunu anliyor aciklamalardan .. ve hemen onun sirasinda bi fis aliyor basliyor beklemeye ... doktorundan cok memnun kaliyor aralarinda cok guzel bir iliski olustu suanda aile halen gorusuyorlar .. genc oldugu icin prof olmadigi icin , uni hastanesi oldugu icin kizin onceki odediklerinin 3 te 1 fiyatina mal oluyor .. Sonuc merak ettiniz 15 ocakta dogum yapti 43 yasinda ikiz ogullari oldu Isimlerini Aksel ve Teoman koydular ...
Nasil tatlilar o cocuklar kurabiye gibiler...
yani diyecegim kizlar bazen bu cok bilmis prof lar para icin bile bile oyaladiklarini bile duydum cok iyi secmek lazim iyi incelemek lazim gidilecek doktoru..cunku devamli degistirmek doktoru oda iyi degil ...